IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Изгодно ли е закупуването на имот през 2016?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от г-жа Фирдевс Разгледай мнение
    Достойни призажии, вивитката и утешителя да се напънат.
    Този Скептик толкова нещо изписа тук, че нямам думи....можеше да насочи енергията си другаде.

Но според мен не е тъп и сигурно е готин като човек, широкоскроен географ,

Гледа глобално на нещата, по европейски!

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
      Да бе чудим се на кой да връчим приза. засега Лорда и Стефи са фаворити
      Достойни призажии, вивитката и утешителя да се напънат.
      г-жа Фирдевс.2015г.

Коментар

• Първоначално изпратено от г-жа Фирдевс Разгледай мнение
        Добър вечер. Това темата за Топ идиот на 2016 ли е?

Да бе чудим се на кой да връчим приза. засега Лорда и Стефи са фаворити

Коментар

• Добър вечер. Това темата за Топ идиот на 2016 ли е?
          г-жа Фирдевс.2015г.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
            Мога да пиша и каква е "машината", но ще се разбере кой е продавача...и каква му е била печалбата...( а това вече е лична информация...)
            ако е търговец на машини може

Коментар

• redcretin

Пропилял при положение че е придобил нещо срещу тях не е точно казано.Има имоти които за да купиш имаш нужда и от доста добър късмет а не само от пари.Опитвал съм да купя имот като съм предлагал 3 пъти по висока цена на продавачи над обявената тяхна и съм удрял на камък много лошо.Няма ниски цени за някои имоти, никой не ти продава като са ниски цените. Въпросния имот го продадоха след повече от 5 години за 2 милиона, когато исках да го купя такива цени въобще нямаше.Имот в България за 2 милиона
              Бях купил едно място и строих сграда 97-ма година и ме смятаха за луд защото от тая държава хората гледали да избягат и никой нямало да остане пък после какво стана..
              D.Y.F-091066

Коментар

Всеки си гледа положението от собствената камбанария...
                Точно в пика на жилищния балон, съм на командировка във Варна..Приказвам си с един човек на срещата и той ми разправя - Купих си жилище за 1500 Е на м2....
                Опитах се да му кажа, че е много назад с цената...
                - Първо, ми казва - мястото е супер...Като го видях, ми дойде на сърце
                - Второ - продадох една машина и с печалбата си купих апартамента....

Прав ли е или не .....?
                Глупав е, парите му парят джоба - и ги е пропилял.

Винаги е добър момента човек да си купи НИ. На правилната цена, правилното място

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
                  не вервам да има печалба от продажба на машина. просто човека си е продал един актив и си е купил друг
                  Мога да пиша и каква е "машината", но ще се разбере кой е продавача...и каква му е била печалбата...( а това вече е лична информация...)

Коментар

Точно в пика на жилищния балон, съм на командировка във Варна..Приказвам си с един човек на срещата и той ми разправя - Купих си жилище за 1500 Е на м2....

Прав ли е или не .....?
                    Aбсолютно .
                    За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

Прав ли е или не .....?
                      не вервам да има печалба от продажба на машина. просто човека си е продал един актив и си е купил друг

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                        Така е но пак няма провалил се продач на зелено който да е строил на място където лесно се отдава под наем винаги.
                        аз знам за няколко в София

Коментар

• Всеки си гледа положението от собствената камбанария...

Прав ли е или не .....?

Коментар

• Какво ще кажете за старо строителство апартамент в кв. Гоце Делчев?

Коментар

• Първоначално изпратено от skeptika Разгледай мнение
                              ако трява да съм точна ..
                              изгодно беше до миналата година , ..но и сега все още може да се закупи жилище на прилична цена..

лошото е , че цените Растат , в-к Капитал предлага пазарен Анализ на ситуацията...
                              но не препоръки а само Фактите!!!

http://www.capital.bg/biznes/imoti/2...nti_na_sofiia/
                              Ти не беше ли мъж или обърка профила с на Баббит и затова пишеш в женски род?
                              Имаш някакви психически проблеми, лекувай се.

Коментар

• Продадох го 2007 година на известен лекар, цената беше убиец. Жилището е боклук като изложение и разпределение.
                                D.Y.F-091066

Коментар

Working...
                                X