Не са, рано е да продавам Ако въобще си продам моите до ликвидацията.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ЕЛАРГ Фонд за земделска земя АДСИЦ (ELARG)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от kashoooo Разгледай мнениеНещо се опъват, на 2,099 никой не кълве
Не е препоръка за покупко/продажба на ЦК
Коментар
-
Първоначално изпратено от VINS Разгледай мнениеЗдравейте БАЛОНИЕРИ,.............................
.................................................. ..
но и цени над 2,2 лева също май няма да видим, ...........
Коментар
-
Здравейте БАЛОНИЕРИ,
сега да не вземете да я балонизирате до 2.5лв , оставете и на Г(к)УРОТО едни 111 броя на 2,22лв. все пак и той трябва да вземе за да подобри ликвидността на БФБ.
Сега сериозно честито на всички трезво мислещи колеги на БФБ, за мое съжаление не са много като процент, но за мен лично който не е играл еларгата последните 11 месеца не зависимо за спекула или за бай енд холд, то той си няма и понятие от инвестиции. Знам, че сега много хора ще скочат срещу мен но за последните 5 години на БФБ Еларга и Добруджа холдинг АД си бяха най-добрите игри ( и двете съм ги/ги играл/я, не си спомням ама в добруджата май и импа имаше или поне някой от старите кучета на БФБ) На колегите които са вътре в ЕЛАРГАТА още веднъж честито според мен следващите 6 месеца цени под 2 лева няма да видим, но и цени над 2,2 лева също май няма да видим, все пак ублигациятъ трябва да се търгува и с дисконт
имам акции и не е препоръка за покупко-продажба на акцииLast edited by VINS; 26.09.2012, 12:37.
Коментар
-
Първоначално изпратено от наука Разгледай мнениеВече е вписана и поканата към кредиторите.
Песимистите да духат супата.
Не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа. За пиене на гореща супа и други. Имам акции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение"Все още не е вписана поканата до кредиторите да предявят вземаниятаси, най-рано 6 месеца след която може да се изплати ликвидационният дял. Подобна практика има при И Ар Джи Капитал 1 и 2 АДСИЦ, при които вписването на поканата към кредиторите е на 11 април 2012 г. и през октомври парите ще бъдат изплатени, тоест 6 месеца по-късно."
Наука , дали ще впишат поканата скоро или пак ще протакат неизвесно време
Смарт мъни се появиха и обраха всичко до 2,02 лв. Не е препоръка, имам акции.
Коментар
-
"Все още не е вписана поканата до кредиторите да предявят вземаниятаси, най-рано 6 месеца след която може да се изплати ликвидационният дял. Подобна практика има при И Ар Джи Капитал 1 и 2 АДСИЦ, при които вписването на поканата към кредиторите е на 11 април 2012 г. и през октомври парите ще бъдат изплатени, тоест 6 месеца по-късно."
Наука , дали ще впишат поканата скоро или пак ще протакат неизвесно времеLast edited by vale1; 26.09.2012, 11:55.
Коментар
-
Първоначално изпратено от наука Разгледай мнениеАз ако бях трежъри или ликвидност в някоя банка, щеше да изкарам една добра доходност за банката, ама не съм, а работещите това са патки заспали. нека си купуват ДЦК с 3% доходност, а не акции с 40-50%.
Разбира се, лакомите спекуланти в този форум си мечтаят за 100%, ама накрая получават минус 20% или минус 50% защото все на мошенически акции се мятат.
Не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа. Имам акции.
Коментар
-
Аз ако бях трежъри или ликвидност в някоя банка, щеше да изкарам една добра доходност за банката, ама не съм, а работещите това са патки заспали. нека си купуват ДЦК с 3% доходност, а не акции с 40-50%.
Разбира се, лакомите спекуланти в този форум си мечтаят за 100%, ама накрая получават минус 20% или минус 50% защото все на мошенически акции се мятат.
Не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа. Имам акции.
Коментар
-
Езоп
Първоначално изпратено от termit Разгледай мнениеПозицията на ПФБК е,че се продава на занижени цени на определените компании.
По-скоро, лисицата като не яла гроздето на 0.80, 1.00, 1.20, 1.40, на 2.00 казала, че то ще е кисело и отишла да го напръска с оцет! А оцет на нашата борса, дал бог! Всичкия с аромат на обещания за грозде.
Тази акция е единствената на нашата борса, която прилича на чепка грозде. А гроздето се познава по графиката...
Коментар
Коментар