If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Бобане,
При влизане в Софикс от новината до влизането средно акциите са се качвали с 15-20 % . Тук никой не вярваше че ще влезе заради ликвидацията....
Акцията е консервативна и при минимален лимит от 1,5/сч. стойнос 1,83 лв/ уредят пакетите на 1,4 нали един /два/ дни трябва да бутат цената дотам.
Едно птиче от КФН ми пошепна ,че е чуло следната клюка ще им продадем изгодно и след това те ще ни ги върнат еФтино като влезе ликвидацията в сила ..та един ИП да не пие кафе и при друг е същото ама за другата акция......
Винаги съм продавал през сесията а не аукциона в петък.....немам нерви да ги чакам . разликата е 2 или 3 % .
Не е препоръка.....
Не е препоръка....
Монти аз бях сигурен,че ще влезе в Софикс,просто ликвидация Още НЯМА .Реално има такава ,когато се впише.Затова сме коментирали.....Както и това,че ако няма добра цена за активите(не на всяка цена,както се изрази Ликвидаторът).,ликвидацията може да бъде удължена,АКО акционерите решат.(виж за справка интервюто)
Преди година си спомням със сигурност ,че Индексният купуваще на завършващият аукцион.ще проверя и детайлно ще пиша.А за това какви птиченца ти "пеят"....еми ....ок....Който има крава пие мляко.....
Монти,Индексният най-вероятно ще си уреди пакети на аукциона и то завършващият....едва ли ще тръгне да изкупува на пазар.Поне досега така е било.
А се съгласи,че ако са купувани тези на около лев средно....25% са си добре.Така,че според мен си е абсолютно нормално.
Нищо лично...Успехи
Бобане,
При влизане в Софикс от новината до влизането средно акциите са се качвали с 15-20 % . Тук никой не вярваше че ще влезе заради ликвидацията....
Акцията е консервативна и при минимален лимит от 1,5/сч. стойнос 1,83 лв/ уредят пакетите на 1,4 нали един /два/ дни трябва да бутат цената дотам.
Едно птиче от КФН ми пошепна ,че е чуло следната клюка ще им продадем изгодно и след това те ще ни ги върнат еФтино като влезе ликвидацията в сила ..та един ИП да не пие кафе и при друг е същото ама за другата акция......
Винаги съм продавал през сесията а не аукциона в петък.....немам нерви да ги чакам . разликата е 2 или 3 % .
Не е препоръка.....
Не е препоръка....
Защо е такава борсата ..... ами тук има няколко мижитурки който преди изкупуване на индексният са направили аисберг на 4 К/първа поръчка продава/ не 40 К а за пет хиляди лева аисберг при положение че индексният ще купува за над 300 К ...
Не е препоръка......
Монти,Индексният най-вероятно ще си уреди пакети на аукциона и то завършващият....едва ли ще тръгне да изкупува на пазар.Поне досега така е било.
А се съгласи,че ако са купувани тези на около лев средно....25% са си добре.Така,че според мен си е абсолютно нормално.
Защо е такава борсата ..... ами тук има няколко мижитурки който преди изкупуване на индексният са направили аисберг на 4 К/първа поръчка продава/ не 40 К а за пет хиляди лева аисберг при положение че индексният ще купува за над 300 К ...
Не е препоръка......
Не буквата, а смисълът на Закона е важен. Затова и законите и правилата на БФБ се прилагат от хора, а не папагали, които не мислят, а изпълняват букви.
И какво стана сега за буквите на закона......
Пускам съобщението на БФБ без изменения:
"На проведено заседание на Съвета на директорите на БФБ-София АД по Протокол № 10/12.03.2012 г., са взети следните решения:
I. Изважда следните емисии от базата на SOFIX:
6AB Албена АД-к.к. Албена;
6C9 ТБ Корпоративна търговска банка АД-София.
и добавя следните емисии:
57B Булгартабак-холдинг АД-София;
4EC ЕЛАРГ Фонд за Земеделска Земя АДСИЦ-София.
П.П. Днес е последният с дивидент така че утре го сложете в сметките 7 ст по малко от 1,19 нагоре ....
Не е препоръка....
Благодаря колега но не разбрах имало е аск айсберг на 1.249 ли? Тоя бид където казваш че са госложили в 13:45 доколкото разбирам е сложена на 1.249 (не е бил айсберг) така ли? Съжалявам че МНОГО ПИТАМ, но живо ме интересува
Продава ....
1 К на 1, 246 лв.
3 К на 1,247
1К на 1,249 лв.....в междиннният аукцион в 10 ч. се видя че са 10 К....
Появи се купувач за 30 К и купи всичко на 1,249 лв. през аукциона ....
Имаше аисберг с 10 К на 1,249 и една минута преди 13,45 ч се сложи поръчка 30 К купува и купи 26 К и няколко по хиляда.....Предполагам че е Бенчмарк....
Не е препоръка...
Благодаря колега но не разбрах имало е аск айсберг на 1.249 ли? Тоя бид където казваш че са госложили в 13:45 доколкото разбирам е сложена на 1.249 (не е бил айсберг) така ли? Съжалявам че МНОГО ПИТАМ, но живо ме интересува
Някой може ли да ми каже какво се е случило в 13:45 че излязох по-рано. Това ударен айсберга ли е или? Кой е купувача, имаше ли бид или директно от аска? Много ще бъда благодарен може и на лични, както прецените.
Имаше аисберг с 10 К на 1,249 и една минута преди 13,45 ч се сложи поръчка 30 К купува и купи 26 К и няколко по хиляда.....Предполагам че е Бенчмарк....
Не е препоръка...
Коментар