Първоначално изпратено от Ferry
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Инвестицията "ГАРАЖ"
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнениеИ за 30 лева да е, пак няма да се напълни, щом може на ливадата без пари.
Коментар
-
Първоначално изпратено от new_investor Разгледай мнение
..За пример мога да дам Дианабад - в целия квартал няма нито един платен паркинг - и да искаш да платиш няма как. А вярвайте ми за 30 лв на месец много хора ще се преместят по платените паркинги и гаражи.
Както каза някой - ако се появи адсиц с такава инвестиция и аз бих се включил в него.
примера с 30-те лева е изключително неудачен, няма такъв "филм" за 30лв паркоместо в тази част на софия
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от new_investor Разгледай мнение
За пример мога да дам Дианабад - в целия квартал няма нито един платен паркинг - и да искаш да платиш няма как. А вярвайте ми за 30 лв на месец много хора ще се преместят по платените паркинги и гаражи.
Както каза някой - ако се появи адсиц с такава инвестиция и аз бих се включил в него.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеМомчета, в България няма законност, а за нашего братя (да не бърка с ромта, но мисленето ни е същото) най-големият проблем е да плаща наеми/данъци - един постоянен наем си е направо данък, нали? Питате що няма инвестиции в паркинЗи - ми казах ви, разходете се по буферните паркинги на метрото и ще разберете защо - на никой не му се дава леФ и пеесе на ден - огромна сума е това за нашего брата. Ше кажете, ама те не са на удобно място - ок, разходете се до някой от моловете - уличките около тях са задръстени от коли, независимо че паркингът на мола предлага безплатен престой за няколко часа. Ама друго си е да спреш пред мола, а не вътре в него.
Та за бай Ганьо най-голямото орпавдение винаги се свежда до - ми направете го безплатно, какво само глоби ми налагате - или любимото ми - е, баш до паркирането по тротоарите ли опряха, а циганите кога.... Та така - купуването на гараж е кауза пердута към настоящия момент, а 200 кинта на месец - успех, дано да са толкова по престижните квартали, в какъвто аз явно не живея. така е било, така и ще бъде- на никой не му се занимава да сменя чипа на българистанеца, а да се бия наляво и надясно - ами и на мен ми омръзва, макар да съм потрошил огромно количество чистачки и странични огледала, особено на паркирали "за малко" по места, където даже бебешка количка не може да мине!
Толерантност към такива "за малко" - никога! Но аз съм един, срещу мен стои или апатична тълпа, или агресивни селяци. Все някога и аз ще ям бой, та се чудя що ли се занимавам изобщо...
Не че нямам решение с паяците... ама не ми се занимава с разправии ежедневно!
Абсолютно прав си за безплатното...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
И отвъд Бг има места с много коли, неизброимо много та Сф бледнее. Спира се в три реда, запушвания, пренаселени квартали, недоволни, одраскани с ключ нарочно коли и пр. И най-гнусни са местните "аристократи" Но някак си има толерантност. Къде да спре човека. Налага се и толкоз. Оставяш си телефонния номер на предното стъкло и готово. Прибира се, излиза някой, звъни ти, поместваш се, разменяте си по едно извинете- мерси - няма за какво и готово. За селянопростотията няма ВУЗ.
п.п. Като каза толерантност - все се чудя... излязат българите в чужбина - толерантни и положително настроени... върнат се в България и се почва... Ти знаеш ли, кой съм аз? ))))))))))))))
- 3 Харесвания
Коментар
-
Аз, като един най-баш див селяк, не живущ в Ливадите, Малините, Хладилниците или други подобни елитни квартали, ще взема пак да драсна два реда:
Момчета, в България няма законност, а за нашего братя (да не бърка с ромта, но мисленето ни е същото) най-големият проблем е да плаща наеми/данъци - един постоянен наем си е направо данък, нали? Питате що няма инвестиции в паркинЗи - ми казах ви, разходете се по буферните паркинги на метрото и ще разберете защо - на никой не му се дава леФ и пеесе на ден - огромна сума е това за нашего брата. Ше кажете, ама те не са на удобно място - ок, разходете се до някой от моловете - уличките около тях са задръстени от коли, независимо че паркингът на мола предлага безплатен престой за няколко часа. Ама друго си е да спреш пред мола, а не вътре в него.
