IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фонд Имоти АДСИЦ (FUES / BMREIT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• дех, мисля че тези 16 266 кв. м. в Камбаните са чиста, отдаваема площ. Защото гледам че на тяхна база Мариян е изчислявал наемна месечна цена на квадрат.

Коментар

• Общата продажна цена за Камбаните Бизнес Център възлиза на 23 млн. евро евро без ДДС. Очаква се сделката да бъде финализирана преди края на финансовата 2011 г., заявяват от дружеството.

Сградата с площ от 16 266 кв. метра

ББЦ колко беше, 35 000 кв. м?

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1
        Наздраве....Знаеш ли....Този ....екуал...ника........е от Бургас..Пролетта се видяхме, ...
        Наздраве, Бобане!
        Да уточня обаче, че мнението си, което споделих и с теб си, си го изградих на базата на публична информация, която открих с малко ровене в нета, и която споделих с теб и още няколко 'ника', даже и линк към един клип в youtube бях пуснал. Колкото и отскоро да съм на БФБ ми е ясно, че това не е колективен спорт, така че решението си беше и все още е единствено и само мое и не обвинявам за това никого.

Cheers! И без лоши чувства към теб и всички останали тук!
        |^^^^^пиво^^^^\\|""\\_,_
        |___________||__|___|)
        (@)(@)""*|(@)(@)**(@)

Коментар

• Първоначално изпратено от malkia Muk Разгледай мнение
          По-добре кажи за кой кмет в Пловдив ще гласуват неидиотите
          Ще проуча въпроса и ще дам компетентно мнение От визитите там, имам впечатление че ще е за този дето обещае да разшири седящите места по заведенията в центъра.

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
            Щом сте двама, значи сте представителна извадка, независимо дали/ или не сте.. идиоти
            По-добре кажи за кой кмет в Пловдив ще гласуват неидиотите
            търся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански

Коментар

И аз съм идиот, не се притеснявай. Станахме двама идиоти на бфб
              Щом сте двама, значи сте представителна извадка, независимо дали/ или не сте.. идиоти

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение
                OK! Признавам си че съм идиот - слязох на твоето ниво! За миг помислих, че може да се общува разумно с трол!

Тролвай си на воля!
                И аз съм идиот, не се притеснявай. Станахме двама идиоти на бфб

Коментар

Не бе юнако. Просто исках да видя, кой е по-голям идиот и от мен, бях те забравил, но ти сам се обади
                  OK! Признавам си че съм идиот - слязох на твоето ниво! За миг помислих, че може да се общува разумно с трол!

Тролвай си на воля!

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение
                    Ами ти "юнако" (да не кажа глупчо), защо обикаляш наред и дразниш другите???
                    Просто - Тук те боли, защото си потънал с кинти!

Не осъзнаваш ли, че индивидуално измъкване на БФБ няма, към настоящия момент - сривът е абсурден и повсевместен!!!

Промяната и реално печалбите ще дойдат САМО И ЕДИНСТВЕНО СЛЕД ПРОМЯНА НА ОТНОШЕНИЕТО КЪМ КАПИТАЛОВИЯ ПАЗАР КАТО ЦЯЛО!!!
                    И "ТРОЛЕНЕТО", в което ти си толкова усърден (за съжаление) само вняся кална щриха в олайнянетата картина ....
                    Не бе юнако. Просто исках да видя, кой е по-голям идиот и от мен Да не би да имаш акции на Оцк !?
                    Last edited by malkia Muk; 20.10.2011, 20:36.

Коментар

Тоя образ хем няма акции, хем се спука да злорадства. Не се занимавай с него. Нека си седи на шитовете като ццб. Там им се точат на такива тарикати. Ами поне да си седи в темата и да не си пъха носа само за да дразни хората.
                      Първоначално изпратено от ATILA
                      Ами ти "юнако" (да не кажа глупчо), защо обикаляш наред и дразниш другите???
                      Просто - Тук те боли, защото си потънал с кинти!

Не осъзнаваш ли, че индивидуално измъкване на БФБ няма, към настоящия момент - сривът е абсурден и повсевместен!!!

Промяната и реално печалбите ще дойдат САМО И ЕДИНСТВЕНО СЛЕД ПРОМЯНА НА ОТНОШЕНИЕТО КЪМ КАПИТАЛОВИЯ ПАЗАР КАТО ЦЯЛО!!!
                      И "ТРОЛЕНЕТО", в което ти си толкова усърден (за съжаление) само вняся кална щриха в олайнянетата картина ....
                      Last edited by ATILA; 20.10.2011, 20:38.

Коментар

• Новината е добра- значи има купувачи за добрите имоти. И аз вярвам , че тук нещата ще излезат на добур край

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                          Да замълча сегааа?? И защо? Да не би аз да управлявам калпаво Фонд имоти и постоянно конкурентите да ме бият по главата с хубави сделки - като тази на БРЕФ сега?
                          Нещо пак не си в час моме! Аз съм от другата страна на барикатада!
                          Не мисля повече да дискутирам с теб, нямам полза от това, форума също само би загубил! Плувай!
                          Тоя образ хем няма акции, хем се спука да злорадства. Не се занимавай с него. Нека си седи на шитовете като ццб. Там им се точат на такива тарикати. Ами поне да си седи в темата и да не си пъха носа само за да дразни хората.

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
                            ......
                            Иначе Батя,според мен е по-добре да замълчиш сега.....Н е за друго....ами .....Хайде да не казвам нещата директно
                            Да замълча сегааа?? И защо? Да не би аз да управлявам калпаво Фонд имоти и постоянно конкурентите да ме бият по главата с хубави сделки - като тази на БРЕФ сега?
                            Нещо пак не си в час моме! Аз съм от другата страна на барикатада!
                            Не мисля повече да дискутирам с теб, нямам полза от това, форума също само би загубил! Плувай!

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                              Егати бакалските сметки!

Иначе е супер че става тая сделка точно сега. Доста показателно. Очаквам все повече лисани да се облизват под асмата
                              Само да не плачат преебаните камилчета после....Ама ......

Иначе Батя,според мен е по-добре да замълчиш сега.....Н е за друго....ами .....Хайде да не казвам нещата директно

Коментар

• Егати бакалските сметки!

Иначе е супер че става тая сделка точно сега. Доста показателно. Очаквам все повече лисани да се облизват под асмата

Коментар

Working...
                                X