Първоначално изпратено от Forex Master
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ЕЛАРГ Фонд за земделска земя АДСИЦ (ELARG)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеТези 33% са цената на парите във времето.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivo111 Разгледай мнениецената на ликвидация е 2,47 лв.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеКак беше оная приказка?... Видяла жабата, че подковават вола и тя си вдигнала крака...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеТези 60 ст. от 1,8 до 2,4 са точно 25% от крайната цена. Просто никой няма смисъл да купува на 2,4 при положение че няма да изкара нищо. Ако сложим една година до ликвидация обаче и човек взима на 1,8 и цената излезе 2,4 ще изкара 33%.
Тези 33% са цената на парите във времето. Човек има избор да стои по-дълго и да ги вземе, или да вземе сега каквото може но с 33% отдолу. Тези които влизат сега са дългосрочни, ако може да се каже че година, година и половина ще е дълъг период, тези които излизат са краткосрочни, направили са си печалбата и сега гледат нещо друго.
Силно ме съмнява да има значим ръст през следващите дни. 1,85 максимум 1,9 да стигне, но и това не ми се вярва преди наистина да вземе да наближава момента за ликвидация или не излезат нови новини, които отново да вдигнат ликвидационния дял
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЗа това веднъж ти бях казал че те ползвам за лакмусСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнение
Не очаквай от лихво мастера, някакъв положителен коментар,...... ако ще и злато да копат в нивите, той пак ще плюе, зад компа е силен в живота си е мишле...Нищо не препоръчвам на никого, нали всеки си има глава над рамената.
Коментар
-
Първоначално изпратено от termit Разгледай мнениеТова тук все повече ми заприличва на „активно мероприятие“.Днес по всички сайтове само за тези прогнозни 2.4лв. се говори.И въпреки всичко оферти продава до 1.9 са три пъти повече от купува.
Тези 33% са цената на парите във времето. Човек има избор да стои по-дълго и да ги вземе, или да вземе сега каквото може но с 33% отдолу. Тези които влизат сега са дългосрочни, ако може да се каже че година, година и половина ще е дълъг период, тези които излизат са краткосрочни, направили са си печалбата и сега гледат нещо друго.
Силно ме съмнява да има значим ръст през следващите дни. 1,85 максимум 1,9 да стигне, но и това не ми се вярва преди наистина да вземе да наближава момента за ликвидация или не излезат нови новини, които отново да вдигнат ликвидационния дял
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеПирамидите са крайна изява на човешката алчност. А трудно може да се каже че в момента борсата ни се намира в алчно предразположение
Виж при златото очевидно има много силна психологическа връзка с пирамидалните структури
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеИзобщо не си в час... Борсата винаги е в "алчно предразположение"... Особеността на текущият момент е, че тази алчност е съпроводена от отчаяно безразсъдство! Причината за това отчаяние е, че повечето борсови субекти дълго време през последните години живееха на акумулатори и резервите им вече са нулеви! Ето защо все повече от тях са склонни на риска "сега или никога..."
За това веднъж ти бях казал че те ползвам за лакмус - защото всичките страхове които живеят в твоята глава са същите и в главите на 90% от участниците и на нашата борса. Просто са успели да си контролират страховете по-добре.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеА трудно може да се каже че в момента борсата ни се намира в алчно предразположениеСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнениеОк ще променя написаното от мен.
Добре, че са другите боклуци на борсата да посмъкнат Софикс, БГ40 и БГ30, че тоя Еларг ги напомпа много.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеИ "инвеститорите" в Лайф Чойс и Югоагент през 90-те така се радваха... е, поне в началото де!
Виж при златото очевидно има много силна психологическа връзка с пирамидалните структури
Коментар
-
Първоначално изпратено от Repoman Разгледай мнениеЗащо само SOFIX? Акцията участва във всички индекси.
Добре, че са другите боклуци на борсата да посмъкнат Софикс, БГ40 и БГ30, че тоя Еларг ги напомпа много.Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
Коментар