Първоначално изпратено от Repoman
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ЕЛАРГ Фонд за земделска земя АДСИЦ (ELARG)
Collapse
X
-
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
-
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнениеАз мисля че над 80%
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеПоздравления за всички които са успели да хванат всичко това. БРАВО! Сега да видим колко от излезлите ще влязат в Адванс Терафонди тоз коментар е без препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнениеАз ако имах акции на Еларг сега - не бих въобще търсил продажба
Бих си чакал директно ликвидационния дял по сметката в посредника
Казвам ако, не е препоръка!
Въпросът е кога ще получиш дела, както и какво можеш да направиш с тия пари през това време.
Относно коментара на Юнайтеда, замислих се и аз за нещо подобно още вчера.
Интересно ми е ако свършат тия вече почти 42 хил., то после какво?
Също и вече освободен кеш в размер малко над половин милион.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеАмииии... чакай си. Проблемът е, че повечето хора тук не правят разлика между прогнозен ликвидационен дял и действителен!There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat
Коментар
-
Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнениеБих си чакал директно ликвидационния дял по сметката в посредникаСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеПоздравления за всички които са успели да хванат всичко това. БРАВО! Сега да видим колко от излезлите ще влязат в Адванс ТерафондАкъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
-
"Ромфарм Компани ООД е придобило 5,02% от дружеството"
"Прогнозният ликвидационен дял е над 2,40 лв. на акция"
Това ако не е класически пример за търговия с вътрешна информация не знам как по друг начин да го определя! Наглостта им е толкова голяма, че даже не изчакаха да минат 2-3 седмици преди да обявят "Прогнозният ликвидационен дял", ами го направиха 3 дена след сетълмента!
Коментар
-
Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнениеФорексе тази позиция е в ликвидация. Тук си чакат ликвидационен дял.
Но уви това е единствена от Софикс и бг40 позиция в ликвидация.
Аз предлагам повече позиции да отидат в ликвидация може пък да се окаче положително при повечето за акционерите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнениеФорексе тази позиция е в ликвидация. Тук си чакат ликвидационен дял.
Аз предлагам повече позиции да отидат в ликвидация може пък да се окаче положително при повечето за акционерите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнениеТази сметка дето я публикуваха снощи толкова ли беше трудно да се направи ???и тоз коментар е без препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеМного пъти съм го казвал... На бфб-то всеки може да купи. Но да продаде може само майстор. На калинките де са превъзбудени да напомним, че за да спечелиш не е достатъчно само да купиш, но и да продадеш! А сега да видим тоя де купува, как и на кого ще ги продаде?Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеМного пъти съм го казвал... На бфб-то всеки може да купи. Но да продаде може само майстор. На калинките де са превъзбудени да напомним, че за да спечелиш не е достатъчно само да купиш, но и да продадеш! А сега да видим тоя де купува, как и на кого ще ги продаде?
Аз предлагам повече позиции да отидат в ликвидация може пък да се окаче положително при повечето за акционерите.Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
Коментар