IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ЕЛАРГ Фонд за земделска земя АДСИЦ (ELARG)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Днес има логика на този пазар и има хора, които могат да смятат, какво ще получат и за какви срокове.

Коментар

• Първоначално изпратено от unseen Разгледай мнение
      Брейй на предишните събрания къде бяха тиквите .
      Чакаха „разума да надделей“.

Коментар

• Първоначално изпратено от termit Разгледай мнение
        Позицията на ПФБК е,че се продава на занижени цени на определените компании.
        Брейй на предишните събрания къде бяха тиквите .

Коментар

• Първоначално изпратено от unseen Разгледай мнение
          Гледайки протоколите от събранието на 18/09 не може да не ни направи впечатление
          дебилското държание на ПФБК. Радвам се ,че разума е победил.
          Позицията на ПФБК е,че се продава на занижени цени на определените компании.

Коментар

• Гледайки протоколите от събранието на 18/09 не може да не ни направи впечатление
            дебилското държание на ПФБК. Радвам се ,че разума е победил.

Коментар

• Да обърним малко внимание на компанията както каза Монти в една друга тема

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
                При И Ар Джи-тата - всичко беше продадено и парите бяха дошли още преди да обявят ликвидация. Така, че те само чакаха кредитори каквото нямаха. Демек кеша си беше в банката.

Тука май още не са продали всичко - имат договори за продажба и се чака да се изпълнят. Т.е. кеша не е по-банкови сметки още.
                Точно тях и аз раглежадм като пътеводна светлина , как практически и технологично от към срокове бихме могли да очакваме, че ще развият нещата и тук. Според мен ще има в следващите месеци извънредно ОСА за приемане на ликвидационен баланс преди изплащане на ликв. дял, даване на акционерите на достатъчно време за да изпратят в дружеството справка от ИП кога, колко и на каква цена са придобили акции с цел изчисляване и удържане на данъка върху ликв. дял ...
                Не е препоръка за какво и да е.
                |^^^^^пиво^^^^\\|""\\_,_
                |___________||__|___|)
                (@)(@)""*|(@)(@)**(@)

Коментар

• При И Ар Джи-тата - всичко беше продадено и парите бяха дошли още преди да обявят ликвидация. Така, че те само чакаха кредитори каквото нямаха. Демек кеша си беше в банката.

Тука май още не са продали всичко - имат договори за продажба и се чака да се изпълнят. Т.е. кеша не е по-банкови сметки още.

Коментар

• Първоначално изпратено от equal Разгледай мнение
                    По спомен, ако не се лъжа, тук останаха някакви съмнения, че индексния фонд не натовари порядъчно през март
                    Докато четях в ТР ми се наби на очи и това

т.е. чисто теоретично може да се проточи отвъд март-април 2013 г., каквито са очакванията на повечето форумци.

Не е препоръка. Имам акции.

Чисто практически-няма да се проточи след март-април 2013
                    Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от equal Разгледай мнение
                      Цитат:
                      501. Срок на ликвидацията 1-годишен срок, считано от вписването на ликвидацията в търговския регистър на Агенцията по вписванията
                      т.е. чисто теоретично може да се проточи отвъд март-април 2013 г., каквито са очакванията на повечето форумци.
                      Не ме притеснява. И при И Ар Джи-тата гласуваха до 31 декември 2012 г., (гласуваха го на 16 февруари), пък парите ще ги дадат 2 месеца и половина по-рано, тоест средата на октомври.

Според мен ще се чака само да си мине 6 м. срок за чакане на кредитори, каквито няма, след като облигациите бяха погасени онзи ден.

Не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа. Имам акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                        Не знам какво те интересува тези ордери ,но истината е ,че купувачите са повече в момента и в тази позиция....
                        Според мен това ще продължи на първият епап до пускането на 240 К от индексният фонд и на вторият епап докато маркета мисли колко е истинската сума на една акция при ликвидация.....

Знаеш че съм фен но в момента мисля кога да влеза пак....
                        По спомен, ако не се лъжа, тук останаха някакви съмнения, че индексния фонд не натовари порядъчно през март
                        Докато четях в ТР ми се наби на очи и това
                        501. Срок на ликвидацията 1-годишен срок, считано от вписването на ликвидацията в търговския регистър на Агенцията по вписванията

Не е препоръка. Имам акции.
                        |^^^^^пиво^^^^\\|""\\_,_
                        |___________||__|___|)
                        (@)(@)""*|(@)(@)**(@)

Коментар

• Нямам тук /за мое съжаление/, но гледам, че се задават въпроси къде са били тези 200 - 300 хил. лв - на аска или на бида! Аз лично не знам сделка на БФБ, която да е на такава стойност и да не е предварително уговорена. В този смисъл - какво значение имат тези 2,3,5 секунди къде е била?

Коментар

• Първоначално изпратено от VINS Разгледай мнение
                            Коментара го писах преди да прочета новината, аз очаквах тази новина да се появи началото на октомври, а тя се появи днес което е приятна изненада за мен
                            Как началото на октомври, така края отиваше най-рано за април. Сега март си е реалистичен, защото чакаме да се появи кредитор (6 месеца) и вече няма да има пречки (обявено, е че земите ще се прехвърлят до март). Надявам се да ни зарадват с прехвърлянето и да е до февруари.

Видяхте И Ар Джи -тата. През април се вписа ликвидацията и след 6 м. тоест през октомври ще дават парите.

Cool
                            Не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа. Имам акции от емитента обект на тази тема.

Коментар

• [QUOTE=VINS;1059317505]
                              Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                              ....след вписването цената ще варира между 2.25-2.35.....
                              За да стигне до там трябва да влязат нов тип купувачи. Такива които ще закрият депозита си на 5-6% или посредници със собствения капитал за собствена сметка или пенсионно-осигурителни дружества, застрахователи, банки.

Спекулантите нямат сили да го закарат близо до ликвидационната цена, просто им е малко акъла и силичките.

Не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа. Имам акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от наука Разгледай мнение
                                Явно нямаш опит с ТР. До 3 работни дни ще се произнесат. Или ще впишат или ще искат докуементи и после след внасянето за броени дни ще впишат. Това за до Нова година го забрави
                                Коментара го писах преди да прочета новината, аз очаквах тази новина да се появи началото на октомври, а тя се появи днес което е приятна изненада за мен

Коментар

Working...
                                X