Първоначално изпратено от supertrader
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Изгодно ли е закупуването на имот през 2016?
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеКупувал съм недовършено провалено строителство през 99-та година, строителя беше изчезнал за ЮАр. Голям проблем е да се довърши такова нещо и да се уреди собствеността и на 5 пъти по висока цена да може да се продаде после ядовете са толкова големи че не си заслужава.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеКупувал съм недовършено провалено строителство през 99-та година, строителя беше изчезнал за ЮАр. Голям проблем е да се довърши такова нещо и да се уреди собствеността и на 5 пъти по висока цена да може да се продаде после ядовете са толкова големи че не си заслужава.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеТака е но пак няма провалил се продач на зелено който да е строил на място където лесно се отдава под наем винаги.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеИмам една приятелка брокерка, познавам я от години и и вярвам. До тази година директно ми казваше че пазара не върви. Тази година вече казва че потръгва и ценита се стабилизират и дори малко дръпват. Но до тази година дори и тя не смяташе че си заслужава да се купува освен ако се намери нещо много под средните цени
моя грешка, че ги вкарах всички под един знаменател.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение2006 двустен за 35К само на зелено мои се купи. аз имах един маломерен двустаен 2005 година януари ми даваха 40К а 2006 вече беше нагоре
То за периода 2005-2009г. беше характерно, че се продаваха апартаменти без акт16, дори и без акт 15. Щом вземеше акт 16 и цената литваше. А качественото старо строителство държеше цена и хората не си ги продаваха.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеточно - а колко народ глътна вода от продавачи на зелено не е истина. Тези 20% отдолу им излязоха зллатни на някоой познати.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение2006 двустен за 35К само на зелено мои се купи. аз имах един маломерен двустен 2005 година януари ми даваха 40К а 2006 вече беше нагоре
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеДобре, сметките са ти точни.
Обаче от друга страна, 2006 г можеше да се купи двустаен, нов неремонтиран тухлен за 35 000 евро (началото на 2006г). А сега вървят 40-45 000 евро, отново неремонтиран. Тук сметката как е? Цената на актива е нараснала с 10 000 евро.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениемного ме разсмя.
май само ти в целия форум вярваш на брокерите )
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеАко за купено за 50 х евро някой е плащал 250 евро наем или жилището е купено много изгодно, или този който плаща наема е идиот. До колкото го следя този пазар - което е по-скоро от разговори с брокери, а не мои лични наблюдения - 250 евро наем идва за жилище което струва някъде към 70 000 евро. Т.е. двустаен в готин квартал.
май само ти в целия форум вярваш на брокерите )препоръка е
Коментар
Коментар