IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Имоти: границата от 1000 лева/кв. м. е премината

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Имоти: границата от 1000 ЕВРО/кв. м. е премината

разбира се че има ръст въпросът е че никой си няма точна престава какъв е и трудно може да се определи момента на приключване, може и вече да е свършил но ще го разберем чак след време. както вече бях написал колкото по-дълго растат толково повече ще падат, а липсата на информация е една от причините спада да бъде по-сериозен а може би и една от основните причини да има спад. никой не знае какво точно се предлага. никой не знае колко е предлагените. никой не знае за колко се предлага, но всички си мислят че знаят тези неща.

Коментар

• Имоти: границата от 1000 лева/кв. м. е премината

Изчетох доста интересни мнения тук, но в нито едно от тях не бе засегна темата защо се купуват имоти?Ами много просто скоро България ще представлява пет големи града и двадесет по-големи села.Тези хора трябва да живеят някъде.Тези същите хора търсят препитание т.е. чувстват се икономически несигурни, а какво по-сигурно от собствено жилище?Дори да умираш от глад пак ще има къде да се прибереш.И така докато селата и малките градове опустяват големите градове стават свръхнаселени, търсенето е по-голямо от предлагането и съответно цените растат.Т`ва е положението.Търсете тато, който реши проблема отчасти чрез гражданството отчасти чрез евтините и бързи за строене панелки.

Коментар

равновесие, защо пък реши че е само ръст в котировките "продава", а няма ръст и на цените на сключваните сделки?? Даже ти се чудя. Нима реално мислиш, че няма връзка между различните цени?
        Но - за да разсееш всякакви съмнения, най-добре поразпитай познати, които реално са купували/продавали напоследък. Или питай познати от агенции, ако имаш такива.
        После сравни със ситуацията преди 2-3 години. Сам ще се убедиш в ръста.
        Но не очаквай по вестниците да се публикува бюлетин подобен на този от БФБ. Особености на пазара. Сори.

Коментар

е тогава защо говорим за ръст в цените след като има данни само за оферти продава, защо никой не прави индекс според офертите продава на борсата - сигурно има някакава причина това да не се разглеждат като реални цени, а по скоро като индикативни и то доста широко казано

Коментар

равновесие, как искаш да ти казват цените на реално сключените сделки, след като пазарът на имоти не е централизиран за разлика от пазара на акции?

Коментар

Сега ще те разгромят
              1000 евро не спи. Аз както винаги го слушам и отивам да почивам
              Утре като се събудя и цените хоп.....

Коментар

Не мисля че някой в този форум приема безрезервно написаното в Капитал а imot.bg защо не напишат и колко сделки се сключват и на каква цена, а не само оферти продава, и аз мога да искам 1000 евро/м2 за някоя съборетина, и това ще им се прибави към средната цена но едва ли ще намеря купувач

Коментар

Тото, и само с тази причинно-следствена забележка ли се ограничаваш? По твоята логика колкото повече търговци на домати (или на акции) има, толкова повече им се качват цените.
                  Разочарован съм. Я по-добре питай твойта мюнхенска позната какво мисли за статията, и кое не е вярно.

Щастлив, все по-несвързани ги блещиш в петъчния ден, приятелю. Защо просто не пейстнеш тук аргументираното си опровержение на статията на "Капитал"?

Коментар

Каква проницателност! Аз за това те слушам! Но нека бъде изненада. Аз контолирам медиите както знаеш. Само кажи къде искаш опровержението в Попфолк, Чук- чук, Бубарство. Омръзна ми да пиша в Капитал.
                    Ама как ме разкри а. Точно както разкриваш очаквания растящ, пардон вертикален тренд на цените
                    Щом ме разкри ще си призная всичко. Аз съм най големия строителен предприемач – журналист. Сега ще строя и искам да държа пазара висок. И за това че защитаваш тезата като Матросов, мисля да те наградя със снимка с митичния английски купувач пред новото строителство /на което така се мъчим да вдигаме цените/
                    А за журналист вече казах. Но разбира се няма да те опровргавам защото сме от една порода.

Коментар

Най-съм съгласен с тази част от статията "Освен върху строителния сектор бумът на пазара на имоти се отрази и върху посредническата дейност"
                      точно те са причината за бума

Коментар

Аргументите на Тото са страшно убедителни наистина, прави сте. Чете сериозна преса, консултира се с "познати"...
                        Щастлив, докато ме пазиш, подготви ли си и ти разгромяващото опровержение на написаното в "Капитал"? Моля те пейстни го тук, преди да го прочета във вестника.

Коментар

Абе тото ти къде се намираш бе. Човека ти казва че ще растат а ти даваш аргументи.
                          В този форум има само едно вярно мнение – на г-н "1000 евро" и то е вярно по презумпция и без нужда от аргументи. Всичко друго са глупости. Преса, вестници – всички са маскари. Аз заставам плътно зад него да го пазя от тълпата англичани да не го изненадат отзад

Коментар

Тото, сега разбирам че много се впечатляваш от сериозна преса като "24 часа".
                            Допускам, че затова не четеш жълта преса като "Капитал" например. Не разбрах само какво от статията, с която започна тази тема, не е вярно според теб?
                            Или се лъжа - вече си написал опровержение и утре ще го прочета в новия брой?

Коментар

Що бе, Щастлив, а нима не те кефи "познатата" на Тото? Или не ти харесва бирата в Мюнхен?

Коментар

Аз съм говорил лично с този когото споменававам,
                                ама на някой хора с гарсониерки в Люлин има се привиждат Англичани "#@~~@##$$$$"
                                ама много добре знам как се пишат статии във вестниците
                                Също както в агенцията търсихме квартира за 10 японеца от Sumit corp дошли да работят временно в БГ, а в 24 часа написаха че Купили цял новостроящ се квартал
                                НАПРАВО ИЗПОПАДАХМЕ като го прочетохме
                                хората с това си изкарват хляба... ако държите ще ви давам примери цял уикенд )

Коментар

Working...
                                X