IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фонд Имоти АДСИЦ (FUES / BMREIT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнение
    Пени сток е в момента и вероятно ще си остане такава за винаги. Но не беше такава при цени от 2.20-2.30 лв. Това е резултат от "успешният и прозрачен" мениджмънт ! Но не искаш да си го признаеш.

Колкото до 4-5милиона годишни приходи АКО се напълни и заработи сградата на цариградско, уверявам те, с тези приходи немогат да си покрият само лихвите по кредитите. Така, че не реагирай първосигнално, а се опитай да реагираш РАЦИОНАЛНО. Макар да знам че е много трудно за теб.
    Пак пишеш простотии
    Нали затова се борим за промени в устава и управлението?!

Погледнал ли си отчета колко са лихвите които се начисляват в момента???
    А колко ще са те след редукцията на заемите от кеша по Раковска?
    Не ми се комуникира повече с човек който пише само заблуди!! Плувай!

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
      Ха, ха, Измекяр, защо се правиш на луд. Та нали ти беше си спретнал новина с "достоверен източник" в отрепаното си сайтче че сделката с ЕП за Раковска била измислица и прах в очите. То пък взе че цъфна подписан предварителен договор и преведено 20% капаро!!!
      А че ще си доволен само ако сделките НЕ станат, мисля че никой не се съмнява

Повече не искам да се занимавам с теб. Всеки сам да взима решенията си.
      Пени сток навсякъде са си рискова инвестиция с висок потенциал в двете посоки
      Но за мен шанса покрай старта на метрото да се напълни сградата на Цариградско и да носи 4-5 млн. лв. годишен приход многократно оправдава риска при сегашните цени. В момента те са като за фалит, но за нещастие на много "доброжелатели" след сделката за Раковска той взе че не се сбъдна
      Пени сток е в момента и вероятно ще си остане такава за винаги. Но не беше такава при цени от 2.20-2.30 лв. Това е резултат от "успешният и прозрачен" мениджмънт ! Но не искаш да си го признаеш.

Колкото до 4-5милиона годишни приходи АКО се напълни и заработи сградата на цариградско, уверявам те, с тези приходи немогат да си покрият само лихвите по кредитите. Така, че не реагирай първосигнално, а се опитай да реагираш РАЦИОНАЛНО. Макар да знам че е много трудно за теб.

Коментар

Ха, ха, Измекяр, защо се правиш на луд. Та нали ти беше си спретнал новина с "достоверен източник" в отрепаното си сайтче че сделката с ЕП за Раковска била измислица и прах в очите. То пък взе че цъфна подписан предварителен договор и преведено 20% капаро!!!

Но за мен шанса покрай старта на метрото да се напълни сградата на Цариградско и да носи 4-5 млн. лв. годишен приход многократно оправдава риска при сегашните цени. В момента те са като за фалит, но за нещастие на много "доброжелатели" след сделката за Раковска той взе че не се сбъдна
        Абсолутно си прав Батя.Всичко ,което си написал е вярно.НО......Защо това не се отразява на цената на акцията.След новината за ПД...имаше моментно покачване и след това пак надолу......

Коментар

• Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнение
          ...
          Ще съм доволен ако се случат сделките, но за сега няма никакви изгледи това да се случи....

Коментар

пешо Измекярски, радвай се на момента пиле, че по-натам може да ти стане тъжно.
            Следват - завършване на сделката за Раковска (за която толкова пищеше че е измама), откриване на метрото пред сградата на Цариградско, запълването и с наематели и потичане на постоянна дивидентна доходност към акционерите, а може и още някой добра сделчица да се спретне при новите реалности. Предстоят и промени в устава в полза на миноритарите, отпадането на многомилионната компенсация за Генчев е вече факт.... абе все кофти новини за един завистник
            Не ти ли прави впечатлени, че ти говориш само в бъдеще време използвайки непрекъснато "ЩЕ". Аз просто констатирам фактите. Не съм врачка, но от състоянието на дружеството, нещата не вървят на добре.
            Казваш бил съм "завистник" ! За какво да ти завиждам на теб и всички нашили се? За това, че много устойчиво губите ли? Явно резките температурни амплитуди, отново са активизирали менталните ти проблеми.
            Ще съм доволен ако се случат сделките, но за сега няма никакви изгледи това да се случи. И знаеш ли защо? - Защото Бенча играе не по правилата и се опитват да "прескочат" всички по веригата. НО когато си срещу всички, просто потъваш сам и... акционерите си.

Коментар

• пешо Измекярски, радвай се на момента пиле, че по-натам може да ти стане тъжно.
              Следват - завършване на сделката за Раковска (за която толкова пищеше че е измама), откриване на метрото пред сградата на Цариградско, запълването и с наематели и потичане на постоянна дивидентна доходност към акционерите, а може и още някой добра сделчица да се спретне при новите реалности. Предстоят и промени в устава в полза на миноритарите, отпадането на многомилионната компенсация за Генчев е вече факт.... абе все кофти новини за един завистник

Коментар

• Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнение
                То защото Батя я крепи!
                С 453лева

Коментар

• То защото Батя я крепи!

Коментар

• Бреййййййй....тук ни ДАУ ни мау не я събаря тази акцийка.Слон да я е.е не мърда.Аферим

Коментар

• http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=989661

Тея пък, няма ли някой да ги светне ,че няма кой да им ползва ''небостъргача''

Коментар

• Метрото вдигна цените на имотите покрай него

...е сигурно, че метрото повиши стойността на имотите край него. Интересът към жилища и обекти, разположени по трасето, му е голям, единодушни са брокери.

Тенденцията, позната от други столици, става характерна и за българската. Според компаниите за имоти интерес има не само към жилищата, но станциите приличат инвеститорите на бизнес сгради и особено тези, които влагат парите си в търговски обекти.

Добре звучи. Само дано се размине нова рецесия на запад, че такава пък понижава цените по-силно И ако се размине, след НГ може и да се усмихнем като пуснат новата метростанция току до нашата сграда на Цариградско

Коментар

• Първоначално изпратено от puf paf Разгледай мнение
                          ... и утре е ден...
                          Ми то и утре ще е като днес

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                            без коментар
                            Фонд имоти АДСИЦ 0,124 -6,77 %
                            ... и утре е ден...

Коментар

• без коментар
                              Фонд имоти АДСИЦ 0,124 -6,77 %

Коментар

• Чул Ви господ, в понеделник наемам касета в СЕЙФ-и чакам ,

Коментар

X