IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ЕЛАРГ Фонд за земделска земя АДСИЦ (ELARG)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Repoman Разгледай мнение
    Браво, добре че са имотите и земите, че само с хартии сме на никъде. Вече поне ни е ясно на всички че имотите ще спасят икономиката ни, индустрията ни е прекалено слаба.
    Браво, и хамериканците си мислеха същото преди 2008 г. Затова създадаха тъй наречената FIRE (Finance, Insurance, Real Estate) икономика. Надуваш цените на имотките с изкуствено ниски лихви. Финансираш покупко-продажбите им и ги застраховаш. Така си джиткаш една и съща стойност от един джоб в друг и смяташ, че имаш икономика!... И един хубав ден чуваш... ПОЖАААААР!
    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Браво, добре че са имотите и земите, че само с хартии сме на никъде. Вече поне ни е ясно на всички че имотите ще спасят икономиката ни, индустрията ни е прекалено слаба.

Коментар

• Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение
        Аз мисля че над 80%
        В атера най-голям дял със сигурност, но и другите позиции които се търгуват далеч под ликвдационна стойност ще привлекат внимание

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
          Поздравления за всички които са успели да хванат всичко това. БРАВО! Сега да видим колко от излезлите ще влязат в Адванс Терафонд
          Дано си хванал малко и ти приятелю, но дори и на тези нива от тук нататък в Еларг има повече резон за мен...(мислех си го и аз между другото - и опцията да ми дойде свеж кеш през март като че ли ми се вижда по-добра от тази да мисля к'во иде след нова година ако не и по-рано, т.е. може да има проблеми на изхода един ден!)
          и тоз коментар е без препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнение
            Аз ако имах акции на Еларг сега - не бих въобще търсил продажба

Бих си чакал директно ликвидационния дял по сметката в посредника

Казвам ако, не е препоръка!

Въпросът е кога ще получиш дела, както и какво можеш да направиш с тия пари през това време.
            Относно коментара на Юнайтеда, замислих се и аз за нещо подобно още вчера.
            Интересно ми е ако свършат тия вече почти 42 хил., то после какво?
            Също и вече освободен кеш в размер малко над половин милион.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
              Амииии... чакай си. Проблемът е, че повечето хора тук не правят разлика между прогнозен ликвидационен дял и действителен!
              Така е не е едно и също. Както казах, лично аз не чакам нищо
              There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat

Коментар

• Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнение
                Бих си чакал директно ликвидационния дял по сметката в посредника
                Амииии... чакай си. Проблемът е, че повечето хора тук не правят разлика между прогнозен ликвидационен дял и действителен!
                Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
                  Поздравления за всички които са успели да хванат всичко това. БРАВО! Сега да видим колко от излезлите ще влязат в Адванс Терафонд
                  Аз мисля че над 80%
                  Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.

Коментар

• "Ромфарм Компани ООД е придобило 5,02% от дружеството"

"Прогнозният ликвидационен дял е над 2,40 лв. на акция"

Това ако не е класически пример за търговия с вътрешна информация не знам как по друг начин да го определя! Наглостта им е толкова голяма, че даже не изчакаха да минат 2-3 седмици преди да обявят "Прогнозният ликвидационен дял", ами го направиха 3 дена след сетълмента!

Коментар

• Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение
                      Форексе тази позиция е в ликвидация. Тук си чакат ликвидационен дял.

Но уви това е единствена от Софикс и бг40 позиция в ликвидация.

Аз предлагам повече позиции да отидат в ликвидация може пък да се окаче положително при повечето за акционерите.
                      Е това е приказка вече Браво.И най-умното решение за повечето позиции на нашата "борса",тя така или иначе е почти умряла.Всичко в ликвидация,че да има търговия.(Не купувайте и не продавайте акции в България!!!!)

Коментар

• Поздравления за всички които са успели да хванат всичко това. БРАВО! Сега да видим колко от излезлите ще влязат в Адванс Терафонд

Коментар

• Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение

Аз предлагам повече позиции да отидат в ликвидация може пък да се окаче положително при повечето за акционерите.
                          Не е задължително да е в ликвидация че да се вземе справедлива стойност. но ликвидацията ускори нещата.

Коментар

• Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение
                            Тази сметка дето я публикуваха снощи толкова ли беше трудно да се направи ???
                            още повече, че и си я обяснявахме тук във форума...
                            и тоз коментар е без препоръка

Коментар

Много пъти съм го казвал... На бфб-то всеки може да купи. Но да продаде може само майстор. На калинките де са превъзбудени да напомним, че за да спечелиш не е достатъчно само да купиш, но и да продадеш! А сега да видим тоя де купува, как и на кого ще ги продаде?
                              Защо все на теб все трябва да ти се обяснява отделно?? Тука специално няма нужда да се напъва да продава. Те вече са му ги продали и ще му ги заредят в сметката. Да ти помогна да сметнеш поне това :От 60 до 1.8 са 30 годишната ти лихва
                              Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.

Коментар

Много пъти съм го казвал... На бфб-то всеки може да купи. Но да продаде може само майстор. На калинките де са превъзбудени да напомним, че за да спечелиш не е достатъчно само да купиш, но и да продадеш! А сега да видим тоя де купува, как и на кого ще ги продаде?

Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

Working...
                                X