IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Изгодно ли е закупуването на имот през 2016?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от darkside Разгледай мнение
    Значи да обобщим: лаиците твърдят, че има нов имотен балон, който вече се пука, а професионалните разбирачи твърдо вярват в поскъпването оттук нататък, особено в София. Лаиците някой ги трие, а феновете на „правилната вяра“ са табу. Така ли е?
    Нищо не може да предотврати предстоящия срив на цените на имотите в провинцията. Мнение.
    момче, тук трябва да си професионалист.
    не може всеки да си се регистрира тука и казва, че ще падат имотите.
    ей го, нароихте се понижителите и графиката - отвес.
    а дамата заключи оная тема къде имотите минали 1000лв, в коя посока не е ясно
    препоръка е

Коментар

• Значи да обобщим: лаиците твърдят, че има нов имотен балон, който вече се пука, а професионалните разбирачи твърдо вярват в поскъпването оттук нататък, особено в София. Лаиците някой ги трие, а феновете на „правилната вяра“ са табу. Така ли е?
      Нищо не може да предотврати предстоящия срив на цените на имотите в провинцията. Мнение.
      Спадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.

Коментар

• за Два нови ника за днес.......

Първоначално изпратено от ponizitel Разгледай мнение
        Щом се налага, купувайте, но май е по-добре ако може да изчакате докато цените на копторите се сринат до около 150лв/м2. Това ви го казвам съвсем сериозно. До 1-2 години ще е факт.
        дължиш 20 Евро без ДДС

притихвайте мирно , успокоявайте се...Имотите Поскъпват Сериозно

може и под 150 Евро/кв д апазнат....за един квадратен Фут (1 кв. фут = 0,09290304 м2 (1 м2 ≈ 10,76391 кв. фута)

горе долу - 1500 Евро/кв...но няма да е след две год..а Наесен
        .
        .
        .

Коментар

• Първоначално изпратено от ponizitel Разгледай мнение
          Щом се налага, купувайте, но май е по-добре ако може да изчакате докато цените на копторите се сринат до около 150лв/м2. Това ви го казвам съвсем сериозно. До 1-2 години ще е факт.
          бай мито, ти ли си бе?
          препоръка е

Коментар

• Щом се налага, купувайте, но май е по-добре ако може да изчакате докато цените на копторите се сринат до около 150лв/м2. Това ви го казвам съвсем сериозно. До 1-2 години ще е факт.

Първоначално изпратено от Portisahead Разгледай мнение
            Здравейте колеги съфорумци !

Налага се и аз да си закупувам жилище. По-скоро предпочитам ново строителство.
            Разбира се и бюджета е ограничен и ще се ходи по кварталите. Имам представа за повечето райони но ако може все пак да ме ориентирате може ли да се закупи нещо прилично за 100к лева (това ми е бюджета). Говоря за около 70кв. (стари 55-60) без последни етажи.
            Кои са подценените и переспективни райони според Вас за този бюджет ?

Предварително ви благодаря за информацията !

BTW : Разбира се става въпрос за София

Коментар

• Правилно си се ориенитрал М-р 365-ти Нов Ник , в този Форум е Истината

Първоначално изпратено от Portisahead Разгледай мнение

Разбира се и бюджета е ограничен и ще се ходи по кварталите. Имам представа за повечето райони но ако може все пак да ме ориентирате може ли да се закупи нещо прилично за 100к лева (това ми е бюджета). Говоря за около 70кв. (стари 55-60) без последни етажи.

само тук могат да те "изконсултират" професионалистите ..

ако се чудиш кои са те...спр: в Подписа ми...нали Се знаете , от една Чета сте сичикте

приоритетно разглеждай съветите на БеПеСеТе-тата и раткOFците....те са от отбора на " Хай Знаещите"

и спрете с тези Нови Никове....ще има Такса - Нов Ник....10 евро без ДДС...
              .
              .
              .

Коментар

• Първоначално изпратено от innergy Разгледай мнение
                Добре де, що има спад в строителството щом има небивал ръст на Ръста..
                Народонаселението си иска панеляка!
                абе стефи ти го обясни предния път.
                нарочно свиват производството за да дигат цените.
                нали стефи, правилно ли съм те разбрал?

инак, наистина много хора искат панелите, били по-големи, кухнята отделно, па ако са и санирании направо 6 от 35
                препоръка е

Коментар

• С 3.4% е намалял през януари в сравнение с предходния месец индексът на продукцията в сектор „Строителство”, изчислен въз основа на сезонно изгладени данни. Това показват предварителните данни на Националния статистически институт /НСИ/.

Календарно изгладените данни показват спад от 10.7% на строителната продукция през януари 2016 г. в сравнение със същия месец на 2015 година.

През януари 2016 г. индексът на произведената строителна продукция, изчислен от сезонно изгладени данни, е под равнището от предходния месец, като продукцията от гражданското/инженерното строителство намалява с 4.9%, а от сградното строителство - с 2.0%.

На годишна база спадът на строителната продукция през януари 2016 г., изчислен от календарно изгладени данни, се определя от отрицателния темп както при сградното строителство, така и при гражданското/инженерното строителство, като регистрираното намаление е съответно с 13.0 и 8.1%
                  Добре де, що има спад в строителството щом има небивал ръст на Ръста..
                  Народонаселението си иска панеляка!

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
                    Здравей,
                    аз следя доста пазара. Както ни налива в главите Скептика, наистина има повишение и всичко евтино се купува бързо. Казвам го без ирония!

