IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ЕЛАРГ Фонд за земделска земя АДСИЦ (ELARG)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• и каква е тази спекула, за която говорят от фонда. някъв акционер им поискал сметка и те опищяли земята

Коментар

• http://www.investor.bg/novini-i-anal...laciia,139844/

Коментар

• Първоначално изпратено от VINS Разгледай мнение
        А бе брато нали ти обясних, че процесуалните срокове не зависят от тях, те за това са дали срок 2013 година, но аз мисля че реално парите ще са ни пришедени по сметка март-април 2013 година. За мен е важното че кешират активити. Който не му понася да се изнася
        Не се и съмнявам.
        Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение
          Всеки вижда това което иска да види в съобщението.

За оптимистите е това, че активите ще бъдат продадени до определената дата. А за песимистите е кога ще бъдат платени и кога ще си получат хората парите. Онова там дето искали да се съдят не го коментирам щото не разбирам за какво става дума.

Та така едно съобщение може да се погледне от две страни.

Изобщо не харесвам ПФБК нито пък ги харесвам тия от Еларг. Все още помня как от Доверие си продадоха дяловете по 1.50лв и малко след това излезна новината за 2.40лв.
          А бе брато нали ти обясних, че процесуалните срокове не зависят от тях, те за това са дали срок 2013 година, но аз мисля че реално парите ще са ни пришедени по сметка март-април 2013 година. За мен е важното че кешират активити. Който не му понася да се изнася

Коментар

Ти май си на заплата при ПФБК? Кое му е песиместичното, че вече се знае със сигурност че ще кешират активите, не всички процедури (като срокове имам впредвит) зависят от тях. Най-важното е че кешират всичко, пък който не му се чака 6-7 месеца да продава те от ПФБК чакалят отдолу.
            Не е пепоръка за търговия с ценни книжа
            Всеки вижда това което иска да види в съобщението.

За оптимистите е това, че активите ще бъдат продадени до определената дата. А за песимистите е кога ще бъдат платени и кога ще си получат хората парите. Онова там дето искали да се съдят не го коментирам щото не разбирам за какво става дума.

Та така едно съобщение може да се погледне от две страни.

Изобщо не харесвам ПФБК нито пък ги харесвам тия от Еларг. Все още помня как от Доверие си продадоха дяловете по 1.50лв и малко след това излезна новината за 2.40лв.

Коментар

• Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение
              Много готино съобщение са ви пуснали в бюлетина. На мен ми прилича на песимистично пък който както иска да си го разбира.

Отделно от Еларг да заявят след продажбата на активите кога се чака те да си получат парите и кога хората ще си получат парите от ликвидационния дял а не да говорят само благо.
              Ти май си на заплата при ПФБК? Кое му е песиместичното, че вече се знае със сигурност че ще кешират активите, не всички процедури (като срокове имам впредвит) зависят от тях. Най-важното е че кешират всичко, пък който не му се чака 6-7 месеца да продава те от ПФБК чакалят отдолу.
              Не е пепоръка за търговия с ценни книжа

Коментар

• Много готино съобщение са ви пуснали в бюлетина. На мен ми прилича на песимистично пък който както иска да си го разбира.

Отделно от Еларг да заявят след продажбата на активите кога се чака те да си получат парите и кога хората ще си получат парите от ликвидационния дял а не да говорят само благо.

Коментар

• [QUOTE=termit;1059310942]
                  Първоначално изпратено от termit Разгледай мнение

Прерових целия НЕТ,всякакви глупости,но нищо за това ОС,
                  Споко след празнците ще има. Абе Вие какво се подплашихте толкова много, нищо във фундамета не се е променило?!?!!!!!

Коментар

• [QUOTE=termit;1059309683]

Прерових целия НЕТ,всякакви глупости,но нищо за това ОС,

Коментар

• Първоначално изпратено от termit Разгледай мнение
                      “Инвестор„ вместо да триете постове,вземете драснете два реда как е минало ОС-то.Ако имате инфо де
                      Трият ли наистина? Евалата. Много е яко инвесторчето. Само така. Трябва да видим, дали са им поевтинели хартийките и дали предлагат някаква по-сгодна отсъпка за евентуална инвестиция Там отдавна не гледам, че не бяха много ликвидни.
                      Не е препоръка... !!!
                      "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• “Инвестор„ вместо да триете постове,вземете драснете два реда как е минало ОС-то.Ако имате инфо де

Коментар

• Първоначално изпратено от dimitraki_123 Разгледай мнение
                          Айде пак "зайковци".... Сега пък ти ли имаш да продаваш?
                          Аз постоянно копувам и продавам но ако продам 2000 купувам много повече зависи от кеша, пък ти си свободен да не купуваш и да седиш от страни и да гледаш само
                          Не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа

Коментар

Стига сте мрънкали, в такива моменти се купува,а не се мрънка. На пазар на който, най-големият ИНВИСТИТУР И ГУРУ прави сделки по 200-300 лева е така липсва ликвидност. Нищо във фундамента не се е променило зайковци.
                            Не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа!!!
                            Имам акции
                            Айде пак "зайковци".... Сега пък ти ли имаш да продаваш?

Коментар

• Първоначално изпратено от kashoooo Разгледай мнение
                              Абе днес нали имаше събрание, кво е тва мълчание тука Я някой да спусне инфо
                              ми ти защо не отиде и ти на нас не пуснеш инфо?

Коментар

• Стига сте мрънкали, в такива моменти се купува,а не се мрънка. На пазар на който, най-големият ИНВИСТИТУР И ГУРУ прави сделки по 200-300 лева е така липсва ликвидност. Нищо във фундамента не се е променило зайковци.
                                Не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа!!!
                                Имам акции

Коментар

Working...
                                X