Първоначално изпратено от polax
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Имоти: границата от 1000 лева/кв. м. е премината
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеВ коя категория?
Аз много глътнах в Петрол
Е, направих към 120% доход за 5 години, ама - колкото..."Инвестирането" в НИ с кредит е "чиста пИчалба" или "отрицателна доходност"!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнениеНе само от Фармата, и от Атерата глътнах водица, добре, че си взех първия дивидент преди ниската цена, както и от ВSO глътнах водица. Като гледам тук и много други, щом почнаха да пишат в имотаджийските теми. Ти не си в тази категория
Аз много глътнах в Петрол
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениене съм искал да те обидя или да обидя актива който смяташ за удачна инвестиция. Просто изказвам мение - нали за това е форум да се чуят различни мнения. В двете видеа хората доста добре обясняват проблема. Реално пред инвестицията в НИ има доста, ама доста рискове. Значи ако инвестирам в акции ще разделя 100К на 3, 5 или дори 10 части, но ако купувам имот влизам смело със 100К и понеже не ми стигат ще дръпна от банката още 50К!?!?! Що за тъпак е българина...
Готов съм да споря че инвестицията в НИ е удачна в БГ, но само с необидчиви хора, че нещо много чувствителни станахме..
ето и тия искат 500паунда за стая под стълбите в Лондон, но е луд тоя който ще им ги даде - ясно е че там балона е пред пук!
ако ще инвестираш в ни, прави го като на борсата, взимай малки. след няколко години, следващото и така.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеТой, Лорда е така обидчив от както глътна вода във Фармата /Лорде, нищо лично/
Ако ще се купува имот за лично ползване според мен сега е удобен момент спрямо банковите предложения за лихви по ипотечни кредити, но кога лихвите ще тръгнат на горе не се наемам да гадая.
Ако обаче ще се купува с цел инвестиция в БГ има само два - три града в които си струва и то пак с определени въпросителни.
Така мисля аз, това е мое мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеайде още един чувствителен.... от къде да дойде въттрешната миграция, като българина прие масово модела на едно дете, а в малките градове останаха старчоци ,а в селата само кучета. Тия дето минават през браздата и те не искат да останат тук, та по-малко механика предлагам а?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениене съм искал да те обидя или да обидя актива който смяташ за удачна инвестиция. Просто изказвам мение - нали за това е форум да се чуят различни мнения. В двете видеа хората доста добре обясняват проблема. Реално пред инвестицията в НИ има доста, ама доста рискове. Значи ако инвестирам в акции ще разделя 100К на 3, 5 или дори 10 части, но ако купувам имот влизам смело със 100К и понеже не ми стигат ще дръпна от банката още 50К!?!?! Що за тъпак е българина...
Готов съм да споря че инвестицията в НИ е удачна в БГ, но само с необидчиви хора, че нещо много чувствителни станахме..
ето и тия искат 500паунда за стая под стълбите в Лондон, но е луд тоя който ще им ги даде - ясно е че там балона е пред пук!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнениедраги... земи се пообразовай... какво е механичен прираст... намали малко българските предавания, мисли повече с главата си, по-малко с телевизора...
Що ли се занимавам с ентусиасти...
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениетези от "механичния прираст", не купуват а се настаняват в жилища драги. Преди малко даваха махалата в Лом то 350 домакинства 300 са се скачили с ЧЕЗ партизански и не плащат НИЩО!
Що ли се занимавам с ентусиасти...
Коментар
-
Ако ще се купува имот за лично ползване според мен сега е удобен момент спрямо банковите предложения за лихви по ипотечни кредити, но кога лихвите ще тръгнат на горе не се наемам да гадая.
Ако обаче ще се купува с цел инвестиция в БГ има само два - три града в които си струва и то пак с определени въпросителни.
Така мисля аз, това е мое мнение
Коментар
-
Готов съм да споря че инвестицията в НИ е удачна в БГ, но само с необидчиви хора, че нещо много чувствителни станахме..Единствената ми препоръка: Консумирайте алкохолни напитки в умерени количества
Коментар
-
Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнениеПропускате механичния прираст на населението.
Отскоро забелязвам две жени със забрадки в подлеза до БНТ, в 8,00 вече са отворили сергията за дрехи май - разообразяват етническия модел на дребната търговия все по-далече от Женския пазар.
И тук се заселват хора, работят, и те трябва да живеят някъде. Т.е. има мегдан и за бизнеса на Лорда.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнениеХахахахах, смешна история......пазара се определя от търсенето и предлагането ако не знаеш.Язък, че се пишеш инвестор на БФБ.
ето и тия искат 500паунда за стая под стълбите в Лондон, но е луд тоя който ще им ги даде - ясно е че там балона е пред пук!Last edited by tony1975; 05.03.2016, 21:43.
Коментар
-
Пропускате механичния прираст на населението.
Отскоро забелязвам две жени със забрадки в подлеза до БНТ, в 8,00 вече са отворили сергията за дрехи май - разообразяват етническия модел на дребната търговия все по-далече от Женския пазар.
И тук се заселват хора, работят, и те трябва да живеят някъде. Т.е. има мегдан и за бизнеса на Лорда.
Коментар
Коментар