If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Кво става тука фондчето дето няма нищо общо с Бенч-а ?
Метрото пуснаха ли ви до пред сградата, че не съм столичанин?
Гледам счетоводната ст-ст е 80стники - 50%(марж на сигурност)=40стинки
40стинки - 50%(заради Генчевците)=20стинки цена на хартия - демек пак е доста под пазарната цена от 5 стинки.
Сега като почнат да идват гръцките фирми и като почнат да търсят офис сгради.... ще видим.
да взема да взема ли?
поредната лъжа да закрепят малко! помислете малко! сградата е не е кой знае колко представителна и на тази цена! съседната е къде къде по - добре! абе мошеници са си и са си за централния...
...и какъв е резултата ? НАРЕДЕНИ НА ХРАНИЛКАТА ;- най вероятно !!!
Ако е различен , то поне пазара не го отчита . Е и какво стана с 20% от предварителният договор с ЕПарламента ДЕ ГИ
Абе вие сте интересни хора, от Луната ли падате? За да купуват боклучиви акции на бфб-то разни фондчета харчещи чужди пари, те получават комисионни под масата от мажовците... Как да се репчат след това като и те са бъркали в кацата с меда?
Дребните как да е, но ми е чудна пасивността по тоя аспект на фондовете, притежаващи повече от обслужващите.
Абе вие сте интересни хора, от Луната ли падате? За да купуват боклучиви акции на бфб-то разни фондчета харчещи чужди пари, те получават комисионни под масата от мажовците... Как да се репчат след това като и те са бъркали в кацата с меда?
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
абе дайте ги на прокуратурата....Григоров, Бояджиев и сие! кво толкова мислите? това е умишлен фалит! целта им е да си вземат таксата за управление по-дълго! е вярно малко е кофти времето....ама и те са армни пичове и нищо не правят! то нярна за некадърност никой не е на топло...ама поне да не заемат ръководни дръжности за 5 г.! нямам акции...ама бих си купил 1 за да повдигна въпроса...пък да ме псуват колкото искат!
п.п забравих Веско ...
Дребните как да е, но ми е чудна пасивността по тоя аспект на фондовете, притежаващи повече от обслужващите.
абе дайте ги на прокуратурата....Григоров, Бояджиев и сие! кво толкова мислите? това е умишлен фалит! целта им е да си вземат таксата за управление по-дълго! е вярно малко е кофти времето....ама и те са армни пичове и нищо не правят! то нярна за некадърност никой не е на топло...ама поне да не заемат ръководни дръжности за 5 г.! нямам акции...ама бих си купил 1 за да повдигна въпроса...пък да ме псуват колкото искат!
п.п забравих Веско ...
Коментар