IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Изгодно ли е закупуването на имот през 2016?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
    имаш луд късмет, че бай пешо не е наоколо.
    Той ПАК даде фира, не го брой вече в А-групата

Коментар

• Първоначално изпратено от vankata23 Разгледай мнение
      Изхвърляш се малко. е 2300 лева в БГ стандарта е по-висок отколкото с 2300€ в Германия/Френция, за УК и лондонът да не говорим с 2000 паунда си мизерник.
      Кат се ожениш и се размножиш, ще ти светне какво съм писал

Коментар

• Първоначално изпратено от vankata23 Разгледай мнение
        Изхвърляш се малко. е 2300 лева в БГ стандарта е по-висок отколкото с 2300€ в Германия/Френция, за УК и лондонът да не говорим с 2000 паунда си мизерник.
        +111

Коментар

• Първоначално изпратено от emos Разгледай мнение
          Защо бе колега,имам познат подводничар Рашан и той ми е казвал,че взима над 8хилки в зелено
          Има си статистики отвори и виж за какво става дума.Там са дадени брутните заплати.А наште хвалипръцковци ги остави че са смешни.Вчера отишли днеска с големи заплати и скъпи къщи и коли.И понеже няма къде да лъжат на друго място са решили че тук е мястото.Червения кретен изобщо не е в Германия той си е в България и тука така убедително лъже че чак сам си вярва

Коментар

• Първоначално изпратено от nuclear power plant Разгледай мнение
            Тука мое се хвалиш на воля.Кво са три бона пиши десет.А в Германия двайсе
            Защо бе колега,имам познат подводничар Рашан и той ми е казвал,че взима над 8хилки в зелено
            За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
              Моята аплата в БГ беше чисто тъкмо 3000 лв, не съм толкоз тъп да ги дам залудо
              Знам че не е едно време - ако теб те кефи как е била баба ти или си мислиш че 3000 са много пари на месец, иди виж цените на бензина, тока и парното ...
              Тука мое се хвалиш на воля.Кво са три бона пиши десет.А в Германия двайсе

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
                От това, което пишеш ми се струва, че караш мощна джипка, портфейла ти е пълен със стотачки, дрехите ти скъпи и маркови и имаш няколко приятелки, с които се забавлявате по хотели.

Казвам го с приятелско чувство,
                Няма парно и плаща 20 кинта ток

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                  Ми опитват се да си вдигнат цената на инвестициите, или оборота

То просто няма как да се получи така. Чужденците масово се опариха от България и руснаците - последната надежда рязко обедняха. 98% от хората имат собствено жилище. Наемите не покриват дори минимални изисквания за възвращаемост на инвестиция. И няма как и да се увеличат защото много народ иска да е рентиер, а все по-малко хора търсят наеми.

И в общи линии има огромно свръх предлагане на пазара - особено при по-високи цени и изключително слабо търсене. Предлагането не изчезва, търсенето намалява - проблема на продавачите се задълбочава всяка година.

Обаче нали най-сигурните инвестиции са панелката и златото
                  Ти руснаците ги остави. Те да не са луди да си купуват имоти (2-ри имоти) в Русия. При този политически и икономически риск инвестиралите в имоти тук са си направо супер.

Коментар

• С 4 к на месец и 0,4 к кредит се живее във Варна.
                    Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.

Коментар

• Първоначално изпратено от индианеца Разгледай мнение
                      С 3000 лв не съветвам някого да плаща кредити за жилище и кола, освен ако не е решил да кара на кренвирши и бира от 2л в пластмасови бутилки. Не че не може, ама няма да му хареса.
                      инди, масовия кредитополучател е с под 3к лв нето на месец.
                      не знам как реши, че тука плащаме и ипотека за жилище и лизинг едновременно.
                      само тия на които маниту е отнел ума го правят.
                      препоръка е

Коментар

• С 3000 лв не съветвам някого да плаща кредити за жилище и кола, освен ако не е решил да кара на кренвирши и бира от 2л в пластмасови бутилки. Не че не може, ама няма да му хареса.

Коментар

Стига когато си научен че 1500 евро са много, в Б-стан е по-скъпо от Запада и народа не си позволява нищичко. Апетита идва с яденето, нормална заплата е около 5000 чисто. В БГ, лева.
                          да разбирам ли, че ти не можа да се добереш до такава заплата

сега сериозно, кажи като на съмишленици
                          в де взимаш към 3к е чисто или по малко?
                          направи една сметка какво се купува тук с 3к лв и какво в де с 3к е?
                          препоръка е

Коментар

Моята аплата в БГ беше чисто тъкмо 3000 лв, не съм толкоз тъп да ги дам залудо
                            Знам че не е едно време - ако теб те кефи как е била баба ти или си мислиш че 3000 са много пари на месец, иди виж цените на бензина, тока и парното ...
                            имаш луд късмет, че бай пешо не е наоколо.
                            препоръка е

Коментар

Стига когато си научен че 1500 евро са много, в Б-стан е по-скъпо от Запада и народа не си позволява нищичко. Апетита идва с яденето, нормална заплата е около 5000 чисто. В БГ, лева.
                              #dagoduhatbednite

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
                                Не ме кефи как е била баба ми, а исках да споделя колко несправедливо е било, че не са и дали да си купи жилището.

"Не може бе, другарко, нямате право." - и казвали, там където се купували.

3000 лв са много пари за сам човек в България, това е директорска заплата и стига за всичко,

Коментар

Working...
                                X