IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Изгодно ли е закупуването на имот през 2016?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
    Не сграда съвсем близо до централния вход на морската градина, завърши се след 6 години.
    А като пари колко ти излезе? Доволен ли си от качеството и разпределението?

Коментар

• Не сграда съвсем близо до централния вход на морската градина, завърши се след 6 години.
      D.Y.F-091066

Коментар

Купувал съм недовършено провалено строителство през 99-та година, строителя беше изчезнал за ЮАр. Голям проблем е да се довърши такова нещо и да се уреди собствеността и на 5 пъти по висока цена да може да се продаде после ядовете са толкова големи че не си заслужава.
        ситиком ли?
        препоръка е

Коментар

Купувал съм недовършено провалено строителство през 99-та година, строителя беше изчезнал за ЮАр. Голям проблем е да се довърши такова нещо и да се уреди собствеността и на 5 пъти по висока цена да може да се продаде после ядовете са толкова големи че не си заслужава.
          А ти успя ли да се оправиш в тази ситуация? Нали за Варна става въпрос?

Коментар

• Купувал съм недовършено провалено строителство през 99-та година, строителя беше изчезнал за ЮАр. Голям проблем е да се довърши такова нещо и да се уреди собствеността и на 5 пъти по висока цена да може да се продаде после ядовете са толкова големи че не си заслужава.
            D.Y.F-091066

Коментар

• nradev

Вярно е до 2008 нямаше провали със строителство продадено на зелено, но тези които останаха за след 2008 яко го отнесоха.
              D.Y.F-091066

Коментар

Така е но пак няма провалил се продач на зелено който да е строил на място където лесно се отдава под наем винаги.
                Не ми се спори за конкретика. И в Лозенец имам познати глътнали вода, и в манастирски ливади и в студентски град дори - там го завършиха поне, но с няколко години закъснение. А то всяка година си струва пари.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                  Имам една приятелка брокерка, познавам я от години и и вярвам. До тази година директно ми казваше че пазара не върви. Тази година вече казва че потръгва и ценита се стабилизират и дори малко дръпват. Но до тази година дори и тя не смяташе че си заслужава да се купува освен ако се намери нещо много под средните цени
                  е, права е била жената.
                  моя грешка, че ги вкарах всички под един знаменател.
                  препоръка е

Коментар

• ravnovesie

Така е но пак няма провалил се продач на зелено който да е строил на място където лесно се отдава под наем винаги.
                    D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
                      2006 двустен за 35К само на зелено мои се купи. аз имах един маломерен двустаен 2005 година януари ми даваха 40К а 2006 вече беше нагоре
                      Да.

То за периода 2005-2009г. беше характерно, че се продаваха апартаменти без акт16, дори и без акт 15. Щом вземеше акт 16 и цената литваше. А качественото старо строителство държеше цена и хората не си ги продаваха.

Коментар

точно - а колко народ глътна вода от продавачи на зелено не е истина. Тези 20% отдолу им излязоха зллатни на някоой познати.
                        а бе тогава глътналите вода беха по малко не че ги нямаше. ама след 2008 масово се удавиха.

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
                          2006 двустен за 35К само на зелено мои се купи. аз имах един маломерен двустен 2005 година януари ми даваха 40К а 2006 вече беше нагоре
                          точно - а колко народ глътна вода от продавачи на зелено не е истина. Тези 20% отдолу им излязоха зллатни на някоой познати.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
                            Добре, сметките са ти точни.

Обаче от друга страна, 2006 г можеше да се купи двустаен, нов неремонтиран тухлен за 35 000 евро (началото на 2006г). А сега вървят 40-45 000 евро, отново неремонтиран. Тук сметката как е? Цената на актива е нараснала с 10 000 евро.
                            2006 двустен за 35К само на зелено мои се купи. аз имах един маломерен двустаен 2005 година януари ми даваха 40К а 2006 вече беше нагоре

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
                              много ме разсмя.
                              май само ти в целия форум вярваш на брокерите )
                              Имам една приятелка брокерка, познавам я от години и и вярвам. До тази година директно ми казваше че пазара не върви. Тази година вече казва че потръгва и ценита се стабилизират и дори малко дръпват. Но до тази година дори и тя не смяташе че си заслужава да се купува освен ако се намери нещо много под средните цени

Коментар

Ако за купено за 50 х евро някой е плащал 250 евро наем или жилището е купено много изгодно, или този който плаща наема е идиот. До колкото го следя този пазар - което е по-скоро от разговори с брокери, а не мои лични наблюдения - 250 евро наем идва за жилище което струва някъде към 70 000 евро. Т.е. двустаен в готин квартал.
                                много ме разсмя.
                                май само ти в целия форум вярваш на брокерите )
                                препоръка е

Коментар

Working...
                                X