Първоначално изпратено от 4f4
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фонд Имоти АДСИЦ (FUES / BMREIT)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Hris0 Hrist0v Разгледай мнениеМисля, че колегите по-долу дадоха достатъчно аргументи и инфо. Включително и таблици с изчисления. Също така мисля, че всички, които имаме акции тук си пишем, че мненията, които изразяваме не са препоръка за инвестиционни решения.
Странно ми е обаче, че изведнъж се появиха негативни мнения и коментатори, които нападат всеки, който не вижда черногледо и смята, че може да спечели някой лев (спекулативно или не) от тази артия
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеЕйййй и едно уведомление като хората не можаха да напишат на тоя хвърчащ лист...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнениеПък и купувам , когато всички продават, но не и компании, като Меком и Мостстрой.За да стане светата троица липсва само артията на фонд имоти
Коментар
-
Първоначално изпратено от Чичо Уорън Разгледай мнениеОнова писание по-долу за това, че скоро ще има наемател в сградата (мързи ме да го търся и цитирам) може да се третира по два начина:
1. Материална непублична информация - търгуването на база на нея и нейното разпространения е забранено и се наказва от КФН.
или
2. Откровена измама с цел манипулация на пазарна цена - отново забранено и се наказва от КФН.
Почти всичките ви писания на групичката "помпачи" са или на ръба или дълбоко в територията на пазарната манипулация и това, че пишете "мнението не е препоръка за покупко-продажба" няма никаква правна стойност и има "изгоряли" с актове от КФН за далеч по-безобидни "аргументи". Така, че внимавайте да не ви излезнат златни тези "артийки".А колкото до колегата с "компетентното мнение" bmreit,Христо добре го е казал:
Първоначално изпратено от Hris0 Hrist0v Разгледай мнение............. Ако ще се заплашваме с КФН заради разсъжденията, то тогава какъв точно инвестиционен форум е това? По същата логика в мнението bmreit също има изразени разсъждения, за които можем да го санкционираме (ако е истински профил де)
Ам всъщност защо го водим този спор?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Чичо Уорън Разгледай мнениеКато гледам човека е коментирал предимно факти за компанията очевидно потресен от свободните съчинения на инвестиралите тук, а не кой колко и защо е инвестирал, в каквато посока се опитвате да тласкате дискусията. Липсата на коментари по същество на неговите доводи само потвърждават, че "розовите сънища" на някои форумни писачи са само с цел манипулация ...Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Чичо Уорън Разгледай мнениеОнова писание по-долу за това, че скоро ще има наемател в сградата (мързи ме да го търся и цитирам) може да се третира по два начина:
1. Материална непублична информация - търгуването на база на нея и нейното разпространения е забранено и се наказва от КФН.
или
2. Откровена измама с цел манипулация на пазарна цена - отново забранено и се наказва от КФН.
Почти всичките ви писания на групичката "помпачи" са или на ръба или дълбоко в територията на пазарната манипулация и това, че пишете "мнението не е препоръка за покупко-продажба" няма никаква правна стойност и има "изгоряли" с актове от КФН за далеч по-безобидни "аргументи". Така, че внимавайте да не ви излезнат златни тези "артийки".
Sredna po-golemina softuerna firma naema 3 etaja ot sgradata na Carigracko .Vmomenta obzavejdat.okabelqvat"
Eто го въпросното мнение. След като Батя обърна внимание на глобите за дезинформиране, мнението беше изтрито.
Някак си не помня аз да съм го изразявал и до колко си спомням, приканих дори и някой от Инвестор или от форума да отиде и да го провери на място. Също така не помня и да съм споделял информация, която не е истина. Ако ще се заплашваме с КФН заради разсъжденията, то тогава какъв точно инвестиционен форум е това? По същата логика в мнението bmreit също има изразени разсъждения, за които можем да го санкционираме (ако е истински профил де)
Ам всъщност защо го водим този спор?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hris0 Hrist0v Разгледай мнениеМисля, че колегите по-долу дадоха достатъчно аргументи и инфо. Включително и таблици с изчисления. Също така мисля, че всички, които имаме акции тук си пишем, че мненията, които изразяваме не са препоръка за инвестиционни решения.
Странно ми е обаче, че изведнъж се появиха негативни мнения и коментатори, които нападат всеки, който не вижда черногледо и смята, че може да спечели някой лев (спекулативно или не) от тази артия
или
Почти всичките ви писания на групичката "помпачи" са или на ръба или дълбоко в територията на пазарната манипулация и това, че пишете "мнението не е препоръка за покупко-продажба" няма никаква правна стойност и има "изгоряли" с актове от КФН за далеч по-безобидни "аргументи". Така, че внимавайте да не ви излезнат златни тези "артийки".
Коментар
-
Първоначално изпратено от puf paf Разгледай мнениеТи по - добре кажи какво стана с прогнозата ти за покачване от по 25% на ден
Някои хора, решиха да отпишат загуба и то голяма, а други още изчакват.
Аз съм от тези дето имат акции тук на средна цена от 0.07 лв.за брой и ще изчакам, та дори и ликвидация. Нямам проблем с чакането или притежанието на непублични акции с голям дивидент.
Коментар
-
Усредненият оборот в последните три месеца е около 18000 акции на ден,на цена 7-8ст....Има дни,в които са минавали и по стотина хиляди броя,но има и такива без сделки или пък с оборот 1-5 хиляди броя...Около 1 000 000 акции са се прехвърлили за последните три месеца...А за 4 500 000 прехвърлени за два дни,колко време ще требе да се изспекулират(нова дума измислих май) Всеки уважаващ себе си спекулант не би трябвало да се нахендря с повече от 20-40хил. акции......Ако повечето от участващите в покупките са се ръководили от това,което споменах по-горе,би трябвало да са около 150 души....В темата пишат не повече от десетина,от които половината казват,че нямат акции тук....На няколко пъти мернах покупки на пакети по над 100 хил.бр. Аз съм от дребните спекуланти заложили на среднодневния оборот при тази позиция,с краткосрочна и свръхспекулативна цел......Просто си разсъждавам без никакви препоръки....
Коментар
-
Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнениеАми да нали трябва да купуват и евтинко, опитват се да съботират и да влияят негативно на психически лабилните и не-добре финансово грамотните. Някои хора , четат форума и набаза написаното купуват или продават.
Ти по - добре кажи какво стана с прогнозата ти за покачване от по 25% на ден
Коментар
Коментар