Тъй като искаш ново, ориентирай се за кв. Княжево, предимствата са чист въздух и транспортът не е много труден. Леко е отдалечено, обаче това е евтин квартал и може да вземеш страхотно жилище. Да гледа към гората, просторно, новичко, с 2 спални+ дневна, тераса и т.н..

За тези пари може да се купи старо строителство, ЕПК, 2 стай, хол, кухня и 2 балкона в Люлин.

Всеки сам си преценява, но не купувай кутийки в по-централен квартал.
                    оо ама ти скептичната стефи ли взимаш за критерий?!
                    че тя ако чака само на комисионното одавна да е отишла да бере зеленчук по чужбина
                    препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Portisahead Разгледай мнение

Здравей,
                      аз следя доста пазара. Както ни налива в главите Скептика, наистина има повишение и всичко евтино се купува бързо. Казвам го без ирония!

Тъй като искаш ново, ориентирай се за кв. Княжево, предимствата са чист въздух и транспортът не е много труден. Леко е отдалечено, обаче това е евтин квартал и може да вземеш страхотно жилище. Да гледа към гората, просторно, новичко, с 2 спални+ дневна, тераса и т.н..

За тези пари може да се купи старо строителство, ЕПК, 2 стай, хол, кухня и 2 балкона в Люлин.

Всеки сам си преценява, но не купувай кутийки в по-централен квартал.

Коментар

• Първоначално изпратено от verimg Разгледай мнение
                        Трябва да контактна уикипедия - не е възможно да има такава дума в българския език - бихйейвористичен. Ние съвсем си зарязахме езика.

А че имотите ще поскъпват и ще има увеличение на броя сделки - това са приказки от Алиса в страната на чудесата. Оше по-добре за мен - ще продам на по-висока цена. Но надали.
                        Лошото на имотите е, че искат поддръжка. Така че има смисъл да се взимат на ниска цена. На висока - само баламите се набутват. Е - освен ако няма как и е първо жилище. Но - кой, кой ще дойде още в София?? Освен разни мушмули без лев в джоба?
                        Но не пречи да си облъчваш. Е - умерено де, защото повечето сме тук във форума за дискусия, не за спам.
                        то и 'да контактна' не е баш нашенска.
                        идват вери, хора в софия, защото в малките градове няма какво да правят.
                        ще ги докараме на 30% в софия и 70% по страната
                        препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от skeptika Разгледай мнение

Бихейвиористични финанси !!!

https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%91...B8%D0%BA%D0%B0

[/COLOR]
                          Трябва да контактна уикипедия - не е възможно да има такава дума в българския език - бихйейвористичен. Ние съвсем си зарязахме езика.

А че имотите ще поскъпват и ще има увеличение на броя сделки - това са приказки от Алиса в страната на чудесата. Оше по-добре за мен - ще продам на по-висока цена. Но надали.
                          Лошото на имотите е, че искат поддръжка. Така че има смисъл да се взимат на ниска цена. На висока - само баламите се набутват. Е - освен ако няма как и е първо жилище. Но - кой, кой ще дойде още в София?? Освен разни мушмули без лев в джоба?
                          Но не пречи да си облъчваш. Е - умерено де, защото повечето сме тук във форума за дискусия, не за спам.

Коментар

• писането с Големи букви издава Страх, Ужас...Обсесия

Първоначално изпратено от verimg Разгледай мнение
                            " Купувачите са предимно млади семейства и хора над 40 години със стабилен бизнес и доходи, които купуват както за собствено ползване, така и за инвестиция. "

Какъв бизнес, какви млади семейства??. Около мен маса народ се изнесе да живее в Австрия и Германия последната година. Все хора, които и тук можеха да се оправят, но накрая им писна от психологическата обстановка. Освен бизнес , започва да няма и работа в София. Не отпуснат ли кредити на неграмотни роми, не виждам как някой ще се засили да купува.
                            Когнитивни Проблеми !!

https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9A...B0%D0%BD%D1%81

Бихейвиористични финанси !!!

https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%91...B8%D0%BA%D0%B0

в момента сте в тъмна стая с превръзка на очите ..чудите се какво става....
                            нищо не става , освен Поскъпване на Имотите...без Ваше "разрешение "

Всички ще Омекнете....като мушмули
                            .
                            .
                            .

Коментар

• Първоначално изпратено от skeptika Разгледай мнение
                              http://www.capital.bg/biznes/imoti/2...ali_dvoino_ot/

Покупките на жилища в София са нараснали двойно от началото на годината

Лошо , и по-лошо ще става !
                              " Купувачите са предимно млади семейства и хора над 40 години със стабилен бизнес и доходи, които купуват както за собствено ползване, така и за инвестиция. "

Какъв бизнес, какви млади семейства??. Около мен маса народ се изнесе да живее в Австрия и Германия последната година. Все хора, които и тук можеха да се оправят, но накрая им писна от психологическата обстановка. Освен бизнес , започва да няма и работа в София. Не отпуснат ли кредити на неграмотни роми, не виждам как някой ще се засили да купува.

Коментар

• Цените на Имотите и Новата Лихвена политика на ЕЦБ....what next.

http://www.capital.bg/biznes/imoti/2...ali_dvoino_ot/

Покупките на жилища в София са нараснали двойно от началото на годината

Лошо , и по-лошо ще става !
                                .
                                .
                                .

Коментар

Working...
                                X