Днес има логика на този пазар и има хора, които могат да смятат, какво ще получат и за какви срокове.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ЕЛАРГ Фонд за земделска земя АДСИЦ (ELARG)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от unseen Разгледай мнениеБрейй на предишните събрания къде бяха тиквите .
Коментар
-
Първоначално изпратено от termit Разгледай мнениеПозицията на ПФБК е,че се продава на занижени цени на определените компании.
Коментар
-
Първоначално изпратено от unseen Разгледай мнениеГледайки протоколите от събранието на 18/09 не може да не ни направи впечатление
дебилското държание на ПФБК. Радвам се ,че разума е победил.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнениеПри И Ар Джи-тата - всичко беше продадено и парите бяха дошли още преди да обявят ликвидация. Така, че те само чакаха кредитори каквото нямаха. Демек кеша си беше в банката.
Тука май още не са продали всичко - имат договори за продажба и се чака да се изпълнят. Т.е. кеша не е по-банкови сметки още.
Не е препоръка за какво и да е.|^^^^^пиво^^^^\\|""\\_,_
|___________||__|___|)
(@)(@)""*|(@)(@)**(@)
Коментар
-
При И Ар Джи-тата - всичко беше продадено и парите бяха дошли още преди да обявят ликвидация. Така, че те само чакаха кредитори каквото нямаха. Демек кеша си беше в банката.
Тука май още не са продали всичко - имат договори за продажба и се чака да се изпълнят. Т.е. кеша не е по-банкови сметки още.
Коментар
-
Първоначално изпратено от equal Разгледай мнениеПо спомен, ако не се лъжа, тук останаха някакви съмнения, че индексния фонд не натовари порядъчно през март
Докато четях в ТР ми се наби на очи и това
т.е. чисто теоретично може да се проточи отвъд март-април 2013 г., каквито са очакванията на повечето форумци.
Не е препоръка. Имам акции.
Чисто практически-няма да се проточи след март-април 2013
Не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от equal Разгледай мнениеЦитат:
501. Срок на ликвидацията 1-годишен срок, считано от вписването на ликвидацията в търговския регистър на Агенцията по вписванията
Според мен ще се чака само да си мине 6 м. срок за чакане на кредитори, каквито няма, след като облигациите бяха погасени онзи ден.
Не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа. Имам акции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеНе знам какво те интересува тези ордери ,но истината е ,че купувачите са повече в момента и в тази позиция....
Според мен това ще продължи на първият епап до пускането на 240 К от индексният фонд и на вторият епап докато маркета мисли колко е истинската сума на една акция при ликвидация.....
Знаеш че съм фен но в момента мисля кога да влеза пак....
Докато четях в ТР ми се наби на очи и това
501. Срок на ликвидацията 1-годишен срок, считано от вписването на ликвидацията в търговския регистър на Агенцията по вписванията
Не е препоръка. Имам акции.|^^^^^пиво^^^^\\|""\\_,_
|___________||__|___|)
(@)(@)""*|(@)(@)**(@)
Коментар
-
Първоначално изпратено от VINS Разгледай мнениеКоментара го писах преди да прочета новината, аз очаквах тази новина да се появи началото на октомври, а тя се появи днес което е приятна изненада за мен
Видяхте И Ар Джи -тата. През април се вписа ликвидацията и след 6 м. тоест през октомври ще дават парите.
Cool
Не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа. Имам акции от емитента обект на тази тема.
Коментар
-
[QUOTE=VINS;1059317505]Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение....след вписването цената ще варира между 2.25-2.35.....
Спекулантите нямат сили да го закарат близо до ликвидационната цена, просто им е малко акъла и силичките.
Не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа. Имам акции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от наука Разгледай мнениеЯвно нямаш опит с ТР. До 3 работни дни ще се произнесат. Или ще впишат или ще искат докуементи и после след внасянето за броени дни ще впишат. Това за до Нова година го забрави
Коментар
Коментар