А дано!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли намаляване на цените на имотите?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнениеНе дъще, радомирския ми имот е 600м2 с две малки къщи
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
синко, ти и дворното място по радомирско ли си включил в играта
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнениеЗащо така е притихнала материало-понижителната фауна? С цели 14 евра са паднали цените от началото на годината. Това на 860м2 софийска квадратура ми е малко вътрешно да ви кажа за ваша радост.
синко, ти и дворното място по радомирско ли си включил в игратапрепоръка е
Коментар
-
Чакат Доналдът да ги уреди с недвижими имоти с цени с по една дне нули отзад.Той отсега се пени и си го казва, пък ако го изберат на имотите по Целия Свят цените ще изпвърчат и ще се окажат прави китайците че цени от по някакви си 14-15 хиряди долара за квадрат не ги спират, НО пък при нас цените са маллко по ниски - понижителски.D.Y.F-091066
Коментар
-
Поради сключеното временно примирие подписано в Радомир между мен и Скептика,
заради празниците цените на имотята остават без промяна до понеделник.
Освен това, источник, пожелал анонимноС ме помоли да предам, че поради злоупотреба с пещерска гроздова, Лорда няма да е в състояние да участва в дискусията, щото реанимира.
Честит празник на Гошовците! Наздраве!Спадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнениеТози е мръднал, какви 149хил - това са предкризисни цени
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Коментар
-
не се разсейвай със статии по фейса и приказки по форума
мисли за начин да печелиш пари
и не се напрягай излишно, цените на ни не зависят от никой тук.
ние само си чешем езиците
късметпрепоръка е
Коментар
-
............................................
Много хора мислят така.Спадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнениеСледващия път просто се де-логни (с ИЗХОД в менюто ЗДРАВЕЙ, горе вдясно на страничката ) и се логни наново - ще стане от раз.
Коментар
-
Първоначално изпратено от analog Разгледай мнениеЯ, каква тесла се задава. Подозирам, че ще се разпространи над цяла Европа и ще обърка доста планове. Не че беше неочаквано - то не може сульо и пульо да клати като конкурент на таксита и хотели
http://www.investor.bg/po-sveta/453/...-naemi-216258/
Коментар
-
Я, каква тесла се задава. Подозирам, че ще се разпространи над цяла Европа и ще обърка доста планове. Не че беше неочаквано - то не може сульо и пульо да клати като конкурент на таксита и хотели
http://www.investor.bg/po-sveta/453/...-naemi-216258/
Коментар
Коментар