IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фонд Имоти АДСИЦ (FUES / BMREIT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
    Абе има и то на добри цени.....

Камбааните....като сметнах е продадена за около 1400евро на кв.м......ББЦ би трябвало поте зи цени за около 49мил евро.....понеже е без наематели ....за около 30мил евро би трябвало най ниско да се продаде.....Хайде поне наполовина......или за около 25мил евро

Интересно ми е ВГ за колко ще я даде......Малиииииии....
    Те за 15мио.лв. ако намерят "спасител в ръжта" ще е добре ! Така се прави бизнес просто ! Дереш този дето е на зор. А акционерите ако още не са разбрали, отдавна са го издухали заради вЕрата и алчността си !

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
      Е тва е малката разлика, но явно има купувачи

Абе има и то на добри цени.....

Камбааните....като сметнах е продадена за около 1400евро на кв.м......ББЦ би трябвало поте зи цени за около 49мил евро.....понеже е без наематели ....за около 30мил евро би трябвало най ниско да се продаде.....Хайде поне наполовина......или за около 25мил евро

Интересно ми е ВГ за колко ще я даде......Малиииииии....

Коментар

• Е тва е малката разлика, но явно има купувачи

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
          На колко процентас беше зает Камбаните

на 100%....

Коментар

• На колко процентас беше зает Камбаните

Коментар

• Батяяя,,,,Батя.......Който си може си го може

http://www.investor.bg/news/article/124790/122.html

На калпавия.........му пречи....Вече си мисля ,че наистина Генчев играе двойна игра....нямало търсене.....а сметни по колко евро на квадрат са продали ФНИБ Камбаните.....и се га на колко и на кого ще я даде Генчев

Коментар

• Напълно е възможно на БФБ, тук стават анормални неща...
                Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Първоначално изпратено от muchograsies Разгледай мнение
                  ...
                  2. Знаете ли, че имаше индикативен интерес юни 2011 г. с цена над себестойност с малка печалба за дружеството след плащането на комисионните и разходите. Да комисионната беше висока за цялостното обслужване на извършването на сделката, но според мен по важно беше, че имаше печалба нали ? Нищо правенето на ВГ изгони и този интерес.
                  ............
                  Да не ни казваш че преди 3 месеца е имало кандидат да плати над 27М евро за ББЦ?!?!?
                  И това не са го научили други спекуланти, ПФ, ДФ и журналисти и цената на БФБ не е помръднала!?!?

Коментар

• Мучо Грасиас, ако се пипнат малко въпросите, може би към ДВИ-то........?

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                      И аз така мисля.
                      Само коментирах една от точките - даже и в този вариант, няма влияние върху дружеството, напротив, ако вземането се купи от Имоти фонд... примерно....
                      Хахаха, наистина висш пилотаж, би било.

Кредиторите са с много опит, все пак казват не било нация, а професия..

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
                        Е и, какво от това ще произлезе, ще имат да дават на друг, нищо повече!

Ако въобще имат опция да го продават вземането. А и майката на ОББ няма да гръмне, че Европа няма толкова кинти да си го позволи
                        И аз така мисля.
                        Само коментирах една от точките - даже и в този вариант, няма влияние върху дружеството, напротив, ако вземането се купи от Имоти фонд... примерно....

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                          На 5 въпрос....
                          Ако майката на ОББ гръмне и спешно и трябват пари, това вземане от Фонд имоти ще го продаде за 20-30% от стойността - примери колкото искаш.....
                          Е и, какво от това ще произлезе, ще имат да дават на друг, нищо повече!

Ако въобще имат опция да го продават вземането. А и майката на ОББ няма да гръмне, че Европа няма толкова кинти да си го позволи

Коментар

• На 5 въпрос....
                            Ако майката на ОББ гръмне и спешно и трябват пари, това вземане от Фонд имоти ще го продаде за 20-30% от стойността - примери колкото искаш.....

Коментар

• На въпрос номер 1
                              http://www.dnevnik.bg/pazari/2010/04..._na_stroej_ot/
                              Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Имам следните въпроси не са заяждащи се, но ще се радвам на отговор също незаяждащ се:
                                1. Имате ли информация за проектът в Кюстендил:
                                "През пролетта на 2009 г. Фонд имоти АДСИЦ организира търг за продажба на правото на строеж върху УПИ в град Кюстендил с начална цена от 1,25 млн. лв., но кандидат-купувачи не се явиха. Впоследствие правото на строеж бе продадено, като цената и купувачът не бяха оповестени."
                                инвестор нямат затова са моите предположения за свързани лица или ниска лица ще се радвам на конкретика?
                                2. Знаете ли, че имаше индикативен интерес юни 2011 г. с цена над себестойност с малка печалба за дружеството след плащането на комисионните и разходите. Да комисионната беше висока за цялостното обслужване на извършването на сделката, но според мен по важно беше, че имаше печалба нали ? Нищо правенето на ВГ изгони и този интерес.
                                3. Защо смятате, че парите от продажбата за Раковска ще се отразят тази година, а за ББЦ загубата другата година ? При условие, че Раковска е на етап предварителен !!! все още, а остават 2 месеца? А и мислите ли, че Генчев работи усилено в наш интерес винаги ?
                                4. Защо си мислете, че за продажбата на ББЦ трябва резолюция на ОСА ето вижте и устава:
                                “Чл.39 (1) Представителството на Дружеството се осъществява от изпълнителния/ите
                                член/ове поотделно или от всеки други 2 (двама) члена на съвета на директорите заедно;
                                41 (1) Съветът на директорите на Дружеството, както и отделни негови членове, не могат, без да бъдат изрично овластени за това от Общото събрание, да извършват сделки, в резултат на които:
                                (6) Разпоредбата на алинея 1 от този член не се прилага в случаите на сделки, извършени
                                при осъществяване на обичайната търговска дейност на Дружеството, включително при
                                сключване на договори за банкови кредити и предоставяне на обезпечения, освен ако в
                                тях участват заинтересувани лица;
                                (7) Обичайна търговска дейност по алинея 6 по-горе е съвкупността от действия и сделки, извършвани от Дружеството в рамките на предмета му на дейност и съобразно обичайната търговска практика, без сделките и действията, които произтичат от извънредни обстоятелства.”
                                ?
                                5. Защо не смятате за възможен анализа на Ройтерс за възможността за фалит на гръцката държава :
                                "Нека не забравяме кой е основният кредитор на дружеството групата на NBG, а нали се сещате ако се закучи ситуацията в Гърция и или се стигне до национализации и / или отписване на дългове в Гърция, колко бързо ще станат изискуеми обезпечнията им навсякъде за да съберат нужната им ликвидност ( пример вижте английските, американските, ирландските финансови институции както и БНП Париба, Дексия и т.н. т.н ) според анализ на Ройтерс:
                                http://www.dnevnik.bg/pazari/2011/10...aneto/?ref=rss"

За да се изяснят и моите лични интереси имам акции в дружеството и нищо което споделям с това мнение не е препоръка за нищо забранено в нормативната уредба на Република България, а също така и не представлява изявление свързано с финансовата стабилност на дружество от ЕС и / или извън него. Цитирал съм анализи на уважавани институции като Ройтерс например.
                                Имам интерес и в недвижимите имоти и конкретно в проекта ББЦ в група ФЛ и ЮЛ, но до юни когато ВГ нищо не направи !!!

Коментар

Working...
                                X