IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фонд Имоти АДСИЦ (FUES / BMREIT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Коментар

• Пари за море или...?

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
        Чичо, като каза кафе и много ми се припи. Сега ще джасна едно за твое здраве.
        В тази жега недей кафе......
        Само кока-кола....

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
          Айде на КаФеНето.....!!!
          Чичо, като каза кафе и много ми се припи. Сега ще джасна едно за твое здраве.
          Не е препоръка... !!!
          "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от bobo67 Разгледай мнение
            АЙЙЙДЕЕЕ НА СДЕЛКАТА
            Айде на КаФеНето.....!!!

Коментар

• АЙЙЙДЕЕЕ НА СДЕЛКАТА

Коментар

• Бенча откога са минали към Райфа?

https://clients.benchmark.bg/%D0%97%...2_30.html#void

Коментар

• аз се чудя защо не вървят нещата тук, а то:ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ И ТУК Е БИЛА ВИНОВНА!

Коментар

• Кво става тука фондчето дето няма нищо общо с Бенч-а ?
                    Метрото пуснаха ли ви до пред сградата, че не съм столичанин?
                    Гледам счетоводната ст-ст е 80стники - 50%(марж на сигурност)=40стинки
                    40стинки - 50%(заради Генчевците)=20стинки цена на хартия - демек пак е доста под пазарната цена от 5 стинки.
                    Сега като почнат да идват гръцките фирми и като почнат да търсят офис сгради.... ще видим.
                    да взема да взема ли?

Коментар

• поредната лъжа да закрепят малко! помислете малко! сградата е не е кой знае колко представителна и на тази цена! съседната е къде къде по - добре! абе мошеници са си и са си за централния...

Коментар

• ...и какъв е резултата ? НАРЕДЕНИ НА ХРАНИЛКАТА ;- най вероятно !!!
                        Ако е различен , то поне пазара не го отчита . Е и какво стана с 20% от предварителният договор с ЕПарламента ДЕ ГИ

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                          Абе вие сте интересни хора, от Луната ли падате? За да купуват боклучиви акции на бфб-то разни фондчета харчещи чужди пари, те получават комисионни под масата от мажовците... Как да се репчат след това като и те са бъркали в кацата с меда?
                          Предполагам не си чел последния протокол от ОСА?

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                            Дребните как да е, но ми е чудна пасивността по тоя аспект на фондовете, притежаващи повече от обслужващите.
                            Абе вие сте интересни хора, от Луната ли падате? За да купуват боклучиви акции на бфб-то разни фондчета харчещи чужди пари, те получават комисионни под масата от мажовците... Как да се репчат след това като и те са бъркали в кацата с меда?
                            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от batko Разгледай мнение
                              абе дайте ги на прокуратурата....Григоров, Бояджиев и сие! кво толкова мислите? това е умишлен фалит! целта им е да си вземат таксата за управление по-дълго! е вярно малко е кофти времето....ама и те са армни пичове и нищо не правят! то нярна за некадърност никой не е на топло...ама поне да не заемат ръководни дръжности за 5 г.! нямам акции...ама бих си купил 1 за да повдигна въпроса...пък да ме псуват колкото искат!
                              п.п забравих Веско ...
                              Дребните как да е, но ми е чудна пасивността по тоя аспект на фондовете, притежаващи повече от обслужващите.

Коментар

• абе дайте ги на прокуратурата....Григоров, Бояджиев и сие! кво толкова мислите? това е умишлен фалит! целта им е да си вземат таксата за управление по-дълго! е вярно малко е кофти времето....ама и те са армни пичове и нищо не правят! то нярна за некадърност никой не е на топло...ама поне да не заемат ръководни дръжности за 5 г.! нямам акции...ама бих си купил 1 за да повдигна въпроса...пък да ме псуват колкото искат!
                                п.п забравих Веско ...

Коментар

Working...
                                X