IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ЕЛАРГ Фонд за земделска земя АДСИЦ (ELARG)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Който продава права под 20 ст., направо си сваля гащите

Коментар

• Чакай бе. На 18-и чак. Не ги ли четете съобщенията за тия дати. Как си планирате нещата направо не ви знам.

Коментар

• А някой вижда ли R4ELARG в неговия COBOS ?

Коментар

• До онзи ден в петък. Малко закъсня.

Коментар

• Искам да попитам до кога акциите ще се продават с права?

Коментар

• Първоначално изпратено от Майната
              Та Безимен ))))) Ако може отговори ми ТОЧНО КРАТКО И ЯСНО )))))) ? / Извинявам се за трудноста за теб ? ) / ?
              КОЛКО ще струва ELARG утре ???
              ТрудностТа не съществува за мен: точно, кратко и ясно ще ти отговоря утре в 13 часа (една от причините: не съм служител във въпросното дружество, за да знам каква интервенция може да направят).

Забележка: "безимен" се изписва с малко "б", а не като Майната... ;-)

Коментар

• ЖОКЕР ))))))) !! 1+ 1/3 е макса ! )))))))
                Умереният риск винаги печели ! ))))))

Коментар

• Та Безимен ))))) Ако може отговори ми ТОЧНО КРАТКО И ЯСНО )))))) ? / Извинявам се за трудноста за теб ? ) / ?
                  КОЛКО ще струва ELARG утре ???

Коментар

• Едно (пристрастно) мнение, което не може да претендира за достоверност. Само още едно от многото:

Много смело би било да се изпълни очакването - събитията по въпросната позиция (в края на тримесечието- и тези, от края на април) да се изпълнят отново... Скептиците (които в случая са и реалисти), най-вероятно мислят точно така..., но...

... и прекалено елементарно е да се разчита на някаква трайна тенденция за развитието на позицията - прекалено очевидно развитие и толкова лесно спечелени пари..., за да се обвържем с твърда прогноза.

Но (според мен!), много силен коз би било, ако тоталното изкупуване до определени нива се случи отново (колкото по-скоро, толкова по-добре!): нещата могат да се променят с главоломна скорост в полза на дружеството - нещо като ракета-носител за дългосрочно тотално преориентиране на средства от конкуренцията, за да се установят нови пазарни нива (смятам, че в това е истината).

И, ако смятаме, че това "наливане" на безотчетни или други ( защо не и средства на чужди акционери, което може би беше само предположение на някого от колегите тук -) средства е неоправдано, но се постигнат тези по-високи нива, тогава и самото наливане би се оказало една печеливша стратегия, а знаем как се заражда лавината - от нищото...

А защо пък да не търсят висока доходност на портфейл (чрез нестандартни- но позволени- средства), за да привлекат и средства за доверително управление...

Ей това са част от моите мисли, които спокойно може да прескочите, без претенции за достоверност, нито пък са провокирани от конкретна информация - само произволни допускания!

Със здраве и успехи! :-)

Коментар

• Леo колко мислиш, че ще е утре Цената на ELARG ?

Д ай прогноза за Басче? ))))))))

Коментар

• Лео ако Правата са 20 стотинки тогава за Акцията остават 1.45-0.20=1.25 а новите да излизат 1.25+.10=1.35 )))))))))!! Хахахахха как да стане!!

Ако намериш кой да ти купи права на 20 стотинки извикай )))))))) Густо като мен когато на втората измама / в края на месеца / си изплясках мойте ELARG ! ))))))))))

Коментар

• Шитни ги още първия ден на търговията, после няма да те огрее на 0.20 ст
                          Това е лично мнение и не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• 100 000 акции при цена 1.45 изтъргувани днес означава , че май няма да излезнеш прав. Твоята прогноза е 0.10-0.13 , моята 0.17-0.23 , айде останалите сте наред? Продавам 3500 права на 0.20 , има ли купувачи?

Коментар

• "Правата от увеличението на капитала на Елана фонд за земеделска земя ще се търгуват на БФБ - София от 18 май 2006 година. Крайната дата за търговия с правата е 2 юни, съобщиха от борсата.
                              Капиталът на дружеството ще бъде увеличен чрез издаване на нови 39 863 686 акции, всяка с номинал от 1 лв. и емисионна стойност от 1,25 лв. Основният капитал на компанията към момента е 19,93 млн. лв., като увеличението ще се приеме за успешно само ако бъдат записани и платени най-малко 10 млн. акции.

Броят на издадените права е 19 931 843, като срещу всяко право ще могат да се запишат 2 акции. Присвоеният борсов код на издадените права е R4ELARG.

Акции от увеличението ще могат да се записват от 18 май до 29 юни, а аукционът за неизползваните права е насрочен за 13 юни. Последната дата за сключване на сделки с акции на това дружество на борсата, даващи право на участие в увеличението е 12 май. "

Може и прав да излезна ))))))).

Коментар

• Първоначално изпратено от Майната
                                Как да купуваме сега като след 20 дни ще има права за 2 акции по 10-13стотинки и акции по 1.32-1.35.))
                                Какво точно имаш предвид, за сплит ли става въпрос или нещо друго. Ще ви бъда благодарен, ако някой ми обясни.

Коментар

Working...
                                X