Първоначално изпратено от psycoholic
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фонд Имоти АДСИЦ (FUES / BMREIT)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от psycoholicАми като дадат 90% от печалбата си под формата на диви, нормално е това да се отрази на стойноста на комапнията! Забележи, че акцията е спаднала с количеството чакан диви! Но живот и здраве ще възстанови до следващото раздване!
Мен ме притеснява датата на раздаване -> какво е това туткане, по дяволите?!
Коментар
-
Ами като дадат 90% от печалбата си под формата на диви, нормално е това да се отрази на стойноста на комапнията! Забележи, че акцията е спаднала с количеството чакан диви! Но живот и здраве ще възстанови до следващото раздване!
Мен ме притеснява датата на раздаване -> какво е това туткане, по дяволите?!BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu
Коментар
-
Първоначално изпратено от psycoholicЦената на акцията спада със стойноста на очаквания дивидент (дадоха ли го между другото?) - нормално явление с цел да се изтръскат спекулантите!"И небойте се от ония, които убиват тялото, а душата немогат;..." (Матей 10:28) Но бойте се от фондо
Коментар
-
БенчМарк фонд имоти АДСИЦ (BMREIT)
BMREIT 08 Май 2008 10:14 БенчМарк фонд имоти разпределя дивидент
Акционерите на БенчМарк фонд имоти АДСИЦ приеха но Общо събрание печалбата на компанията за 2007 г. да бъде разпределена като дивидент. Събранието се проведе на 7 май тази година. Печалбата на дружеството със специална инвестиционна цел за предходната 2007 г. е в размер на 10.463.880 лв. От тях, според ЗДСИЦ, компанията трябва да разпредели не по-малко от 90% или дивидентът, който ще бъде раздаден се равнява на сумата от 9.417.492 лв. Акционерите на компанията ще получат по 0.402548 лв. за всяка притежавана от тях акция. След изплащане на дивидента, остатъкът от печалбата, възлизащ на 4.466.192 лв., ще бъде отнесен във фонд Резервен.
На днешната борсова сесия акциите на БенчМарк фонд имоти АДСИЦ се повишават с 0.17%. Книжата се търгуват на средна цена от 2.29 лв. за брой.
Коментар
-
СТРУМА
08.01.2008 г., с. 3
Глобяват фирми, превърнали имотите си в бунища
ЖАНА ХРИСТОВА
Солени глоби от община Кюстендил ще отнесат фир¬мите мастодонти „Бенчмарк Фонд имоти" и „Кауфланд". Те притежават огромни те¬рени в централната част на града, които от години пус¬теят и са превърнати в бу¬нища. Глоби ще има и за всички кюстендилски собс¬твеници на терени, които не ги поддържат в приличен вид. В новите общински на¬редби се предвиждат нака¬зания за всички, които не се грижат за имотите си.
От година и половина, откакто са собственици на терена, познат на кюстен¬дилци като бившия градски плаж, „Бенчмарк фонд имоти още не са започнали строителството на широко рекламирания луксозен СПА комплекс, а мястото е превърнато в бунище. Същото е и положението с терена на бившата фабрика „Етавия", който се използва от фирмите за складиране на строителни отпадъци и боклуци, обясниха общинските чиновници.
Коментар
-
SoKoLoV
Тука сме в България
Коментар
Коментар