дех, мисля че тези 16 266 кв. м. в Камбаните са чиста, отдаваема площ. Защото гледам че на тяхна база Мариян е изчислявал наемна месечна цена на квадрат.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фонд Имоти АДСИЦ (FUES / BMREIT)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от BOBAN1Наздраве....Знаеш ли....Този ....екуал...ника........е от Бургас..Пролетта се видяхме, ...
Да уточня обаче, че мнението си, което споделих и с теб си, си го изградих на базата на публична информация, която открих с малко ровене в нета, и която споделих с теб и още няколко 'ника', даже и линк към един клип в youtube бях пуснал. Колкото и отскоро да съм на БФБ ми е ясно, че това не е колективен спорт, така че решението си беше и все още е единствено и само мое и не обвинявам за това никого.
Cheers! И без лоши чувства към теб и всички останали тук!|^^^^^пиво^^^^\\|""\\_,_
|___________||__|___|)
(@)(@)""*|(@)(@)**(@)
Коментар
-
Първоначално изпратено от malkia Muk Разгледай мнениеПо-добре кажи за кой кмет в Пловдив ще гласуват неидиотитеОт визитите там, имам впечатление че ще е за този дето обещае да разшири седящите места по заведенията в центъра.
Коментар
-
Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнениеЩом сте двама, значи сте представителна извадка, независимо дали/ или не сте.. идиотитърся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански
Коментар
-
Първоначално изпратено от malkia Muk Разгледай мнениеИ аз съм идиот, не се притеснявай. Станахме двама идиоти на бфб
Коментар
-
Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнениеOK! Признавам си че съм идиот - слязох на твоето ниво! За миг помислих, че може да се общува разумно с трол!
Тролвай си на воля!търся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански
Коментар
-
Първоначално изпратено от malkia Muk Разгледай мнениеНе бе юнако. Просто исках да видя, кой е по-голям идиот и от мен, бях те забравил, но ти сам се обади
Тролвай си на воля!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнениеАми ти "юнако" (да не кажа глупчо), защо обикаляш наред и дразниш другите???
Просто - Тук те боли, защото си потънал с кинти!
Не осъзнаваш ли, че индивидуално измъкване на БФБ няма, към настоящия момент - сривът е абсурден и повсевместен!!!
Промяната и реално печалбите ще дойдат САМО И ЕДИНСТВЕНО СЛЕД ПРОМЯНА НА ОТНОШЕНИЕТО КЪМ КАПИТАЛОВИЯ ПАЗАР КАТО ЦЯЛО!!!
И "ТРОЛЕНЕТО", в което ти си толкова усърден (за съжаление) само вняся кална щриха в олайнянетата картина ....Да не би да имаш акции на Оцк !?
Last edited by malkia Muk; 20.10.2011, 20:36.търся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански
Коментар
-
Първоначално изпратено от malkia Muk Разгледай мнениеТоя образ хем няма акции, хем се спука да злорадства. Не се занимавай с него. Нека си седи на шитовете като ццб. Там им се точат на такива тарикати. Ами поне да си седи в темата и да не си пъха носа само за да дразни хората.
Ами ти "юнако" (да не кажа глупчо), защо обикаляш наред и дразниш другите???
Просто - Тук те боли, защото си потънал с кинти!
Не осъзнаваш ли, че индивидуално измъкване на БФБ няма, към настоящия момент - сривът е абсурден и повсевместен!!!
Промяната и реално печалбите ще дойдат САМО И ЕДИНСТВЕНО СЛЕД ПРОМЯНА НА ОТНОШЕНИЕТО КЪМ КАПИТАЛОВИЯ ПАЗАР КАТО ЦЯЛО!!!
И "ТРОЛЕНЕТО", в което ти си толкова усърден (за съжаление) само вняся кална щриха в олайнянетата картина ....Last edited by ATILA; 20.10.2011, 20:38.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеДа замълча сегааа?? И защо? Да не би аз да управлявам калпаво Фонд имоти и постоянно конкурентите да ме бият по главата с хубави сделки - като тази на БРЕФ сега?
Нещо пак не си в час моме! Аз съм от другата страна на барикатада!
Не мисля повече да дискутирам с теб, нямам полза от това, форума също само би загубил! Плувай!търся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение......
Иначе Батя,според мен е по-добре да замълчиш сега.....Н е за друго....ами .....Хайде да не казвам нещата директно
Нещо пак не си в час моме! Аз съм от другата страна на барикатада!
Не мисля повече да дискутирам с теб, нямам полза от това, форума също само би загубил! Плувай!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеЕгати бакалските сметки!
Иначе е супер че става тая сделка точно сега. Доста показателно. Очаквам все повече лисани да се облизват под асмата....Ама ......
Иначе Батя,според мен е по-добре да замълчиш сега.....Н е за друго....ами .....Хайде да не казвам нещата директно
Коментар
Коментар