Моля този с айсбергите да си сложи цялото количество, не като тоя първия 1500 бройки, пък те 30 000, само се плаща на ЦД излишни такси
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фонд Имоти АДСИЦ (FUES / BMREIT)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнениеГладна кокошка - просо сънува. Ако имаше сделка цената отдавна щеше да е над 1лв., но на теб ти е трудно да го проумееш.
Зарибявай си балъчетата за доверително, финтирай си съдия изпълнителя и не ни занимавай с твоите простотии.
То ако те слуша теб човек на 14 ст. вместо да купуваме трябваше да продаваме щото много на зле отивали нещата.
И 1000 пъти да се провалиш в прогнозите си няма да се скриеш. Ебати безочливото парче си
Коментар
-
Първоначално изпратено от SubZero Разгледай мнениеМислиш ли, че през 2007-ма чужденците купуваха за 5% печалба?
Според мен са търсили поне 100%, ти как мислиш?
P.S.
Не коментирам нищо за АДСИЦ-а. Просто ми стана забавна логиката на TraderaLast edited by Tradera; 16.12.2010, 11:31.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tradera Разгледай мнениеМислиш ли че Unicredit Bank Austria AG ще са накупили на 0,31 за 5% печалба
Според мен те ще търсят 50% + печалба
Според мен са търсили поне 100%, ти как мислиш?
P.S.
Не коментирам нищо за АДСИЦ-а. Просто ми стана забавна логиката на Tradera
Коментар
-
Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнениеГладна кокошка - просо сънува. Ако имаше сделка цената отдавна щеше да е над 1лв., но на теб ти е трудно да го проумееш.
но всяко нещо с времето си, както се казва
п.п. не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеИзглежда сделката със сградата на Раковски е пред финализиране. И после някой се чудят защо Булбанк купуват като за последно:
"Офисите на столичната ул. Раковски ще бъдат продадени на представителствата на Европейския парламент и Европейската комисия в България, като сме в много напреднала фаза."
Гладна кокошка - просо сънува !
Ако имаше сделка, цените отдавна щяха да са над 1лв., но на теб ти е трудно да го проумееш.
Ха, така! Пък еланци и разни други паникьорчета нека ни правят подаръци
Коментар
-
Изглежда сделката със сградата на Раковски е пред финализиране. И после някой се чудят защо Булбанк купуват като за последно:
"Офисите на столичната ул. Раковски ще бъдат продадени на представителствата на Европейския парламент и Европейската комисия в България, като сме в много напреднала фаза."
Ха, така! Пък еланци и разни други паникьорчета нека ни правят подаръци
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениене виждаш ли кой е бил продавача по тях? с тия по 4к дето бяха...
Иначе купувача обра 1% и нещо последните 3 дни за има няма 60-70к лв.
и дигна цената с 50-60%
Колко ли ще купува
А колко ще купува зависи дали го прави за тия дето Ганчев споменава (20-30% от капитала за да имат контрол) или е просто някой знаещ на каква цена ще минат горините пакети и си пазари за да се пласира после сред тях
Абе интересно ще е тук, не ми се бърза да излизам от играта
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениене съм аз
оставил съм профита да рънва
даже вчера си взех още 10Т на 0,226 да помагам в играта
Иначе купувача обра 1% и нещо последните 3 дни за има няма 60-70к лв.
и дигна цената с 50-60%
Колко ли ще купува
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениекой продава с тези айсберги, да си признае
оставил съм профита да рънва
даже вчера си взех още 10Т на 0,226 да помагам в играта
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеА купувача е още по-интересен - Булбанк
Няма лошо да поосреднят покупната си цена на сегашните тънки нива
Unicredit Bank Austria е увеличила дела си в Бенчмарк Фонд Имоти до над 5%
В последните седмици голяма сделка се сключи на 28 юни 2010 г., чийто сетълмент (промяната в собствеността) е именно през миналата седмица. Сделката е за 860 000 акции при цена от 31 ст./бр., или за общо 3,68%.
Купуват на 0,31, а дали искат ги продадат на 0,35 или ................................
Коментар
-
Това е по-важната новина от днешното изказване на В.Генчев от сайта на Инвестора:
"Пенсионни фондове и доста индивидуални инвеститори са придобили пакета на Landsbanki, посочи Веселин Генчев."
Ако институционалните фондове са се обединили могат да диктуват правилата на фонда. Вижте какво стана в Еларг и Прайм Пропърти. АДСИЦ-овете са сред малкот борсови дружества с голям фрий флоут и превземане през борсата не е изключено, каквито случаи вече имаме.Last edited by Dr.Tren4eff; 14.12.2010, 23:25.
Коментар
Коментар