и каква е тази спекула, за която говорят от фонда. някъв акционер им поискал сметка и те опищяли земята
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ЕЛАРГ Фонд за земделска земя АДСИЦ (ELARG)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от VINS Разгледай мнениеА бе брато нали ти обясних, че процесуалните срокове не зависят от тях, те за това са дали срок 2013 година, но аз мисля че реално парите ще са ни пришедени по сметка март-април 2013 година. За мен е важното че кешират активити. Който не му понася да се изнасяМнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнениеВсеки вижда това което иска да види в съобщението.
За оптимистите е това, че активите ще бъдат продадени до определената дата. А за песимистите е кога ще бъдат платени и кога ще си получат хората парите. Онова там дето искали да се съдят не го коментирам щото не разбирам за какво става дума.
Та така едно съобщение може да се погледне от две страни.
Изобщо не харесвам ПФБК нито пък ги харесвам тия от Еларг. Все още помня как от Доверие си продадоха дяловете по 1.50лв и малко след това излезна новината за 2.40лв.
Коментар
-
Първоначално изпратено от VINS Разгледай мнениеТи май си на заплата при ПФБК? Кое му е песиместичното, че вече се знае със сигурност че ще кешират активите, не всички процедури (като срокове имам впредвит) зависят от тях. Най-важното е че кешират всичко, пък който не му се чака 6-7 месеца да продава те от ПФБК чакалят отдолу.
Не е пепоръка за търговия с ценни книжа
За оптимистите е това, че активите ще бъдат продадени до определената дата. А за песимистите е кога ще бъдат платени и кога ще си получат хората парите. Онова там дето искали да се съдят не го коментирам щото не разбирам за какво става дума.
Та така едно съобщение може да се погледне от две страни.
Изобщо не харесвам ПФБК нито пък ги харесвам тия от Еларг. Все още помня как от Доверие си продадоха дяловете по 1.50лв и малко след това излезна новината за 2.40лв.Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнениеМного готино съобщение са ви пуснали в бюлетина. На мен ми прилича на песимистично пък който както иска да си го разбира.
Отделно от Еларг да заявят след продажбата на активите кога се чака те да си получат парите и кога хората ще си получат парите от ликвидационния дял а не да говорят само благо.
Не е пепоръка за търговия с ценни книжа
Коментар
-
Много готино съобщение са ви пуснали в бюлетина. На мен ми прилича на песимистично пък който както иска да си го разбира.
Отделно от Еларг да заявят след продажбата на активите кога се чака те да си получат парите и кога хората ще си получат парите от ликвидационния дял а не да говорят само благо.Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
[QUOTE=termit;1059310942]Първоначално изпратено от termit Разгледай мнение
Прерових целия НЕТ,всякакви глупости,но нищо за това ОС,
Коментар
-
Първоначално изпратено от termit Разгледай мнение“Инвестор„ вместо да триете постове,вземете драснете два реда как е минало ОС-то.Ако имате инфо деНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от dimitraki_123 Разгледай мнениеАйде пак "зайковци".... Сега пък ти ли имаш да продаваш?
Не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от VINS Разгледай мнениеСтига сте мрънкали, в такива моменти се купува,а не се мрънка. На пазар на който, най-големият ИНВИСТИТУР И ГУРУ прави сделки по 200-300 лева е така липсва ликвидност. Нищо във фундамента не се е променило зайковци.
Не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа!!!
Имам акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от kashoooo Разгледай мнениеАбе днес нали имаше събрание, кво е тва мълчание тука Я някой да спусне инфо
Коментар
Коментар