Първоначално изпратено от Алън
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фонд Имоти АДСИЦ (FUES / BMREIT)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от timtam Разгледай мнениеНикой не се сеща, че офиса на цариградско шосе ще бъде доста апетитен, когато до него заработи метростанцията. Това ще го направи много атрактивен с бързите комуникации отвсякъде - летище, център, основен булевард на София, пътен възел на изток с две магистрали и околовръстен път.
Става въпрос за терени, които са в центъра на града и пазарната им оценка е за нeколкостотин хиляди лева. Изплащането на дългове с имоти е част от антикризисната програма, която в средата на годината прие общинския съвет.
Значи имотите хем апетитни,хем никой не ги ще !?Last edited by X_Y; 14.12.2010, 18:33.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPEKO Разгледай мнениеAbe, Алън?
Ти нали искаше дружество с голям фрее- флоут??
Е па, що не купуваш?
Коментар
-
Абе, Химко Враца, не е ли по добра инвестиция? Там цената е 5 ст и поне нямаме разходи за директор и секретарка?
Питам де??? Искам мнението на професионалисти? Аз съм аматьор и не рзбирам.
Добре, че не съм акционер тук.
Аз ако бях акционер тук щях да вдигна луд скандал на събранието, ако случайно директора взема повече от 300 лв на месец.
Даже никаква секретарка!!
Само една карта за мобилен телефон и разходи за бензин по фактура и то по 2,10 на литър! Не на метан! Да си купи метанова уредба да пестим!
Нищо друго!
Коментар
-
Първоначално изпратено от timtam Разгледай мнениеНикой не се сеща, че офиса на цариградско шосе ще бъде доста апетитенСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от timtam Разгледай мнениеНикой не се сеща, че офиса на цариградско шосе ще бъде доста апетитен, когато до него заработи метростанцията. Това ще го направи много атрактивен с бързите комуникации отвсякъде - летище, център, основен булевард на София, пътен възел на изток с две магистрали и околовръстен път.
Аз имотите ги харесвам наистина, но ситуацията в момента наистина ме притеснява...Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Blagoy Разгледай мнениеДа не съжаляват такива като теб след 2-3 седмици, че не са отделили стотинки, за да си купят нЕкоя акцийка
Коментар
-
Първоначално изпратено от ST Разгледай мнениеПо-добре се върнете отново на земята.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеhttp://www.investor.bg/news/article/109711/122.html
Водим преговори за сградата на ул. Раковски, за тази на бул. Цариградско шосе, както и за фонда като цяло. За сградата на ул. Раковски водим активни преговори с представителството на Европейския парламент и Европейската комисия, а ако се договорим с потенциалния партньор за сградата на бул. Цариградско шосе, той може да придобие и двете сгради, заяви Веселин Генчев, изпълнителен директор на БенчМарк фонд имоти АДСИЦ.
Трети тип инвеститори, с който се водят преговори, са желаещи да купят акции, а не директно активите на фонда. Не е необходимо да придобиват мажоритарен пакет във фонда, а с 20-30% могат да си партнират с мениджмънта и да участват във вземането на решенията, уточни Генчев.
Коментар
-
http://www.investor.bg/news/article/109711/122.html
Водим преговори за сградата на ул. Раковски, за тази на бул. Цариградско шосе, както и за фонда като цяло. За сградата на ул. Раковски водим активни преговори с представителството на Европейския парламент и Европейската комисия, а ако се договорим с потенциалния партньор за сградата на бул. Цариградско шосе, той може да придобие и двете сгради, заяви Веселин Генчев, изпълнителен директор на БенчМарк фонд имоти АДСИЦ.
Трети тип инвеститори, с който се водят преговори, са желаещи да купят акции, а не директно активите на фонда. Не е необходимо да придобиват мажоритарен пакет във фонда, а с 20-30% могат да си партнират с мениджмънта и да участват във вземането на решенията, уточни Генчев.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеМдаа, пак са те. Много интересен купувач са, както казах.
Ти остави, ама тук да не вземем за месец-два да направим лихвата по 10 годишен депозит, че някой хора ще се поболеят направо
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеКва стана тя
Батя, днес пак ли Булбанк купува?
Ти остави, ама тук да не вземем за месец-два да направим лихвата по 10 годишен депозит, че някой хора ще се поболеят направо
Коментар
Коментар