Първоначално изпратено от Konsultants
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Изгодно ли е закупуването на имот през 2016?
Collapse
Заключена.
X
X
-
Покупка на ново строителство около 70 кв.
Здравейте колеги съфорумци !
Налага се и аз да си закупувам жилище. По-скоро предпочитам ново строителство.
Разбира се и бюджета е ограничен и ще се ходи по кварталите. Имам представа за повечето райони но ако може все пак да ме ориентирате може ли да се закупи нещо прилично за 100к лева (това ми е бюджета). Говоря за около 70кв. (стари 55-60) без последни етажи.
Кои са подценените и переспективни райони според Вас за този бюджет ?
Предварително ви благодаря за информацията !
BTW : Разбира се става въпрос за София
Коментар
-
Първоначално изпратено от Konsultants Разгледай мнениеМито, аз предлагам сериозни неща, цената е 920 евро м2
0889880100препоръка е
Коментар
-
Ръст в броя на пустеещите имоти отчитат властите във Франция. Необитаемите жилища и къщи вече са над 3 милиона, което е 8.2% от целия жилищен фонд. Това е повишаване с 45% за последните 10 години. Половината от необитаемите имоти са жилища, а другата половина – къщи, сочат данните на Националния статистически институт на Франция. Близо 80 000 от пустеещите имоти се отнасят към социалните домове.
За сравнение, във Великобритания необитаемите имоти са 4 пъти по-малко – 650 000 жилища и къщи.
Данните не посочват колко време тези имоти пустеят. Само може да се предположи, че много от тях са обявени за продажба. Повечето са разположени в централните региони на Франция. Там делът на пустеещите апартаменти и къщи често надвишава 10% от жилищния фонд.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mito Karamitov Разгледай мнениена 155 Е квадрата може да си стиснем ръцете или баММката ти го взима скоро
Ти избираш
Аз не бързам
0889880100
Коментар
-
а ти си Трол , Деструктор и Злобар
Първоначално изпратено от emos Разгледай мнениеТо хубаво ама къде е гаранцията ,че бамката няма да ти го вземе и на теб?.
Доколкото знам имаш доста опит в подобни взаимосношения ама все пак
нека помечтае..поне това е Безплатно
"Присъства в " подипса ми....Удостоен е.
.
.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mito Karamitov Разгледай мнениена 155 Е квадрата може да си стиснем ръцете или баММката ти го взима скоро
Ти избираш
Аз не бързамЗа българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Коментар
-
Първоначално изпратено от Konsultants Разгледай мнениеДа, не е лош момент, предлагам хубави 3 стайни в Студентски град, 0889880100
Ти избираш
Аз не бързам
Коментар
-
Грешна реплика от неправилен юзър
Първоначално изпратено от Mollov Разгледай мнениеРядка дразнителка си ти.. дори и да си права, една нормална дума не каза, камо ли хубава... този форум не го четете 5 човека. На всяка тема за имоти повтаряш някакви зеленчуци и животни... типична селска дразнителка
без такт, да не говорим за усет и "тънка" манипулация относно това, което искаш да пробуташ.
към Алчни и Безмозъчни хора..."Такт" е последното необходимо отношение..
"Манипулация".....??!?! ..там където има Колективна Глупост..няма нужда от Манипулация .../Наполеон Бонапарт /.
.
.
Коментар
-
Първоначално изпратено от skeptika Разгледай мнениеhttp://www.investor.bg/analizi/113/a...-rysta-212592/
ще става Все по-неизгодно....Цените Растат , Мечтите Угасват....(цвят розов , но Песимистичен)
но идва Следващият Хазяин..с по-високи финансови Условия
Коментар
-
Изгодно ли е закупуването на имот през 2016?
http://www.investor.bg/analizi/113/a...-rysta-212592/
ще става Все по-неизгодно....Цените Растат , Мечтите Угасват....(цвят розов , но Песимистичен)
но идва Следващият Хазяин..с по-високи финансови Условия.
.
.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнение250 лв. в София при тези данъци и цена на живот са много повече в сравнение с която и да е западна държава. Браво на сина ти.
ПП: при първите 8к евро необлагаеми в Германия - и сравнението с данъците е забавно
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнениене съм чувал да има данък върху вноските където и да било. може би искаш да кажеш че лихвите ти се признават за разход
Ама поне почни да четеш внимателно. Не всички сме счетоводители, още по-малко искаме да ставаме.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнениеа на моя само 250 лева. ама в София
Коментар
Коментар