IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Изгодно ли е закупуването на имот през 2016?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Konsultants Разгледай мнение
    Мито, аз предлагам сериозни неща, цената е 920 евро м2
    0889880100
    Студентски град ще остане без Мито като съкварталец
    Имот на 700м. Добре, че не съм Gastarbeiter!

Коментар

• Покупка на ново строителство около 70 кв.

Здравейте колеги съфорумци !

Налага се и аз да си закупувам жилище. По-скоро предпочитам ново строителство.
      Разбира се и бюджета е ограничен и ще се ходи по кварталите. Имам представа за повечето райони но ако може все пак да ме ориентирате може ли да се закупи нещо прилично за 100к лева (това ми е бюджета). Говоря за около 70кв. (стари 55-60) без последни етажи.
      Кои са подценените и переспективни райони според Вас за този бюджет ?

Предварително ви благодаря за информацията !

BTW : Разбира се става въпрос за София

Коментар

0889880100
        сериозно се смях
        препоръка е

Коментар

• Ръст в броя на пустеещите имоти отчитат властите във Франция. Необитаемите жилища и къщи вече са над 3 милиона, което е 8.2% от целия жилищен фонд. Това е повишаване с 45% за последните 10 години. Половината от необитаемите имоти са жилища, а другата половина – къщи, сочат данните на Националния статистически институт на Франция. Близо 80 000 от пустеещите имоти се отнасят към социалните домове.

За сравнение, във Великобритания необитаемите имоти са 4 пъти по-малко – 650 000 жилища и къщи.

Данните не посочват колко време тези имоти пустеят. Само може да се предположи, че много от тях са обявени за продажба. Повечето са разположени в централните региони на Франция. Там делът на пустеещите апартаменти и къщи често надвишава 10% от жилищния фонд.
          Съобщението, което сте въвели е прекалено кратко. Моля, въведете съобщение, което съдържа поне 1 символа.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mito Karamitov Разгледай мнение
            на 155 Е квадрата може да си стиснем ръцете или баММката ти го взима скоро

Ти избираш

Аз не бързам
            0889880100

Коментар

• а ти си Трол , Деструктор и Злобар

Първоначално изпратено от emos Разгледай мнение
              То хубаво ама къде е гаранцията ,че бамката няма да ти го вземе и на теб?.

Доколкото знам имаш доста опит в подобни взаимосношения ама все пак
              може ли толкова негативно ..той е Доайен , има право на своите Пет минути слава
              нека помечтае..поне това е Безплатно

"Присъства в " подипса ми....Удостоен е
              .
              .
              .

Коментар

• Първоначално изпратено от Mito Karamitov Разгледай мнение

Ти избираш

Аз не бързам
                То хубаво ама къде е гаранцията ,че бамката няма да ти го вземе и на теб?.Доколкото знам имаш доста опит в подобни взаимосношения ама все пак?
                За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

Да, не е лош момент, предлагам хубави 3 стайни в Студентски град, 0889880100

Ти избираш

Аз не бързам

Коментар

• Да, не е лош момент, предлагам хубави 3 стайни в Студентски град, 0889880100

Коментар

• Грешна реплика от неправилен юзър

Първоначално изпратено от Mollov Разгледай мнение
                      Рядка дразнителка си ти.. дори и да си права, една нормална дума не каза, камо ли хубава... този форум не го четете 5 човека. На всяка тема за имоти повтаряш някакви зеленчуци и животни... типична селска дразнителка

без такт, да не говорим за усет и "тънка" манипулация относно това, което искаш да пробуташ.
                      Много си "пресен"... това ти е 68-ят Ник ....трябва ти Време за да Узрееш !

към Алчни и Безмозъчни хора..."Такт" е последното необходимо отношение..

"Манипулация".....??!?! ..там където има Колективна Глупост..няма нужда от Манипулация .../Наполеон Бонапарт /
                      .
                      .
                      .

Коментар

• Първоначално изпратено от skeptika Разгледай мнение
                        http://www.investor.bg/analizi/113/a...-rysta-212592/

ще става Все по-неизгодно....Цените Растат , Мечтите Угасват....(цвят розов , но Песимистичен)

но идва Следващият Хазяин..с по-високи финансови Условия
                        Рядка дразнителка си ти.. дори и да си права, една нормална дума не каза, камо ли хубава... този форум не го четете 5 човека. На всяка тема за имоти повтаряш някакви зеленчуци и животни... типична селска дразнителка без такт, да не говорим за усет и "тънка" манипулация относно това, което искаш да пробуташ.

Коментар

• Изгодно ли е закупуването на имот през 2016?

http://www.investor.bg/analizi/113/a...-rysta-212592/

ще става Все по-неизгодно....Цените Растат , Мечтите Угасват....(цвят розов , но Песимистичен)

но идва Следващият Хазяин..с по-високи финансови Условия
                          .
                          .
                          .

Коментар

• Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнение
                            250 лв. в София при тези данъци и цена на живот са много повече в сравнение с която и да е западна държава. Браво на сина ти.
                            Нали? София е по-скъпа от Берлин В сравними квартали дори като наеми се доближават хахахаха!

ПП: при първите 8к евро необлагаеми в Германия - и сравнението с данъците е забавно

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
                              не съм чувал да има данък върху вноските където и да било. може би искаш да кажеш че лихвите ти се признават за разход
                              Изненадвам се колко извратено мислиш
                              Ама поне почни да четеш внимателно. Не всички сме счетоводители, още по-малко искаме да ставаме.

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
                                а на моя само 250 лева. ама в София
                                250 лв. в София при тези данъци и цена на живот са много повече в сравнение с която и да е западна държава. Браво на сина ти.

Коментар

Working...
                                X