IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Изгодно ли е закупуването на имот през 2016?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
    Моята аплата в БГ беше чисто тъкмо 3000 лв, не съм толкоз тъп да ги дам залудо
    Знам че не е едно време - ако теб те кефи как е била баба ти или си мислиш че 3000 са много пари на месец, иди виж цените на бензина, тока и парното ...
    Не ме кефи как е била баба ми, а исках да споделя колко несправедливо е било, че не са и дали да си купи жилището.

"Не може бе, другарко, нямате право." - и казвали, там където се купували.

3000 лв са много пари за сам човек в България, това е директорска заплата и стига за всичко,

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
      Не е така. Ако заплатата ми е 3000 лв, не ме бърка нито вноската за жилището, нито разходите за колата. И жената и тя като внася по някой лев и всичко е супер.

Знаеш ли, че навремето баба ми е плащала 40г наеми, защото социалистическата власт не й е давала да си купи апартамента, в който живее. Не била служител на БОДК и нямала право да го купи. Неспаведливо, нали!
      Моята аплата в БГ беше чисто тъкмо 3000 лв, не съм толкоз тъп да ги дам залудо
      Знам че не е едно време - ако теб те кефи как е била баба ти или си мислиш че 3000 са много пари на месец, иди виж цените на бензина, тока и парното ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Mito Karamitov Разгледай мнение
        Мишле брат, явно в панделата имаш време да четеш и глупости

В Атина е нормално съизмеримо с условията в които са гърчолята а за тук ти си знаеш правилния коловоз - ВНОСНИЯ
        всъщност си точа зъбите на тях ))
        препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
          четох преди малко в капитал един репортаж, как тука започнали няколко големи проекта за жс във високия клас и как двустаен започва от 100к евро и били продадени много на зелено и тн.

защо в атина да е толко по-евтино?
          Мишле брат, явно в панделата имаш време да четеш и глупости

В Атина е нормално съизмеримо с условията в които са гърчолята а за тук ти си знаеш правилния коловоз - ВНОСНИЯ

Коментар

• четох преди малко в капитал един репортаж, как тука започнали няколко големи проекта за жс във високия клас и как двустаен започва от 100к евро и били продадени много на зелено и тн.

защо в атина да е толко по-евтино?
            препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
              Абе то има и безплатен. ..
              За мен не си струва - откак знам че в АТИНА са по 20-30к, а тука в СОФИЯ са по 120-130к 3-стайните.

Тея 100к отгоре ИЗОБЩО не си струват
              И тук ще станат под 20К тристаиките съвсем скоро- просто изчакай малко

Коментар

• Абе то има и безплатен. ..
                За мен не си струва - откак знам че в АТИНА са по 20-30к, а тука в СОФИЯ са по 120-130к 3-стайните.

Тея 100к отгоре ИЗОБЩО не си струват
                Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
                  баси въпроса - то все едно да питаш изгодно ли е да се прави секс?
                  Зависи от това какъв, с кого, как, къде също както жилището
                  френд, каквато асоциация си направил си мисля, че имаш предвид платен секс
                  препоръка е

Коментар

• баси въпроса - то все едно да питаш изгодно ли е да се прави секс?
                    Зависи от това какъв, с кого, как, къде също както жилището
                    Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                      Темата е изгодно ли е да се купува имот. Не кой от какво е спечелил или кой кого дразни. Отговорът на въпроса на темата е еднозначно НЕ.

Емоционално може да е с огромна печалба.
                      Никога не е просто "НЕ"....

Защото темата не е "Изгодно ли е да си купиш жилище с кредит ", нали ?

Кеф и положителни емоции, цена нямат.....

пп А за какво са парите - да "топлят" трезорите и джобовете на банкерите ли ???

Коментар

• Първоначално изпратено от skeptika Разгледай мнение
                        не ги плаши..те са като папагали..повтарят едно и също...докато не се събудят с празни стомаси..все ще така

знаеш ли колко лева има във ФГВБ?

нема такова OFче население по целийот свет..

да му режат главата и да трае..и да събира пари за нови Ножове ..по-остри ..за да не боли много
                        СССтеФФФи сладка, мила брокерка знаех че един ден ше си доЙЙЙдем на думата както се казва

А може и по надруго

Коментар

• Немитото , добре ги редиш

Първоначално изпратено от Mito Karamitov Разгледай мнение
                          А за тия дето наливат страх от банков срив и плашат с К.Т.Б. , всички със депозити до гарантирания лимит си взехме парите, даже бяхме приятно изненадани, олихвяването беше до последния ден преди прехвърляне на сумата в определената банка, а лихвите си бяха изплатени до стотинка...

Хахах бяха да на първите от първия фалит - следващите ше фанат дедеовия

Особено ако държат и валутни влогове - маЙЙЙко плаче ми се направо
                          не ги плаши..те са като папагали..повтарят едно и също...докато не се събудят с празни стомаси..все ще е така

знаеш ли колко лева има във ФГВБ?

нема такова OFче население по целийот свет..

да му режат главата и да трае..и да събира пари за нови Ножове ..по-остри ..за да не боли много

Ти върви Купувай..да не те сложат в Каруцата на Балъците и теб...
                          Last edited by skeptika; 21.01.2016, 10:00.
                          .
                          .
                          .

Коментар

• Първоначално изпратено от skeptika Разгледай мнение
                            с такава информация като неговата разполагат още 3-4-има "специалисти" от форума на Инвестор.......това е Суперсекрет !

Разумните хора виждат какво се случва практически и Дейстават с Покупките..............

особено след кото "отмениха" Потопа - 200 Евро/кв ...пророкуван от "Митото" , "Немитото" , "БеПеСеТе-то" и останалите от фауната
                            SSSteffi, потопа не е отменен той идва - колкото по-късно толкова по-добре за мен и ортаците

Курсовете за днес на ДМ:

бИИИтонЧЧЧЧе - 167.3Е за квадратот

Рзаменен или Обменен - 8.19.... за Е

това е положението - свиквай СССтеФФФи

Коментар

• А за тия дето наливат страх от банков срив и плашат с К.Т.Б. , всички със депозити до гарантирания лимит си взехме парите, даже бяхме приятно изненадани, олихвяването беше до последния ден преди прехвърляне на сумата в определената банка, а лихвите си бяха изплатени до стотинка...

Хахах бяха да на първите от първия фалит - следващите ше фанат дедеовия

Особено ако държат и валутни влогове - маЙЙЙко плаче ми се направо

Коментар

• тази информация е само да "Посветени"

Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
                                От това, което пишеш ми се струва, че караш мощна джипка, портфейла ти е пълен със стотачки, дрехите ти скъпи и маркови и имаш няколко приятелки, с които се забавлявате по хотели.

Казвам го с приятелско чувство,
                                с такава информация като неговата разполагат още 3-4-има "специалисти" от форума на Инвестор.......това е Суперсекрет !

Разумните хора виждат какво се случва практически и Дейстават с Покупките..............

особено след кото "отмениха" Потопа - 200 Евро/кв ...пророкуван от "Митото" , "Немитото" , "БеПеСеТе-то" и останалите от фауната
                                .
                                .
                                .

Коментар

Working...
                                X