IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Имоти: границата от 1000 лева/кв. м. е премината

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Zemedelskite zemi

Rabotia s notariusi i moga da kaja 4e v momenta stava ma6tabno prehvarliane na zemedelski zemi, koeto neminuemo 6te dovede do promiana na cenata i v nai skoro vreme, za sajalenie nagore.

Коментар

• Панелки/Тухли -->> надолу

Аз нямам впечатления за земеделската земя, но за сметка на това строителството по южното черноморие ме впечатли и притесни!

Коментар

Не смея да инвестирам , защото не съм много наясно, но наистина, като се замислиш, 100лева- цял декар.Би следвало поне да е ликвидно, ако не донесе печалба. А може и да го засадя с картофи и да стана феодал : )))

Коментар

Pri polozenie , 4e mogat da se kupjat vse o6te zemedelski zemi na 100 lv, naistina mi se struva, 4e e izgodno

Коментар

Малко време, не си го опознал добре. Иначе нямаше да правиш глупави сравнения и да упорстваш.

Коментар

Малко минах на махленско ниво , извинете ме, но Панел ме подведе : ))
              А със земеделските земи какво става ? Там е интресно май.

Коментар

Панел, в Лондон съм бил за 5 дни. А в Париж живях 2 години. Благодаря.

Коментар

Sorry, Тухла ама да ми сравняващ Лондон с Ориента, тая няма да стане. Аз все пак, за разлика от теб, съм бил там !

Коментар

• Имоти: границата от 1000 ЕВРО/кв. м. е премината

А този който гое купил за 32к EUR чака да го продаде за 64к EUR )))

Коментар

Kupih EPK za 16000$. Prodadoh go za 32k EU. Lemming mentality.
                      “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

Банка Антинари, и 11-12хил. им е много . Имах 50кв.м в Младост3, гадно ЕПК и се намери идеот, който ми плати 28000 евро ,при това ги беше взел с кредит, а аз си мислех " Как е възможно да инвестираш толкова пари в подобно нещо ??? " .

Коментар

Блажени са верващите, защото е тяхно царството Небесно !

Коментар

Панелоразбивача, кой ти каза ,че БСП ще дойдат ? Защо сравняваш каквото и да било с времето на Жан ?! Нелепо е, всичко вече е съвсем различно. Освен това , може и да преизберем Царя...

Коментар

И лондонският център е нефункционален , ама е по 15-20 000евро квадрата.

Коментар

Съгласен съм че спада в цените на Панелките ще е драстичен в сравнение с тухлените.
                                Не забравяйте че стадното чувства е типично за българина ... за съжаление
                                както се Юрнаха на горе така ще хукнат и надолу.
                                Само чакам да видя кой ще ги поведе, така като гледам ще са Панелите дето санирането им струва колкото построяването на нови ...
                                Да не забравяме че в центъра на София повечето тухли са строени преди 50-60 години и също се нуждаят от грандиозни ремонти. Островчетата на новите кооперации ще бъдат пометени от вълната на старото строителство.

Коментар

Working...
                                X