If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
И така трябва да бъде аз по -надолу казах, че цени над 2,2лв според мен поне до Нова Година няма да има. Тези 200 броя на 2.099 да не са твои?
Не е препоръка за покупко/продажба на ЦК
Здравейте БАЛОНИЕРИ,
сега да не вземете да я балонизирате до 2.5лв , оставете и на Г(к)УРОТО едни 111 броя на 2,22лв. все пак и той трябва да вземе за да подобри ликвидността на БФБ.
Сега сериозно честито на всички трезво мислещи колеги на БФБ, за мое съжаление не са много като процент, но за мен лично който не е играл еларгата последните 11 месеца не зависимо за спекула или за бай енд холд, то той си няма и понятие от инвестиции. Знам, че сега много хора ще скочат срещу мен но за последните 5 години на БФБ Еларга и Добруджа холдинг АД си бяха най-добрите игри ( и двете съм ги/ги играл/я, не си спомням ама в добруджата май и импа имаше или поне някой от старите кучета на БФБ) На колегите които са вътре в ЕЛАРГАТА още веднъж честито според мен следващите 6 месеца цени под 2 лева няма да видим, но и цени над 2,2 лева също май няма да видим, все пак ублигациятъ трябва да се търгува и с дисконт
имам акции и не е препоръка за покупко-продажба на акции
"Все още не е вписана поканата до кредиторите да предявят вземаниятаси, най-рано 6 месеца след която може да се изплати ликвидационният дял. Подобна практика има при И Ар Джи Капитал 1 и 2 АДСИЦ, при които вписването на поканата към кредиторите е на 11 април 2012 г. и през октомври парите ще бъдат изплатени, тоест 6 месеца по-късно."
Наука , дали ще впишат поканата скоро или пак ще протакат неизвесно време
Вероятно днес.Ликвидацията е първа и е вписана вчера в 18 ч., тоест не е имало време и за поканата.
Смарт мъни се появиха и обраха всичко до 2,02 лв. Не е препоръка, имам акции.
"Все още не е вписана поканата до кредиторите да предявят вземаниятаси, най-рано 6 месеца след която може да се изплати ликвидационният дял. Подобна практика има при И Ар Джи Капитал 1 и 2 АДСИЦ, при които вписването на поканата към кредиторите е на 11 април 2012 г. и през октомври парите ще бъдат изплатени, тоест 6 месеца по-късно."
Наука , дали ще впишат поканата скоро или пак ще протакат неизвесно време
Аз ако бях трежъри или ликвидност в някоя банка, щеше да изкарам една добра доходност за банката, ама не съм, а работещите това са патки заспали. нека си купуват ДЦК с 3% доходност, а не акции с 40-50%.
Разбира се, лакомите спекуланти в този форум си мечтаят за 100%, ама накрая получават минус 20% или минус 50% защото все на мошенически акции се мятат.
Не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа. Имам акции.
Аз ако бях трежъри или ликвидност в някоя банка, щеше да изкарам една добра доходност за банката, ама не съм, а работещите това са патки заспали. нека си купуват ДЦК с 3% доходност, а не акции с 40-50%.
Разбира се, лакомите спекуланти в този форум си мечтаят за 100%, ама накрая получават минус 20% или минус 50% защото все на мошенически акции се мятат.
Не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа. Имам акции.
Позицията на ПФБК е,че се продава на занижени цени на определените компании.
А къде беше 'съвеста на квартала' при увеличението на капитала на дъщерните дружества на Холдинг Пътища?!!! Или 'съвеста' се само-сезира селективно?!!!
По-скоро, лисицата като не яла гроздето на 0.80, 1.00, 1.20, 1.40, на 2.00 казала, че то ще е кисело и отишла да го напръска с оцет! А оцет на нашата борса, дал бог! Всичкия с аромат на обещания за грозде.
Тази акция е единствената на нашата борса, която прилича на чепка грозде. А гроздето се познава по графиката...
Коментар