IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ЕЛАРГ Фонд за земделска земя АДСИЦ (ELARG)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
    Малко е викаш тази доходоност за една година, затова никой я не ще... равновесенов, започваш да говориш откровенни глупотевини...
    Просто е резултат на огромното недоверие /и страх/ на пазара..

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
      Тези 33% са цената на парите във времето.
      Малко е викаш тази доходоност за една година, затова никой я не ще... равновесенов, започваш да говориш откровенни глупотевини...
      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от ivo111 Разгледай мнение
        цената на ликвидация е 2,47 лв.
        70% над пазарната???

Коментар

• Първоначално изпратено от ivo111 Разгледай мнение
          Все тая

Коментар

Как беше оная приказка?... Видяла жабата, че подковават вола и тя си вдигнала крака...
            Малко е обидно да ме наричаш кон

Коментар

Тези 60 ст. от 1,8 до 2,4 са точно 25% от крайната цена. Просто никой няма смисъл да купува на 2,4 при положение че няма да изкара нищо. Ако сложим една година до ликвидация обаче и човек взима на 1,8 и цената излезе 2,4 ще изкара 33%.

Тези 33% са цената на парите във времето. Човек има избор да стои по-дълго и да ги вземе, или да вземе сега каквото може но с 33% отдолу. Тези които влизат сега са дългосрочни, ако може да се каже че година, година и половина ще е дълъг период, тези които излизат са краткосрочни, направили са си печалбата и сега гледат нещо друго.

Силно ме съмнява да има значим ръст през следващите дни. 1,85 максимум 1,9 да стигне, но и това не ми се вярва преди наистина да вземе да наближава момента за ликвидация или не излезат нови новини, които отново да вдигнат ликвидационния дял

Коментар

За това веднъж ти бях казал че те ползвам за лакмус
                Как беше оная приказка?... Видяла жабата, че подковават вола и тя си вдигнала крака...
                Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнение

Не очаквай от лихво мастера, някакъв положителен коментар,...... ако ще и злато да копат в нивите, той пак ще плюе, зад компа е силен в живота си е мишле...
                  Нищо не препоръчвам на никого, нали всеки си има глава над рамената.

Коментар

• Първоначално изпратено от termit Разгледай мнение
                    Това тук все повече ми заприличва на „активно мероприятие“.Днес по всички сайтове само за тези прогнозни 2.4лв. се говори.И въпреки всичко оферти продава до 1.9 са три пъти повече от купува.
                    Тези 60 ст. от 1,8 до 2,4 са точно 25% от крайната цена. Просто никой няма смисъл да купува на 2,4 при положение че няма да изкара нищо. Ако сложим една година до ликвидация обаче и човек взима на 1,8 и цената излезе 2,4 ще изкара 33%.

Тези 33% са цената на парите във времето. Човек има избор да стои по-дълго и да ги вземе, или да вземе сега каквото може но с 33% отдолу. Тези които влизат сега са дългосрочни, ако може да се каже че година, година и половина ще е дълъг период, тези които излизат са краткосрочни, направили са си печалбата и сега гледат нещо друго.

Силно ме съмнява да има значим ръст през следващите дни. 1,85 максимум 1,9 да стигне, но и това не ми се вярва преди наистина да вземе да наближава момента за ликвидация или не излезат нови новини, които отново да вдигнат ликвидационния дял

Коментар

Пирамидите са крайна изява на човешката алчност. А трудно може да се каже че в момента борсата ни се намира в алчно предразположение

Виж при златото очевидно има много силна психологическа връзка с пирамидалните структури
                      Това тук все повече ми заприличва на „активно мероприятие“.Днес по всички сайтове само за тези прогнозни 2.4лв. се говори.И въпреки всичко оферти продава до 1.9 са три пъти повече от купува.

Коментар

Изобщо не си в час... Борсата винаги е в "алчно предразположение"... Особеността на текущият момент е, че тази алчност е съпроводена от отчаяно безразсъдство! Причината за това отчаяние е, че повечето борсови субекти дълго време през последните години живееха на акумулатори и резервите им вече са нулеви! Ето защо все повече от тях са склонни на риска "сега или никога..."
                        Личи си че не търгуваш. Повечето участници имат точно твоето предразположение. Просто не са чак толкова фундаменталистки сигурни в собствената си безпогрешност и за това влагат по-малко и в акции, че ако пък тръгне нагоре да могат да се възползват от този ръст.

За това веднъж ти бях казал че те ползвам за лакмус - защото всичките страхове които живеят в твоята глава са същите и в главите на 90% от участниците и на нашата борса. Просто са успели да си контролират страховете по-добре.

Коментар

А трудно може да се каже че в момента борсата ни се намира в алчно предразположение
                          Изобщо не си в час... Борсата винаги е в "алчно предразположение"... Особеността на текущият момент е, че тази алчност е съпроводена от отчаяно безразсъдство! Причината за това отчаяние е, че повечето борсови субекти дълго време през последните години живееха на акумулатори и резервите им вече са нулеви! Ето защо все повече от тях са склонни на риска "сега или никога..."

Коментар

• Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение
                            Ок ще променя написаното от мен.

Добре, че са другите боклуци на борсата да посмъкнат Софикс, БГ40 и БГ30, че тоя Еларг ги напомпа много.
                            Забрави за BGREIT?

Коментар

И "инвеститорите" в Лайф Чойс и Югоагент през 90-те така се радваха... е, поне в началото де!
                              Пирамидите са крайна изява на човешката алчност. А трудно може да се каже че в момента борсата ни се намира в алчно предразположение

Виж при златото очевидно има много силна психологическа връзка с пирамидалните структури

Коментар

• Първоначално изпратено от Repoman Разгледай мнение
                                Защо само SOFIX? Акцията участва във всички индекси.
                                Ок ще променя написаното от мен.

Добре, че са другите боклуци на борсата да посмъкнат Софикс, БГ40 и БГ30, че тоя Еларг ги напомпа много.
                                Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

Working...
                                X