IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Имоти: границата от 1000 лева/кв. м. е премината

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
    В коя категория?
    Аз много глътнах в Петрол
    Категорията на глътнали вода на БФБ и от чуденка дойдоха в "нашите" теми

Коментар

В коя категория?
      Аз пък ги държах във взаимни фондове и като се счупи графиката ги осребрих.
      Е, направих към 120% доход за 5 години, ама - колкото...
      "Инвестирането" в НИ с кредит е "чиста пИчалба" или "отрицателна доходност"!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнение
        Не само от Фармата, и от Атерата глътнах водица, добре, че си взех първия дивидент преди ниската цена, както и от ВSO глътнах водица. Като гледам тук и много други, щом почнаха да пишат в имотаджийските теми. Ти не си в тази категория
        В коя категория?

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
          не съм искал да те обидя или да обидя актива който смяташ за удачна инвестиция. Просто изказвам мение - нали за това е форум да се чуят различни мнения. В двете видеа хората доста добре обясняват проблема. Реално пред инвестицията в НИ има доста, ама доста рискове. Значи ако инвестирам в акции ще разделя 100К на 3, 5 или дори 10 части, но ако купувам имот влизам смело със 100К и понеже не ми стигат ще дръпна от банката още 50К!?!?! Що за тъпак е българина...

Готов съм да споря че инвестицията в НИ е удачна в БГ, но само с необидчиви хора, че нещо много чувствителни станахме..

ето и тия искат 500паунда за стая под стълбите в Лондон, но е луд тоя който ще им ги даде - ясно е че там балона е пред пук!
          тони, това както си го написал не е инвестиция. това може да го направиш ако наистина за няколко години правиш тия 100к и си купуваш жилище, в което ти да живееш.
          ако ще инвестираш в ни, прави го като на борсата, взимай малки. след няколко години, следващото и така.

Коментар

• Ха ха! Границата от 1000 лева.
            В "престижните" квартали на София цените гонят 2000 Евро. Под 1000 евро не можеш да намериш.
            В по-крайните квартали 1000 лева на квадрат е минимума и не са падали под 1000 лева

Коментар

Той, Лорда е така обидчив от както глътна вода във Фармата /Лорде, нищо лично/
              Ако ще се купува имот за лично ползване според мен сега е удобен момент спрямо банковите предложения за лихви по ипотечни кредити, но кога лихвите ще тръгнат на горе не се наемам да гадая.
              Ако обаче ще се купува с цел инвестиция в БГ има само два - три града в които си струва и то пак с определени въпросителни.
              Така мисля аз, това е мое мнение
              Не само от Фармата, и от Атерата глътнах водица, добре, че си взех първия дивидент преди ниската цена, както и от ВSO глътнах водица. Като гледам тук и много други, щом почнаха да пишат в имотаджийските теми. Ти не си в тази категория

Коментар

айде още един чувствителен.... от къде да дойде въттрешната миграция, като българина прие масово модела на едно дете, а в малките градове останаха старчоци ,а в селата само кучета. Тия дето минават през браздата и те не искат да останат тук, та по-малко механика предлагам а?
                Рядко повтарям, но тук явно се налага - намали или направо спри телевизията.

Коментар

не съм искал да те обидя или да обидя актива който смяташ за удачна инвестиция. Просто изказвам мение - нали за това е форум да се чуят различни мнения. В двете видеа хората доста добре обясняват проблема. Реално пред инвестицията в НИ има доста, ама доста рискове. Значи ако инвестирам в акции ще разделя 100К на 3, 5 или дори 10 части, но ако купувам имот влизам смело със 100К и понеже не ми стигат ще дръпна от банката още 50К!?!?! Що за тъпак е българина...

Готов съм да споря че инвестицията в НИ е удачна в БГ, но само с необидчиви хора, че нещо много чувствителни станахме..

ето и тия искат 500паунда за стая под стълбите в Лондон, но е луд тоя който ще им ги даде - ясно е че там балона е пред пук!
                  Не се обиждам, ти обикновено се фръцкаш като мома. Имотаджийството е тънка работа, да уцелиш момента за инвестицията. Не винаги съм улавял момента. Инвестирал съм през 1994, 2002-ра , 2007-ма и 2009-та. Инвестицията от 2007-ма е заминала вече с малка печалба. Тази от 2009-та може би беше най-неудачната, но предишните.....са избили всичко останало.

Коментар

• Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнение
                    драги... земи се пообразовай... какво е механичен прираст... намали малко българските предавания, мисли повече с главата си, по-малко с телевизора...

Що ли се занимавам с ентусиасти...
                    айде още един чувствителен.... от къде да дойде въттрешната миграция, като българина прие масово модела на едно дете, а в малките градове останаха старчоци ,а в селата само кучета. Тия дето минават през браздата и те не искат да останат тук, та по-малко механика предлагам а?

Коментар

тези от "механичния прираст", не купуват а се настаняват в жилища драги. Преди малко даваха махалата в Лом то 350 домакинства 300 са се скачили с ЧЕЗ партизански и не плащат НИЩО!
                      драги... земи се пообразовай... какво е механичен прираст... намали малко българските предавания, мисли повече с главата си, по-малко с телевизора...

Що ли се занимавам с ентусиасти...

Коментар

Той, Лорда е така обидчив от както глътна вода във Фармата /Лорде, нищо лично/
                        Ако ще се купува имот за лично ползване според мен сега е удобен момент спрямо банковите предложения за лихви по ипотечни кредити, но кога лихвите ще тръгнат на горе не се наемам да гадая.
                        Ако обаче ще се купува с цел инвестиция в БГ има само два - три града в които си струва и то пак с определени въпросителни.
                        Така мисля аз, това е мое мнение

Коментар

С тукашните брокери не можеш да спориш. Те се интересуват единствено от комисионната. А за да лапнат комисиоЪТ с пълен член на 150к са готови сФирка и всичко каквото се сетиш да направят
                          Единствената ми препоръка: Консумирайте алкохолни напитки в умерени количества

Коментар

• Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнение
                            Пропускате механичния прираст на населението.
                            Отскоро забелязвам две жени със забрадки в подлеза до БНТ, в 8,00 вече са отворили сергията за дрехи май - разообразяват етническия модел на дребната търговия все по-далече от Женския пазар.
                            И тук се заселват хора, работят, и те трябва да живеят някъде. Т.е. има мегдан и за бизнеса на Лорда.
                            тези от "механичния прираст", не купуват а се настаняват в жилища драги. Преди малко даваха махалата в Лом то 350 домакинства 300 са се скачили с ЧЕЗ партизански и не плащат НИЩО!

Коментар

• Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнение
                              Хахахахах, смешна история......пазара се определя от търсенето и предлагането ако не знаеш.Язък, че се пишеш инвестор на БФБ.

Last edited by tony1975; 05.03.2016, 21:43.

Коментар

• Пропускате механичния прираст на населението.
                                Отскоро забелязвам две жени със забрадки в подлеза до БНТ, в 8,00 вече са отворили сергията за дрехи май - разообразяват етническия модел на дребната търговия все по-далече от Женския пазар.
                                И тук се заселват хора, работят, и те трябва да живеят някъде. Т.е. има мегдан и за бизнеса на Лорда.

Коментар

Working...
                                X