Първоначално изпратено от darkside
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли намаляване на цените на имотите?
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнениеЕй ама ти ще излезеш наистина идиот да ме прощават модераторите.Какво си се запенил?На никого няма нищо да казвам и нищо няма да ти сторя.Аз не съм лош човек и не ти мисля лошото.Имай доверие в хората и не си мисли че всички са лоши.Единственото което ме интересува е защо ревеш по отношение на цените?Като имаш пари и ти трябва купувай щото Лорда ти каза догодина ще ти искат повече.Ако не ти трябва си налягай парцалите.Цени каквито ти харесват на теб никога няма да има.Безплатно няма и в ПлевенСпадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнениеСамо рашките руПли
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнениеЕй ама ти ще излезеш наистина идиот да ме прощават модераторите.Какво си се запенил?На никого няма нищо да казвам и нищо няма да ти сторя.Аз не съм лош човек и не ти мисля лошото.Имай доверие в хората и не си мисли че всички са лоши.Единственото което ме интересува е защо ревеш като вдовица за уй по отношение на цените?Като имаш пари и ти трябва купувай щото Лорда ти каза догодина ще ти искат повече.Ако не ти трябва си налягай парцалите.Цени каквито ти харесват на теб никога няма да има.Безплатно няма и в Плевен
Единият има собствен имот, другият е безимотен гащник, ползващ ведомствено живище. И двамата са със сезонна доходност и обикновено се оплакват от ниски доходи през зимата. Този със собствено жилище-мезонет дори е измислил начин да изкарва допълнително кинти от отдаване на горното ниво на мезонето , щото има достъп до външно стълбище и външен вход на горното ниво, както и на долното. Прегражда го човека и печели от наеми, дори е ново строителство. Другият, дето си няма нищо е много по-зле в лошите сезони. И двамата ми предлагат оферти за разни материали да ми продадат през сухия сезон, но този със собственото жилище е далеч по-малко склонен да се пазари.7 Reasons to Own A Homehttp://www.investor.bg/users/index/20139/
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение2017 ще е годината на хиперинфлацията, ще се обезценят парите яко.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bpst Разгледай мнениеДвустаен апартамент със застроена площ от 38.69 кв. м.
С килера става направо тристаен за джудже без Снежанка!!7 Reasons to Own A Homehttp://www.investor.bg/users/index/20139/
Коментар
-
power grid
Не са това проблемите с качеството на строителството - жилищата , от съвсем друг порядък са и затова това строителство е негодно а това което смяташ за хубаво пък е върха на боклука. Никой в Европа не строи така и нашите строители се обиждат като ги вземат само да чистят и мъкнат материали. Проблема не е в материалите а че така са научени още от онези времена на "хубавото" строителство.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от darkside Разгледай мнениеСкотовъдецо-електротехник.......започваш да дразниш....и какво ще направиш?......И как ще се окаже?... Ще каже „да, Darkside направи с неговите турци сградата“? Не се ли сещаш, че в мен има документи за това? Дадох ти жокер.......нещастен пенсионер си ти. Хайде, питай го тогава.....но ако после си чуя името тук, съвсем приятелски ти казвам, че ще ти се разсърдя...ама много.......
Коментар
-
Яко!!!
Първоначално изпратено от land_lord31 Разгледай мнениеА, на жълтия паваж 3000 евра за метър!
http://www.imot.bg/1b146073679339840
С килера става направо тристаен за джудже без Снежанка!!"Инвестирането" в НИ с кредит е "чиста пИчалба" или "отрицателна доходност"!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от darkside Разгледай мнениеКакъв архитект те гони! Това е кантора, няколко са, екип!...Познават ме, говорили са с мен. Надзорниците бяха двама бивши военни. Ти знаеш ли въобще кой е строил сградата? ...В момента реагираш точно като пенсионер на улицата! Нещата са деликатни, има едни евреи, една фирма Планекс Билд и няколко подизпълнители, това не е за тук! Навлизаш в материя, която не ти е позната и е опасно.....в прекия смисъл, сложни договорни отношения и начин на плащане...... Тия неща и на лични не се пишат. Залагам 100 000 в моя полза, нали се сещаш, че в мен има документи за тая работа...... аз съм правил фасадите на Тюлипа, нали това те интересува!..... Ти какво залагаш?...Само да не е имот, че трудно се продава......
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнениеКазах ти познавам архитекта на Лагера Тюлип.Ще го питам кой е лепил стиропора само да не се окаже че се представяш за някой друг.Last edited by darkside; 02.05.2016, 22:56.Спадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнениеБрокитатата не ме интересуват.Цените щяха да стават 149 евро на жълтите павета а тя ква стана днеска искат по 1200 евро квадрата за къро на Младостите.
http://www.imot.bg/1b1460736793398407 Reasons to Own A Homehttp://www.investor.bg/users/index/20139/
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнениеДарки не мой да лъготиш.Познавам архитекта на това нещо.Ще го питам кой е лепил стиропора.Не се шегувам.Спадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.
Коментар
Коментар