IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фонд Имоти АДСИЦ (FUES / BMREIT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Моля този с айсбергите да си сложи цялото количество, не като тоя първия 1500 бройки, пък те 30 000, само се плаща на ЦД излишни такси

Коментар

• Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнение
      Гладна кокошка - просо сънува. Ако имаше сделка цената отдавна щеше да е над 1лв., но на теб ти е трудно да го проумееш.
      колко пъти да ти казвам че от доказани измамници като теб акъл нещем!?!?!!!
      Зарибявай си балъчетата за доверително, финтирай си съдия изпълнителя и не ни занимавай с твоите простотии.
      То ако те слуша теб човек на 14 ст. вместо да купуваме трябваше да продаваме щото много на зле отивали нещата.

И 1000 пъти да се провалиш в прогнозите си няма да се скриеш. Ебати безочливото парче си

Коментар

• Първоначално изпратено от SubZero Разгледай мнение
        Мислиш ли, че през 2007-ма чужденците купуваха за 5% печалба?

Според мен са търсили поне 100%, ти как мислиш?

P.S.
        Не коментирам нищо за АДСИЦ-а. Просто ми стана забавна логиката на Tradera
        Не бъркай окенаската акула Unicredit Bank Austria AG с крайдунавски костур, който кълве на всичко бляскаво
        Last edited by Tradera; 16.12.2010, 11:31.

Коментар

• Първоначално изпратено от Tradera Разгледай мнение
          Мислиш ли че Unicredit Bank Austria AG ще са накупили на 0,31 за 5% печалба
          Според мен те ще търсят 50% + печалба
          Мислиш ли, че през 2007-ма чужденците купуваха за 5% печалба?

Според мен са търсили поне 100%, ти как мислиш?

P.S.
          Не коментирам нищо за АДСИЦ-а. Просто ми стана забавна логиката на Tradera

Коментар

• Мислиш ли че Unicredit Bank Austria AG ще са накупили на 0,31 за 5% печалба
            Според мен те ще търсят 50% + печалба

Коментар

• Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнение
              Гладна кокошка - просо сънува. Ако имаше сделка цената отдавна щеше да е над 1лв., но на теб ти е трудно да го проумееш.
              Петре, родния инвеститор, дребен и институционален, е толкова наплашен и недоверчив, че трябва да гласуват 99 стотинки дивидент, че да стане левче..

но всяко нещо с времето си, както се казва

п.п. не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                Изглежда сделката със сградата на Раковски е пред финализиране. И после някой се чудят защо Булбанк купуват като за последно:

"Офисите на столичната ул. Раковски ще бъдат продадени на представителствата на Европейския парламент и Европейската комисия в България, като сме в много напреднала фаза."

Гладна кокошка - просо сънува !

Ако имаше сделка, цените отдавна щяха да са над 1лв., но на теб ти е трудно да го проумееш.

Ха, така! Пък еланци и разни други паникьорчета нека ни правят подаръци

Коментар

• Изглежда сделката със сградата на Раковски е пред финализиране. И после някой се чудят защо Булбанк купуват като за последно:

"Офисите на столичната ул. Раковски ще бъдат продадени на представителствата на Европейския парламент и Европейската комисия в България, като сме в много напреднала фаза."

Ха, така! Пък еланци и разни други паникьорчета нека ни правят подаръци

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                    не виждаш ли кой е бил продавача по тях? с тия по 4к дето бяха...

Иначе купувача обра 1% и нещо последните 3 дни за има няма 60-70к лв.

и дигна цената с 50-60%
                    Колко ли ще купува
                    Елана ми ги даде вчера. Беше леко като подарък защото преди това цената беше качила до 25 ст. Абе не на всеки му издържа нервата като се види на печалбица. Нали знаеш желязното правило за играчите на борсата - търпят големи загуби, но малки печалби. Също както един роднина ме съветваше при София БТ на 25 лв., да съм се ориентирал да ги продавам, щото вече съм направил колосалните 50% Е, не му се вързах, надявам се вече толкова годинки по БФБ съм научил туй-онуй

А колко ще купува зависи дали го прави за тия дето Ганчев споменава (20-30% от капитала за да имат контрол) или е просто някой знаещ на каква цена ще минат горините пакети и си пазари за да се пласира после сред тях
                    Абе интересно ще е тук, не ми се бърза да излизам от играта

Коментар

не съм аз
                      оставил съм профита да рънва

даже вчера си взех още 10Т на 0,226 да помагам в играта
                      не виждаш ли кой е бил продавача по тях? с тия по 4к дето бяха...

Иначе купувача обра 1% и нещо последните 3 дни за има няма 60-70к лв.

и дигна цената с 50-60%
                      Колко ли ще купува

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                        кой продава с тези айсберги, да си признае
                        не съм аз
                        оставил съм профита да рънва

даже вчера си взех още 10Т на 0,226 да помагам в играта

Коментар

• кой продава с тези айсберги, да си признае

Коментар

А купувача е още по-интересен - Булбанк
                            Няма лошо да поосреднят покупната си цена на сегашните тънки нива

Unicredit Bank Austria е увеличила дела си в Бенчмарк Фонд Имоти до над 5%
                            Unicredit Bank Austria AG е увеличила дела си в Бенчмарк Фонд Имоти АДСИЦ до над 5%, като сетълментът на сделката е през миналата седмица, показват данни на Централен депозитар.

В последните седмици голяма сделка се сключи на 28 юни 2010 г., чийто сетълмент (промяната в собствеността) е именно през миналата седмица. Сделката е за 860 000 акции при цена от 31 ст./бр., или за общо 3,68%.

Купуват на 0,31, а дали искат ги продадат на 0,35 или ................................

Коментар

• Това е по-важната новина от днешното изказване на В.Генчев от сайта на Инвестора:

"Пенсионни фондове и доста индивидуални инвеститори са придобили пакета на Landsbanki, посочи Веселин Генчев."

Ако институционалните фондове са се обединили могат да диктуват правилата на фонда. Вижте какво стана в Еларг и Прайм Пропърти. АДСИЦ-овете са сред малкот борсови дружества с голям фрий флоут и превземане през борсата не е изключено, каквито случаи вече имаме.
                              Last edited by Dr.Tren4eff; 14.12.2010, 23:25.

Коментар

• Първоначално изпратено от SPEKO Разгледай мнение
                                Стига де, шегувам се?? аааааа???
                                ;-)

Коментар

Working...
                                X