IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фонд Имоти АДСИЦ (FUES / BMREIT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4f4 Разгледай мнение
    Странно било че изведнъж се появили негативни мнения. Мисля че странното е че в последно време има положителни мнения за тази позиция.
    Мен ако питаш не само този, а всички фондове са за боклука. Диверсификацията винаги е била стратегия за страхливци, а със страх тук не се печели.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hris0 Hrist0v Разгледай мнение
      Мисля, че колегите по-долу дадоха достатъчно аргументи и инфо. Включително и таблици с изчисления. Също така мисля, че всички, които имаме акции тук си пишем, че мненията, които изразяваме не са препоръка за инвестиционни решения.

Странно ми е обаче, че изведнъж се появиха негативни мнения и коментатори, които нападат всеки, който не вижда черногледо и смята, че може да спечели някой лев (спекулативно или не) от тази артия
      Странно било че изведнъж се появили негативни мнения. Мисля че странното е че в последно време има положителни мнения за тази позиция.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
        Ейййй и едно уведомление като хората не можаха да напишат на тоя хвърчащ лист...
        Хихихих леко са си объркали дяловете. Значи ако разчитам правилно, преди продажбата са имали 4.94%, продали са 4.94% и в крайна сметка са им останали 1.09% Кефят ме тия сметки

Коментар

• Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
          Ейййй и едно уведомление като хората не можаха да напишат на тоя хвърчащ лист...

Коментар

• http://www.investor.bg/files/bulleti...95217da0d2.pdf

Коментар

• Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнение
              Пък и купувам , когато всички продават, но не и компании, като Меком и Мостстрой.
              Е много ясно, те и за продажба не стават За да стане светата троица липсва само артията на фонд имоти

Коментар

• Първоначално изпратено от Чичо Уорън Разгледай мнение
                Онова писание по-долу за това, че скоро ще има наемател в сградата (мързи ме да го търся и цитирам) може да се третира по два начина:
                1. Материална непублична информация - търгуването на база на нея и нейното разпространения е забранено и се наказва от КФН.
                или
                2. Откровена измама с цел манипулация на пазарна цена - отново забранено и се наказва от КФН.

Почти всичките ви писания на групичката "помпачи" са или на ръба или дълбоко в територията на пазарната манипулация и това, че пишете "мнението не е препоръка за покупко-продажба" няма никаква правна стойност и има "изгоряли" с актове от КФН за далеч по-безобидни "аргументи". Така, че внимавайте да не ви излезнат златни тези "артийки".
                Не мисля,че някой е тръгнал да манипулира позицията,по простата причина,че това е доста,ама доста трудничко,да не кажа невъзможно.Убеден съм,че почти всички влезли на "промоцията" гадаят и разчитат,че в същата тази позиция е накупил и някой,с малко по-друга цел,а не най-обикновена краткосрочна спекула....И общо-взето мисля,-почти всички от новоакционерите са наясно,че ако този "някой" не съществува,вероятността да сме изпили по една студена водица е много голяма....А колкото до колегата с "компетентното мнение" bmreit,Христо добре го е казал:

Първоначално изпратено от Hris0 Hrist0v Разгледай мнение
                ............. Ако ще се заплашваме с КФН заради разсъжденията, то тогава какъв точно инвестиционен форум е това? По същата логика в мнението bmreit също има изразени разсъждения, за които можем да го санкционираме (ако е истински профил де)

Ам всъщност защо го водим този спор?

Коментар

Като гледам човека е коментирал предимно факти за компанията очевидно потресен от свободните съчинения на инвестиралите тук, а не кой колко и защо е инвестирал, в каквато посока се опитвате да тласкате дискусията. Липсата на коментари по същество на неговите доводи само потвърждават, че "розовите сънища" на някои форумни писачи са само с цел манипулация ...
                  Аз пък точно това ти казвам, че никой няма розови сънища.Аз лично съм за тръпката.Не играя тото и малка част от портфейла си го метнах тук за тръпката.Не мисля че ще има цени от 30-50 стинки или лев.
                  Life won't wait for you.

