IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Изгодно ли е закупуването на имот през 2016?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Изгодно ли е закупуването на имот през 2016?

.
    .
    за някои обитатели никога не е изгодно.....
    Алчността в Главите им ги обрича на .мизерия...а мизерията ги обрича на Вечно Празноглавие

цените Растат...http://www.imoti.net/prices

Сделките Растат..http://fakti.bg/imoti/193547-cenite-...ugodie-v-sofia

Нагласите са Променени отдавна ..http://www.investor.bg/polls/view/628/

последният мечтател да затвори вратата
    .
    .
    .

Коментар

• ходих днес да скимптя пред банката за кредит
      та в тяа връзка, банкерката каза, че се увеличава броя на ипотечните кредити в последно време
      мисля, че балона, пардон влака набира скорост
      дано не пропусна спирката
      препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
        Колегата pumpkin, но и други имаше се бяха притеснили че цената от дълго време била заседнала на 844 евро. Аз им казах да погледнат пак този понеделник.
        Пазарът изпада в много деликатна ситуация.
        Трябва да има лек ръст за да има някакви сделки, защото ще има очаквания за още ръст. Но ако по графиките ръстът спре, ще спре и пазара, защото ще предполагат - и продавачи и купувачи- че ще последва спад.....и всъщност така ще го предизвикат.
        Другата причина, поради която пазарът ще спре, ще е липсата на пресечна точка между офертна цена/реална платима цена, който момент според мен ще е скоро.
        И естествено ролята на медиите е решаваща, защото истината е такава, каквато ви я покажат по телевизора.....поне известно време, докато хората проумеят, че ги баламосват.
        Last edited by darkside; 11.07.2016, 13:19.
        Спадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.

Коментар

• Първоначално изпратено от skeptika Разгледай мнение
          .
          .
          http://www.imoti.net/prices..........879,54 Евро/кв....текуща цена

и Настроенията за Поскъпване....http://www.investor.bg/polls/view/628/
          Колегата pumpkin, но и други имаше се бяха притеснили че цената от дълго време била заседнала на 844 евро. Аз им казах да погледнат пак този понеделник.
          Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Кофти Тръпка

.
            .
            http://www.imoti.net/prices..........879,54 Евро/кв....текуща цена

и Настроенията за Поскъпване....http://www.investor.bg/polls/view/628/
            .
            .
            .

Коментар

• Първоначално изпратено от Babbitt Разгледай мнение
              Приемам наложения мораториум върху имотни теми в сайта и си задавам въпроса тук:
              На кой етаж предпочитате да купите жилищен имот?
              Напоследък ме занимава този въпрос, предполагам и много други хора. Четох, че високите етажи били по-подходящи за жилище, заради по-чистия въздух, липсата на насекоми, повече светлина и прочее предимства. Аз нямам имот на по-висок от трети етаж обаче и съм заземен мишок. Страдам от лека форма на акрофобия сигурно заради едно преживяване на кулокран в казармата където работих като кранист.
              Цената на имот на висок етаж също разбрах от опит и от много разговори, че може да подлежи на по-голям коментар от ниските такива.

Коментар

• Приемам наложения мораториум върху имотни теми в сайта и си задавам въпроса тук:
                На кой етаж предпочитате да купите жилищен имот?
                Напоследък ме занимава този въпрос, предполагам и много други хора. Четох, че високите етажи били по-подходящи за жилище, заради по-чистия въздух, липсата на насекоми, повече светлина и прочее предимства. Аз нямам имот на по-висок от трети етаж обаче и съм заземен мишок. Страдам от лека форма на акрофобия сигурно заради едно преживяване на кулокран в казармата където работих като кранист.
                Цената на имот на висок етаж също разбрах от опит и от много разговори, че може да подлежи на по-голям коментар от ниските такива.

Коментар

• Народът се юрна да купува имоти по морето

http://www.blitz.bg/news/article/427321
                  Както казват господарите: "А ТАКААААААААААААА" Кой сега ще руча скъпите жабета?

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
                    И как да стане банкера да се разкара от Германия до София например за да ти ипотекира имота
                    Гастарбайтерите къртят понякога за да си докажат тъпите тези.Никой няма да им даде привлечен ресурс за това, че работят гипсоскартон. Холандският тарикат защо отдавна не пише?Просто усети, че е олекнал много. Не може да плюваш срещу страната си, а да не те броят за жив в Холандия, камо ли да ти отпуснат ипотечен кредит. Аз този не съм се отказал да го съдя за престъпление срещу Републиката има достатъчно членове в НК. Редкретенът също е тръгнал по този път. Ще страдат тези българомразци, ако продължават да бълват тук простотии срещу държавата. Дарки е симпатяга , ама и той понягока се увлича да работи срещу националното богатство, което е подсъдимо. Надявам се да се вразуми, щото е готин. За модераторката, която също работи срещу националното богатство ще трябва да се приложат други мерки. Пари трябва да се вложат за да ни обърнат внимание на потребителите на сайта. Тя може би на това разчита, че никой няма да вложи средства за да я отстрани.

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
                      Има.
                      И как да стане. банкера да се разкара от Германия до София например за да ти ипотекира имота
                      Last edited by nradev; 10.07.2016, 00:40.

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
                        Има.
                        трябва само да поработиш там, нали така беше?
                        препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
                          да де ама няма как да да ипотекираш в България а да теглиш в чужбина
                          Има.

Коментар

• Първоначално изпратено от Babbitt Разгледай мнение
                            Ти ли беше такъв човек?
                            аа не, аз бизнес нямам, но стига ми вечер да паркирам колелото пред кашониерата
                            и да разлиста брошурата н акауфланд и т маркет.
                            препоръка е

Коментар

• Ако някой понижител тук постне какъв имот или квартира обитава, съм готов да се самоубия в замяна. Говорим за квадратура, местоположение, тип строителство и точен кварталДали ще се намерят такива смелчаци-понижители или просто няма надежда?Само чиста злоба , завист и личностни характеристики струят от постовете им за другите, личните изживявания са строго секретни, като мизерното съществуване!
                              Last edited by Babbitt; 08.07.2016, 22:48.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
                                хе хе, има доста хора които въртят смислен бизнес и са с кредити точно към български банки.
                                вероятно защото могат да ги обслужват.
                                Ти ли беше такъв човек?

Коментар

Working...
                                X