Първоначално изпратено от Дядо Мечо
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли намаляване на цените на имотите?
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от valio1900 Разгледай мнениеСамо платени дрскачи останали ....... много зле били тези имоти
Колко искаш да ти платя за твоето мнение? Просто да компенсирам "моето заплащане". Казвай!
Коментар
-
Първоначално изпратено от valio1900 Разгледай мнениеСамо платени дрскачи останали ....... много зле били тези имоти
Коментар
-
Първоначално изпратено от razbiratel Разгледай мнение….разбрах, ама в стремежа си да съживиш мъртвото отиваш на не здравословна честота да знаеш…. Знаеш че сме до голяма степен съмишленици относно НИ, ама нали ме разбираш какво имам в предвид…
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеКефи ме всеки вариант за поскъпване на НИ. Неудачници като м-р. Катастрофик, не ме кефят, няма живот в тях, няма живец, ако ме разбираш. Те са някакви сълзливи неудачници и комплексирани ревльовци, на които им пречи да изкарат нужните пари и да си купят нужния имот.
Коментар
-
Първоначално изпратено от razbiratel Разгледай мнение…..братле, това в червеното, наистина ли си го мислиш, че не усещам майтапа … какви правоверни бе човек, недей така….
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеТи наистина не си добре, нещо жегата ли те отключи? Аз съм мюсюлманин бе ГЯУР! На тебе ще ти резнат гърлото и няма да пищиш повече като недоклан/тен/
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеТакива бакалски сметки си прави само в долно Уйно къде твоя блок. Аз очаквам нормално повишение , не балоново от съвсем скоро. Кризата свърши и има ясни сигнали за ръст. Природата не търпи празни пространства. Сега са се увеличили двойно бежанците:
http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2013/...o_v_sravnenie/
Ако бях управляващ, просто ще ги увелича 8-морно и хоп, демографията е преборена Те са правоверни мюсюлмани при това което ме кефи, създават по няколко деца, създават демографски натиск в обратна посока.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr_crash Разгледай мнениеМюсюлманите ще ти резнат гърлото.
За тях ти си гяурин и такъв ще умреш.Last edited by Andi11; 22.08.2013, 22:29.
Коментар
-
Откъде мислите, че ще вземат имигрантите пари за покупка на имоти?
България не е страна, в която могат да се впишат лесно - да се установят, да се влеят в обществото, да започнат работа и от там да имат пари за наем или покупка. Те го знаят и изобщо не си правят планове за тук, целта им е Западна Европа - там са мултикултурните общества с традиции, там имат шанс за реализация.
Обърнете внимание и на това какви са по пол имигрантите - да не мислите, че ще тръгнат да си купуват всеки по един апартамент в България? Няма. Ще се тъпчат по 8-10 в гарсониера, ще пестят всяка стотинка и ще правят планове за навън, за да могат да изпращат пари на семействата си.
Питайте някой, който вече е давал под наем на имигранти, които бягат от страни във война - как са живели, как са оставили апартамента, а и как са се изхранвали и колко кости от гълъби са оставили на балкона на гарсониерата.
От имигрантите купуват предимно китайците, но и те са се съсредоточили само в няколко квартала в западната част на София, а не в цялата страна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеМюсюлманите, г-н Катастрофа са мои побратими. Ти май често забравяш, че съм турски циганин, че желая обединение с Турция и т.н. Ще ти помогна да си направиш сюнет....
Ти как точно реши, че някой ще вземе другиму без пари нещо си? Да не ти е вземал брат ти играчките като малък?
За тях ти си гяурин и такъв ще умреш.Last edited by Andi11; 22.08.2013, 22:29.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr_crash Разгледай мнениеЛорде,
мюсюлманите ще ти вземат панелките без пари.
Запомни го туй от мене.
Ти как точно реши, че някой ще вземе другиму без пари нещо си? Да не ти е вземал брат ти играчките като малък?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеТакива бакалски сметки си прави само в долно Уйно къде твоя блок. Аз очаквам нормално повишение , не балоново от съвсем скоро. Кризата свърши и има ясни сигнали за ръст. Природата не търпи празни пространства. Сега са се увеличили двойно бежанците:
http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2013/...o_v_sravnenie/
Ако бях управляващ, просто ще ги увелича 8-морно и хоп, демографията е преборена Те са правоверни мюсюлмани при това което ме кефи, създават по няколко деца, създават демографски натиск в обратна посока.
мюсюлманите ще ти вземат панелките без пари.
Запомни го туй от мене.
Коментар
Коментар