Първоначално изпратено от 4i40
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фонд Имоти АДСИЦ (FUES / BMREIT)
Collapse
X
-
Голем майтап...
Сънувах сън ( бах маа му откачих с тази умрела борса..)..
Генчев ми се обажда и казва :
- Трябват ми 100 К акции за да мине преструктурирането...
- ОК ! По левче....
- Нямам кинти, но ще ти дам един апартамент в Боровец....
- Викам ОК и се събудих ....
пп: Дали ще има някакво развитие покрай това събитие...?
- 8 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dr.Tren4eff Разгледай мнение
Без да съм се ровил в акционерната книга скоро, гледах че в Инфосток (където данните за акционерите рядко се актуализират) стои Веско Генчев с такъв пакет......
Подозирам, преместване на ЧЕЗ в сградата към летището...
Какви интересни неща визираш от този договор...
До колкото знам ски-скокчето бе продадена през задния вход на някакви варненски проксите, като ме съмнява, дали пък Веско, Любо и компания не са я продали сами на себе си, през измислени офшорки...не ми се рови назад за конкретни имена и детайли.....
за другото - си се ориентирал
Коментар
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
грешиш .
според данните в ГФО за 2019 г. пакета е на една рускиня(украинка).
но по - интересното е евентуалната сделка за продажба на ЧЕЗ как ще повлияе на договора за наем на ски-скокчето.
има и други интересни нюанси около този договор
Подозирам, преместване на ЧЕЗ в сградата към летището...
Какви интересни неща визираш от този договор...
До колкото знам ски-скокчето бе продадена през задния вход на някакви варненски проксите, като ме съмнява, дали пък Веско, Любо и компания не са я продали сами на себе си, през измислени офшорки...не ми се рови назад за конкретни имена и детайли.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dr.Tren4eff Разгледай мнение
май на Веско манекенчето е тоя пакет. Или му наближава краят на дружеството, или пък както гладните кокошки просо сънуват-идва му времето (увеличение на капитала, плащане на дълга към обб, връщане на ключовия актив в дружеството и развитие на нови проекти).
според данните в ГФО за 2019 г. пакета е на една рускиня(украинка).
но по - интересното е евентуалната сделка за продажба на ЧЕЗ как ще повлияе на договора за наем на ски-скокчето.
има и други интересни нюанси около този договор
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеЗамина и част от пакета....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеАми кой тогава е починал..
не знам кой беше другия ....... трябва да си видя кореспонденцията и ще ти кажа името на ника му, но сега не ми се търси...
николчо си го знаехме, а другия си остана анонимен до самия край ......... казваше, че трябва да остане анонимен за да не се развалял "преврата"fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеПолки, те няколко човека в годините събираха..Аз не разбрах кой точно е починал..
но и това минаfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеТук кой миноритар събираше акции - да пишем в КФН, ВЪПРЕКИ ЧЕ ЕДВА ЛИ..
защо пишат, че е починал като преди 10 дни пак се изказваше некомпетентно за пореден път
https://conservative.bg/deputati-isk...a-rezervatsii/
имаше и един ник (николчов помагач) който пишеше на лични и агитираше ......... освен той да се е споминал, но все си мисля, че и този ник бе на николчо...
както и да е
fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
Коментар