IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Имоти: границата от 1000 лева/кв. м. е премината

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Имоти: границата от 1000 ЕВРО/кв. м. е премината

Ами и аз това казвам: абсолютно всички коментари, примери, мнения цифри извън казаното от Вас са абсолютно глупави и неприемливи

Коментар

имаше един рап изпълнител "100 ии 1000 цента" това да не си ти ?
      щото ако е така е ясно защо ги плещиш тези : up upu upu puppup upupppppppppppppppp......

Коментар

Определено митичната "позната" на Тото е абсолютно убедителният краен аргумент! Край. С такива анонимни познати вече се потвърди отдавнашното ми подозрение че англичаните са гола-вода - вместо да инвестират в някой коптор в Мюнхен, купуват у нас в БГ.
        Щастлив, а ти ако разчиташ на такива като дядо ти или на артистите в БГ да купуват имоти, много си се объркал. Или просто си по-изморен в петък.
        Почини си

Коментар

Обаче аз ще слушам само г-н "1000 евро".
          Той ми е казал че ще расте пазара и аз му вярвам. Защо да не му вярвам. Също и на г-н Мъдрец.
          Обадих се на дядо ми /той е на 85 години/ и го направих за две стотинки. Цяла България е пълна с пари а той няма за един мезонет/ и за хляб, добре че му давам/. Може ли такова нещо бе. Много се дразня и на артистите в новините. Нямали пари гладували безработни били .Абе лъжат бе. Както казва г- н Мъдрец цялата държава е пълна с пари ама някои се правят.
          Дал съм на дядо ми ултиматум да купува мезонет- пари трябва да има нали е част от тази богата държава а и после ще го продаде ня някой английски набор между 7 и 9 пъти по скъпо.
          Твойта позната още има шанс – да продава в Мюнхен и да идва на новото строителство. Пазара расте в всяка секунда както казва моя идол г-н "1000 евро”

Коментар

ujas lak moja v Munchen i sigurno BMW si e vzela. uffffff da be doshla v barovskiat kvartal Lulin 1- ladata shteshe da e bonus

Коментар

То и аз казвам - Купи си една панелка в България за 30 000 Е
              Ама тя - не Ще дам 40 000 ама за тухла в Мюнхен ))))

Коментар

da sa givi i zdravi anglichanite te shte ni opraviat

Коментар

Тото
                  Абе твойта позната срам няма бе . Тука и се обяснява че хем купува на 1000 евро хем след една седмица вече струва 2000. Ами 2007г. Ми ние ще продаваме жилишни и офис площи и ще станем с най много милионери / в евро/ на глава от населението
                  Ама много се е прецакала твойта позната бе . Зашо Мюнхен. Можеше Ботунец. Ти знаеш ли какъв потенциал има там да растат цените /ще ударят 2,500 евро/ и колко пари имат хората. Като Палм Бийч е . А тя- Мюнхен. Не я е срам

Коментар

Тото, винаги съм знаел че твоите познати са много по-вещи инвеститори от онези англичани, които вместо в Мюнхен инвестират в България.

Коментар

И също една позната си купи апартамент в Покрайнините на Мюнхен преди седмица, щото беше решила да си ги вложи в България, но видя че за същото нещо и искат поевече тук от колкото в Германия.....
                      Естествено в България е По-хубаво, но тя се "прежали" и си купи в Германия
                      Честито

Коментар

По-долу писах нещо за прогнозите за доходност.
                        Далеч не всички от инвеститорите в имоти обаче са си закопали парите. Обратно, познавам много инвеститори в БГ акции (още от 1993, но и досега) които съжаляват че са инвестирали в акции.
                        Така че общи рецепти и категорични оценки да не даваме.

Коментар

Още нещо
                          Прегледайте форума и ще видите че съм писал че цените трябва да са в ЕВРО когато всички оферираха в ДОЛАРИ ........
                          Сега никой не се сеща за това да продава в Долари - И там се получи една лека пързалка от около 30 %
                          които пазара разду до около 100 % ))))

Коментар

Колегиииииии
                            Много съм щастлив че живея тук.
                            Защото е пълно с пари, растящи пазари……
                            На всичко. Ние сме балкански тигър. Не тигър тиранозавър сме
                            То са пари, то са ръстове то е чудоооо. Просто не е истина. Ние сме едно Елдорадо
                            Сега аз ще направя като чужденците през 2007. Ще си изнеса офиса в Странджанско село.
                            Евтино чист въздух и съм ЕС. Нали и затова те ще дойдат. Балгодаря на колегите тук че ми доказаха че живея в страна с много пари и супер потенциал. Хохконг да трепери. И ситито в Лондон да му мисли какво ще си прави имотите когато всички дойдат в Страната на многото пари и пазарите с най голям потенциал.

Коментар

Работил съм като брокер и съм направил доста сделки с всякакви имоти от вили по морето, хотели, апартаменти и магазини до автомивки например. Правил съм и инвестиционни проекти за купувачите.
                              Оптайте се да защитите с лист и химикал някаква минимална доходност в рамките на 15 години и ще видите че цена от 1000 Е на кв.м. е не балон а ДИРИЖАБЪЛ!!!
                              Естествено изклчюваме централните улици щото там няма луди дето продават.
                              Повечето хора не са виждали 5000 лв. на куп и сега като има дадат 10 хил. кредит и хукват да харчат без да мислят за възвращаемост.
                              Е на това викам СТАДО!!!
                              За хотелите по Черноморието ще си говорим догодина ))))) и за Хитрата сврака ....
                              нагледал съм се на закопани пари в тухли и бетон

Коментар

Мъдрец, така е. Затова ръстът на цените на имотите в БГ е напълно обясним, и може и още да продължава.

Жижо, така е. Точно затова обаче сривът при акциите може да е много по-сериозен. По-висока доходност, повече риск. Да не говорим, че обемите на борсата са много по-скромни от пазара на имоти, а и на борсата лесно се манипулира. Ако си вътре в пазара, знаеш. Но това е друга тема.

Коментар

Working...
                                X