Коментар

Онова писание по-долу за това, че скоро ще има наемател в сградата (мързи ме да го търся и цитирам) може да се третира по два начина:
                    1. Материална непублична информация - търгуването на база на нея и нейното разпространения е забранено и се наказва от КФН.
                    или
                    2. Откровена измама с цел манипулация на пазарна цена - отново забранено и се наказва от КФН.

Почти всичките ви писания на групичката "помпачи" са или на ръба или дълбоко в територията на пазарната манипулация и това, че пишете "мнението не е препоръка за покупко-продажба" няма никаква правна стойност и има "изгоряли" с актове от КФН за далеч по-безобидни "аргументи". Така, че внимавайте да не ви излезнат златни тези "артийки".
                    "Първоначално изпратено от vabo_2008 Разгледай мнение
                    Sredna po-golemina softuerna firma naema 3 etaja ot sgradata na Carigracko .Vmomenta obzavejdat.okabelqvat"

Eто го въпросното мнение. След като Батя обърна внимание на глобите за дезинформиране, мнението беше изтрито.

Някак си не помня аз да съм го изразявал и до колко си спомням, приканих дори и някой от Инвестор или от форума да отиде и да го провери на място. Също така не помня и да съм споделял информация, която не е истина. Ако ще се заплашваме с КФН заради разсъжденията, то тогава какъв точно инвестиционен форум е това? По същата логика в мнението bmreit също има изразени разсъждения, за които можем да го санкционираме (ако е истински профил де)

Ам всъщност защо го водим този спор?

Коментар

• Първоначално изпратено от Hris0 Hrist0v Разгледай мнение
                      Мисля, че колегите по-долу дадоха достатъчно аргументи и инфо. Включително и таблици с изчисления. Също така мисля, че всички, които имаме акции тук си пишем, че мненията, които изразяваме не са препоръка за инвестиционни решения.

Странно ми е обаче, че изведнъж се появиха негативни мнения и коментатори, които нападат всеки, който не вижда черногледо и смята, че може да спечели някой лев (спекулативно или не) от тази артия
                      или

Коментар

• Пък и купувам , когато всички продават, но не и компании, като Меком и Мостстрой.

Коментар

• В крайна сметка , пазарът лека полека се прочиства и в скоро време , можем да се радваме на реална борса, с добра ликвидност и качествени компании.

Коментар

• Първоначално изпратено от puf paf Разгледай мнение
                            Ти по - добре кажи какво стана с прогнозата ти за покачване от по 25% на ден
                            Мммм даааа, и този ден ще дойде, но към есента.
                            Някои хора, решиха да отпишат загуба и то голяма, а други още изчакват.
                            Аз съм от тези дето имат акции тук на средна цена от 0.07 лв.за брой и ще изчакам, та дори и ликвидация. Нямам проблем с чакането или притежанието на непублични акции с голям дивидент.

Коментар

• Усредненият оборот в последните три месеца е около 18000 акции на ден,на цена 7-8ст....Има дни,в които са минавали и по стотина хиляди броя,но има и такива без сделки или пък с оборот 1-5 хиляди броя...Около 1 000 000 акции са се прехвърлили за последните три месеца...А за 4 500 000 прехвърлени за два дни,колко време ще требе да се изспекулират(нова дума измислих май ) Всеки уважаващ себе си спекулант не би трябвало да се нахендря с повече от 20-40хил. акции......Ако повечето от участващите в покупките са се ръководили от това,което споменах по-горе,би трябвало да са около 150 души....В темата пишат не повече от десетина,от които половината казват,че нямат акции тук....На няколко пъти мернах покупки на пакети по над 100 хил.бр. Аз съм от дребните спекуланти заложили на среднодневния оборот при тази позиция,с краткосрочна и свръхспекулативна цел......Просто си разсъждавам без никакви препоръки....

Коментар

• Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнение
                                Ами да нали трябва да купуват и евтинко, опитват се да съботират и да влияят негативно на психически лабилните и не-добре финансово грамотните. Някои хора , четат форума и набаза написаното купуват или продават.

Ти по - добре кажи какво стана с прогнозата ти за покачване от по 25% на ден

Коментар

Working...
                                X