If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Стига си ми пробутвал това евтино едномалцово, щото аз пия много по-скъп сингълмалц. Имам инвестиционни имоти поне 3бр. и не се е налагало да ги изплащам за разлика от теб лузъре, платил съм ги повечето КЕШ
'иж с'я - 10YO означава десетгодишно отлежало, а не едномалцово, да зна'йш!!!
"Инвестирането" в НИ с кредит е "чиста пИчалба" или "отрицателна доходност"!!
Когато изплатиш "инвестиционен" имот за четири години -
обади ми се за да те почерпя с едно 10YO!!
Стига си ми пробутвал това евтино едномалцово, щото аз пия много по-скъп сингълмалц. Имам инвестиционни имоти поне 3бр. и не се е налагало да ги изплащам за разлика от теб лузъре, платил съм ги повечето КЕШ
7 Reasons to Own A Homehttp://www.investor.bg/users/index/20139/
Интерпретации бол, да, но нито една ипотека на свое име, както и не повече от един потребителски от банка. Никакви бързи кредити или кредитни карти, както и друг вид кредити. Доволен? Явно не...
P.S. Радомирския имот струва повече от тристаен по кварталите в София за твое голямо неудоволствие. Тук пак се хващам на бас, щото много почнахте да използвате своеволни интерпретации.
мисля всички са единодушни по въпрса, че за ипотека трябва имот
Правилно си преценил, че не си Лорд, щото иначе нямаше да имаш никаква ипотека в момента, а 4 имота собствени плюс 2 съсобствени. Ако мислиш, че Лорд има ипотека, може лесно да се удостовери с един бас, от каквито ти упорито бягаш. Явно си почерпил горчив опит от друг участник, дето трябваше да го изплаща
тъщата, дето дискутирате финансови теми с нея ли е съсобственик заедно с теб?
И три кредита, само твои
Под съсобствени нямаш предвид банката, нали? Щото тя притежава и другите, освен наследствения кирпич радомирски
Интерпретации бол, да, но нито една ипотека на свое име, както и не повече от един потребителски от банка. Никакви бързи кредити или кредитни карти, както и друг вид кредити. Доволен? Явно не...
P.S. Радомирския имот струва повече от тристаен по кварталите в София за твое голямо неудоволствие. Тук пак се хващам на бас, щото много почнахте да използвате своеволни интерпретации.
7 Reasons to Own A Homehttp://www.investor.bg/users/index/20139/
Правилно си преценил, че не си Лорд, щото иначе нямаше да имаш никаква ипотека в момента, а 4 имота собствени плюс 2 съсобствени.
Ако мислижш, че Лорд има ипотека, може лесно да се удостовери с един бас, от каквито ти упорито бягаш. Явно си почерпил горчив опит от друг участник, дето трябваше да го изплаща
И три кредита, само твои
Под съсобствени нямаш предвид банката, нали? Щото тя притежава и другите, освен наследствения кирпич радомирски
Дано, че и моя кредит на 3% от 2012-та приключва декември!
Не съм Лорд, че да вземам за 20 години на 12% ГеПеРе, уви!!
Правилно си преценил, че не си Лорд, щото иначе нямаше да имаш никаква ипотека в момента, а 4 имота собствени плюс 2 съсобствени.
Ако мислиш, че Лорд има ипотека, може лесно да се удостовери с един бас, от каквито ти упорито бягаш. Явно си почерпил горчив опит от друг участник, дето трябваше да го изплаща
Ма ти 12 години твърдиш това а реалностите са други.Колко още да ги чакаме тия доста ниски цени?Казвал съм много пъти аз няма да купувам имот нито ще продавам.Запомни го.И запомни че имоти на цени които на теб ти харесват никога няма да има.А и не разбрах ти ще купуваш ли та ти трябват ниски цени?Аз наистина не съм критерии аз съм реалист.Цените са такива на каквито се сключват сделките.
12 години? В момента има, банките продават докато балъците-джуджета викат „искаме растеж“ и подскачат смешно, защото са малки джудженца......Ще продавам като паднат. И ще купувам други. Но това е твърде сложно за теб, няма да схванеш логиката......Ти си просто пенсионер.......и махни тоя смешен надут стил.
Коментар