If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ми не мисля, скоро да има такваз вероятност, липсват алтернативи за лежерно инвестиране... А в това е ключа на този тип инвестиции според мен... Иначе инфарктни (забързани).. занимавки си има, но за който го влече..
Е, как работиш върху темата, без да четеш какво е заглавието на темата? Може просто да нямаш с какво да се похвалиш или нямаш ресурсите , които трябва да се вложат в нещото в което неистово би желал да се похвалиш, но ти е недостъпно за момента
Да ти припомня и един урок, който може да си проспал на студентската скамейка. Параноидното личностно разстойство се характеризира с необосновани предположения и подозрения
Taka e но аз в момента работя върху темата.Кога личностното раздвоение се изражада в безразличност към хвалби и похвали или в още по тежка форма като, фантазиране и интроспекция.Бях напреднал доста но когато раздвояването премина в многоличностно разстройство изгубих ориентир.Просто при шизофренията няма диагностицирани такива тежки ментални състояния
Бих се радвал някой да помогне за да се свържа с организация занимаваща се с раждаемоста.Мисля,че тук може да им се помогне неимоверно много.
Да ти припомня и един урок, който може да си проспал на студентската скамейка. Параноидното личностно разстойство се характеризира с необосновани предположения и подозрения
какво намаляване на имотите бе хора!?!? Ще намалявате квадратурата или ще намалявате общи части? А може би някои ще искат да намаляват от балконите (Имаше вече и такъв) Който купил купил Макар, че моето лично мнение е, че един имот е достатъчен и в хартии се печели време, енергия и ред още празни приказки...
какво намаляване на имотите бе хора!?!? Ще намалявате квадратурата или ще намалявате общи части? А може би някои ще искат да намаляват от балконите (Имаше вече и такъв) Който купил купил Макар, че моето лично мнение е, че един имот е достатъчен и в хартии се печели време, енергия и ред още празни приказки...
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар