Първоначално изпратено от msimov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ЕЛАРГ Фонд за земделска земя АДСИЦ (ELARG)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеАз вече направих няколко врътки с адсиц от началото на годината и все си слагам повече кеш в джобаСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеЩе ти се... "Дисконта" ще го видиш какъв е едва когато продадеш и сложиш всичките пари от продажбата в джоба си! Ама имало предварителни договори... Е, и? Аама имало пратени аванси които купувача щул да загуби ако се откаже... Е, и?... Колко са тези аванси? 5%, 10%, 15%?.... Ами че те само от врътката дотук спечелиха 30%! Що да не дадат половината от тях за Бог да прости?!...
Някои камилчета тук ще го духат из основи... Така ми изглежда.
Като гледам духащите камилчета са тези в златото за сега, а скоро и в депозитите. Ще са пропуснали голямото яхууу на пазарите от страх и на всичкото отгоре инфлацията ще им е изяла парите. А големия ръст на всички пазари - противно на общото мнение - се случва долу ниско, а не като балонизират.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеНаправиха не защото са големи бизнесмени, а защото се докопаха до субсидии. Сега като секнат субсидиите от Брюксел ще се видят колко голи и боси са!
Ще ти се
Много нещастни хорица ималоThere are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat
Коментар
-
Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнениеАрендадорите и собствениците на земеделска зема, според мен направиха пари последните годиниСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от emos Разгледай мнениеХайде по еврейски, малко тук,малко по нагоре.Човек не трябва да е лаком,че както казваше дядо ми.Лакомо дупе кръв сере.
Търпение трябва да има човек, търпение. Хубавите работи не стават бързо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеНашите АДСИЦ се продават с огромен дисконт спрямо пазарната стойност на имотите в тях.
Някои камилчета тук ще го духат из основи... Така ми изглежда.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Тук нещата се раздвижа от това, че в БГ се вижда едно раздвижване при обработването на земята и печалбите които се виждат от продажба на земеделска продукция , според мен
Арендадорите и собствениците на земеделска зема, според мен направиха пари последните годиниThere are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеИма една голяма разликща при нашинте АДСИЦ и при надуването на балони в имотите. Нашите АДСИЦ се продават с огромен дисконт спрямо пазарната стойност на имотите в тях. И като порастнат както в случая с ЕЛАРГ това всъщност се дължи на факта че почват да струват по-близко до пазара.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеБраво, и хамериканците си мислеха същото преди 2008 г. Затова създадаха тъй наречената FIRE (Finance, Insurance, Real Estate) икономика. Надуваш цените на имотките с изкуствено ниски лихви. Финансираш покупко-продажбите им и ги застраховаш. Така си джиткаш една и съща стойност от един джоб в друг и смяташ, че имаш икономика!... И един хубав ден чуваш... ПОЖАААААР!
Иначе, поне тази новина за 2.40лв. за прогнозния ликвидационен дял накара много народ да се втурне към тези нива, Да видим колко ще е точна прогнозата и не е ли начин някой да се освободи от тази акция на 1.80лв. където е сега. Все има причини да продаваш на 1.80лв., при прогноза 2.40лв.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеБраво, и хамериканците си мислеха същото преди 2008 г. Затова създадаха тъй наречената FIRE (Finance, Insurance, Real Estate) икономика. Надуваш цените на имотките с изкуствено ниски лихви. Финансираш покупко-продажбите им и ги застраховаш. Така си зжиткаш една и съща стойност от един джоб в друг и смяташ, че имаш икономика!... И един хубав ден чуваш... ПОЖАААААР!
Коментар
Коментар