If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз се ядосва порке имота още е празен?! Ората от имотния бизнес ми намекват, че пазара е по-атрактивен отколкото изглежда Трябва да се напънат и ще намерят инвеститор!!!
Ами Алианц излязоха с милион и нещо акции, остават неизвестни продавачите на останалите 3 млн. акции. Все си мисля, че или продавачите или някой от купувачите ще са с над 5% и трябва да излезе публично инфо за това.
Минавам средно 2 пъти дневно от там, единственото раздвижване, което съм видял е Генчев пред главния вход и 3-4 души с дръпнати очи и това беше преди около 7-8 месеца, оттогава пълно мъртвило!
Абе щом някой купи 20% от капитала а го срам да си признае, значи не са добре нещата
Да, обикновено съм забелязал, че когато някой се гордее с покупката си, го обявява веднага, а не чака еди-колко си дни, за да го измрънка под сурдинка!
Отидох до сградата колеги, и ще бъда честен с вас, че за момента няма движение там. Просто исках да се изненадам и себе си и вас с нещо положително опровергаващо твърдението на "bmreit." но човека не е излъгал. Има един контейнер пред входа и това е... Остава да чакаме фонда да ни изненада с друго
Благодаря за усилието и споделянето.
Остава да се надяваме на .....
Отидох до сградата колеги, и ще бъда честен с вас, че за момента няма движение там. Просто исках да се изненадам и себе си и вас с нещо положително опровергаващо твърдението на "bmreit." но човека не е излъгал. Има един контейнер пред входа и това е... Остава да чакаме фонда да ни изненада с друго
Коментар