Та за бай Ганьо най-голямото орпавдение винаги се свежда до - ми направете го безплатно, какво само глоби ми налагате - или любимото ми - е, баш до паркирането по тротоарите ли опряха, а циганите кога.... Та така - купуването на гараж е кауза пердута към настоящия момент, а 200 кинта на месец - успех, дано да са толкова по престижните квартали, в какъвто аз явно не живея. така е било, така и ще бъде- на никой не му се занимава да сменя чипа на българистанеца, а да се бия наляво и надясно - ами и на мен ми омръзва, макар да съм потрошил огромно количество чистачки и странични огледала, особено на паркирали "за малко" по места, където даже бебешка количка не може да мине!
Толерантност към такива "за малко" - никога! Но аз съм един, срещу мен стои или апатична тълпа, или агресивни селяци. Все някога и аз ще ям бой, та се чудя що ли се занимавам изобщо...Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнениеМного свежо е това - гараж с инвестиционна цел.
Изглежда има ниша.
Може да се разработи. Да се създаде организация. Да се обмисли процедура за сертифициране.
Веднъж годишно да се връчват сертификат за инвестиция в гараж - клас А.
Да се пийне, да се хапне.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениегараж в населен квартал е много добра инвестиция.
1. няма или почти няма разходи за ремонти след наемател.
2. няма или почти няма амортизация на обзавеждане.
3. по-лесно да го изкараш от колкото да го изнесеш с жена и деца на улицата ако не плаща.
в манастирски ливади едно време се бяха лигавили да не си купуват подземни гаражи в никкми комплекса по 6К евра... после виха до небесата, че не можели да влизат и гарират по улиците на комплекса... а в манастирските е една малка лудница с паркирането.
такива като купата дето чакат да продават без да отдават е пълна глупост...освен ако не е купил някъде до поляна с место бол за паркиране.
иначе в 'хубавите' квартали и 200 кинта месечно може да се вземе за гараж не човека да си пази колата, а просто да може да паркира до дома си без да се конкурира с разни селяндури дето пукат гуми и тн...
Защо смятат повечето че само в Бг, само в Сф има проблеми с паркирането, много коли, драскане на коли и че само селяните пукат гуми. Конфликтът е неизбежен при много коли. Пукат и драскат и селяни и по-висшите селяни от тях. Разлика в манталитета няма, но и диалог и други неща също не помагат.
И отвъд Бг има места с много коли, неизброимо много та Сф бледнее. Спира се в три реда, запушвания, пренаселени квартали, недоволни, одраскани с ключ нарочно коли и пр. И най-гнусни са местните "аристократи" Но някак си има толерантност. Къде да спре човека. Налага се и толкоз. Оставяш си телефонния номер на предното стъкло и готово. Прибира се, излиза някой, звъни ти, поместваш се, разменяте си по едно извинете- мерси - няма за какво и готово. За селянопростотията няма ВУЗ.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеиначе в 'хубавите' квартали и 200 кинта месечно може да се вземе за гараж не човека да си пази колата, а просто да може да паркира до дома си без да се конкурира с разни селяндури дето пукат гуми и тн...
Коментар
-
гараж в населен квартал е много добра инвестиция.
1. няма или почти няма разходи за ремонти след наемател.
2. няма или почти няма амортизация на обзавеждане.
3. по-лесно да го изкараш от колкото да го изнесеш с жена и деца на улицата ако не плаща.
в манастирски ливади едно време се бяха лигавили да не си купуват подземни гаражи в никкми комплекса по 6К евра... после виха до небесата, че не можели да влизат и гарират по улиците на комплекса... а в манастирските е една малка лудница с паркирането.
такива като купата дето чакат да продават без да отдават е пълна глупост...освен ако не е купил някъде до поляна с место бол за паркиране.
иначе в 'хубавите' квартали и 200 кинта месечно може да се вземе за гараж не човека да си пази колата, а просто да може да паркира до дома си без да се конкурира с разни селяндури дето пукат гуми и тн...
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
и аз за данъка не схаванахLast edited by bulgarian lev; 17.10.2017, 14:06.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
Коментар