Първоначално изпратено от LaCosta
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ЕЛАРГ Фонд за земделска земя АДСИЦ (ELARG)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от наука Разгледай мнениеВсичко изброено не е препоръка за покупко-продажба, просто да знаете какво правя и защо, защото едва ли някой от вас смята. Имам акции, не е изключено и в бъдеще да продавам или купувам. Доста активен трейдър съм.
На база на обявлението им
http://www.investor.bg/novini-i-anal...akciia,134208/
Изчислявам, че над 2,4 лв./акция е всъщност 2,47 лв.
При текуща от 1,96 лв., това прави 26% доходност.
За колко време обаче. Ми аз мисля че до март 2013 г., защото дотогава са писали, че ще прехвърлят имотите и се надявам през това време да тече 6 месечния срок за чакане на кредитори и хоп, през март парите.
Така че 26% за 6 месеца си е 52% на годишна база, че и отгоре ако капитализирам.
При лихви по депозитите от 5% по 6-месечните депозити, е логично цената дори да се придвижи до сметнете си сами.
Няма как да не се усмихвам при мисълта, че пазара ми дава подобен шанс в живота.
В петък си донакупих от продавача на 1,96 лв. На тази цена останаха да висят непродадени около 11-13 000 акции. Да видим дали в понеделник ще стоят или офертата е била за деня.
Не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа. Имам акции, не е изключено и в бъдеще да продавам или купувам. Доста активен трейдър съм.
Естественоч, че не е препоръка за покупко-продажба на акции
Коментар
-
Всичко изброено не е препоръка за покупко-продажба, просто да знаете какво правя и защо, защото едва ли някой от вас смята. Имам акции, не е изключено и в бъдеще да продавам или купувам. Доста активен трейдър съм.
На база на обявлението им
http://www.investor.bg/novini-i-anal...akciia,134208/
Изчислявам, че над 2,4 лв./акция е всъщност 2,47 лв.
При текуща от 1,96 лв., това прави 26% доходност.
За колко време обаче. Ми аз мисля че до март 2013 г., защото дотогава са писали, че ще прехвърлят имотите и се надявам през това време да тече 6 месечния срок за чакане на кредитори и хоп, през март парите.
Така че 26% за 6 месеца си е 52% на годишна база, че и отгоре ако капитализирам.
При лихви по депозитите от 5% по 6-месечните депозити, е логично цената дори да се придвижи до сметнете си сами.
Няма как да не се усмихвам при мисълта, че пазара ми дава подобен шанс в живота.
В петък си донакупих от продавача на 1,96 лв. На тази цена останаха да висят непродадени около 11-13 000 акции. Да видим дали в понеделник ще стоят или офертата е била за деня.
Не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа. Имам акции, не е изключено и в бъдеще да продавам или купувам. Доста активен трейдър съм.Last edited by наука; 16.09.2012, 13:36.
Коментар
-
Първоначално изпратено от макарена Разгледай мнениеКато ОСА е одобрило ликвидацията и сделките, никой не може да протестира, разбираш ли го това?
А ти дали разбираш, че всъщност протестиращи няма? Има едни хора, които са си изказали възраженията на ОСАто и явно за това впоследствие са обявени за манипулатори. Ама не е сезирана КФН, както е редно когато целиш разкриване и наказване на манипулатори, а се започват медийни изяви.
Интересно дали тези фойерверки не целят отклоняване на вниманието от въпросните сделки? Още в самото начало на сагата ми направи впечатление, че доста от "големите малки" акционери предпочитат да вземат срещу акциите си активи на фонда по "експертна оценка", а не ликвидационен дял.
Не е препоръка. Нямам нито акции, нито желание да имам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от макарена Разгледай мнениеКато ОСА е одобрило ликвидацията и сделките, никой не може да протестира, разбираш ли го това?
Коментар
-
макарена
Първоначално изпратено от LaCosta Разгледай мнениеМай някой е усетил, че в дружеството влиза "голям малък" акционер, който не е от техния кръг и не е много съгласен с някои сделки, поради което се подхваща превантивна атака, май най-вече за отклоняване на вниманието от истинските проблеми във фонда.
Коментар
-
макарена
http://www.investor.bg/novini-i-anal...lansi-,139928/
И Ар Джи Капитал 1 и 2 АДСИЦ ще платят в средата на октомври
Следва ЕЛАРГ
Коментар
-
Май някой е усетил, че в дружеството влиза "голям малък" акционер, който не е от техния кръг и не е много съгласен с някои сделки, поради което се подхваща превантивна атака, май най-вече за отклоняване на вниманието от истинските проблеми във фонда.Last edited by Amsterdamm; 11.09.2012, 13:33.
Коментар
-
Първоначално изпратено от VINS Разгледай мнение...те от ПФБК чакалят отдолу.
...
не е препоръкаНе е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеКФН пак са на Малдивите, Карибите и Сен Тропе.
Относно ПКБ, Еларг и Трасе - това тях не ги е.е!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivo111 Разгледай мнение...
ОС е приело да се върнат 10 млн.лв от обслужващото дружество.
Това как го мислите оптимистично новина ли е?Добрият, стар Батя
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivo111 Разгледай мнениеТия от ПФБК където се разсипаха да продават под левче ЕЛАРГ , да не са ги натиснали сега клиентите им и да им търсят сметка.
Много неподготвени са се явили на ОС личи от протоколите на събранието.
ПП
Това как го мислите оптимистично новина ли е?
Коментар
-
Тия от ПФБК където се разсипаха да продават под левче ЕЛАРГ , да не са ги натиснали сега клиентите им и да им търсят сметка.
Много неподготвени са се явили на ОС личи от протоколите на събранието.
ПП
Това как го мислите оптимистично новина ли е?
Коментар
Коментар