If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Изхвърляш се малко. е 2300 лева в БГ стандарта е по-висок отколкото с 2300€ в Германия/Френция, за УК и лондонът да не говорим с 2000 паунда си мизерник.
Кат се ожениш и се размножиш, ще ти светне какво съм писал
Изхвърляш се малко. е 2300 лева в БГ стандарта е по-висок отколкото с 2300€ в Германия/Френция, за УК и лондонът да не говорим с 2000 паунда си мизерник.
Защо бе колега,имам познат подводничар Рашан и той ми е казвал,че взима над 8хилки в зелено
Има си статистики отвори и виж за какво става дума.Там са дадени брутните заплати.А наште хвалипръцковци ги остави че са смешни.Вчера отишли днеска с големи заплати и скъпи къщи и коли.И понеже няма къде да лъжат на друго място са решили че тук е мястото.Червения кретен изобщо не е в Германия той си е в България и тука така убедително лъже че чак сам си вярва
Моята аплата в БГ беше чисто тъкмо 3000 лв, не съм толкоз тъп да ги дам залудо
Знам че не е едно време - ако теб те кефи как е била баба ти или си мислиш че 3000 са много пари на месец, иди виж цените на бензина, тока и парното ...
Тука мое се хвалиш на воля.Кво са три бона пиши десет.А в Германия двайсе
От това, което пишеш ми се струва, че караш мощна джипка, портфейла ти е пълен със стотачки, дрехите ти скъпи и маркови и имаш няколко приятелки, с които се забавлявате по хотели.
Ми опитват се да си вдигнат цената на инвестициите, или оборота
То просто няма как да се получи така. Чужденците масово се опариха от България и руснаците - последната надежда рязко обедняха. 98% от хората имат собствено жилище. Наемите не покриват дори минимални изисквания за възвращаемост на инвестиция. И няма как и да се увеличат защото много народ иска да е рентиер, а все по-малко хора търсят наеми.
И в общи линии има огромно свръх предлагане на пазара - особено при по-високи цени и изключително слабо търсене. Предлагането не изчезва, търсенето намалява - проблема на продавачите се задълбочава всяка година.
Обаче нали най-сигурните инвестиции са панелката и златото
Ти руснаците ги остави. Те да не са луди да си купуват имоти (2-ри имоти) в Русия. При този политически и икономически риск инвестиралите в имоти тук са си направо супер.
С 3000 лв не съветвам някого да плаща кредити за жилище и кола, освен ако не е решил да кара на кренвирши и бира от 2л в пластмасови бутилки. Не че не може, ама няма да му хареса.
инди, масовия кредитополучател е с под 3к лв нето на месец.
не знам как реши, че тука плащаме и ипотека за жилище и лизинг едновременно.
само тия на които маниту е отнел ума го правят.
С 3000 лв не съветвам някого да плаща кредити за жилище и кола, освен ако не е решил да кара на кренвирши и бира от 2л в пластмасови бутилки. Не че не може, ама няма да му хареса.
Стига когато си научен че 1500 евро са много, в Б-стан е по-скъпо от Запада и народа не си позволява нищичко. Апетита идва с яденето, нормална заплата е около 5000 чисто. В БГ, лева.
да разбирам ли, че ти не можа да се добереш до такава заплата
сега сериозно, кажи като на съмишленици
в де взимаш към 3к е чисто или по малко?
направи една сметка какво се купува тук с 3к лв и какво в де с 3к е?
Моята аплата в БГ беше чисто тъкмо 3000 лв, не съм толкоз тъп да ги дам залудо
Знам че не е едно време - ако теб те кефи как е била баба ти или си мислиш че 3000 са много пари на месец, иди виж цените на бензина, тока и парното ...
Стига когато си научен че 1500 евро са много, в Б-стан е по-скъпо от Запада и народа не си позволява нищичко. Апетита идва с яденето, нормална заплата е около 5000 чисто. В БГ, лева.
Не ме кефи как е била баба ми, а исках да споделя колко несправедливо е било, че не са и дали да си купи жилището.
"Не може бе, другарко, нямате право." - и казвали, там където се купували.
3000 лв са много пари за сам човек в България, това е директорска заплата и стига за всичко,
Коментар