IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Изгодно ли е закупуването на имот през 2016?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
    Няма да стане. Пролетарчето е неспособно на това. Може да опита да разкаже някои чисто житейски преживявания и успехи. Дано да е имал, би ни било интересно и с радост бихме го подкрепили и свежарски поощрили. Защото с имоти е нямал и затова злорадства. Ако човек има добри попадения, добър избор и добри резултати говори по друг начин. Висшата нервна дейност на Кретена не позволява това. А той не може да надскочи себе си. Нито притежава необходимите качества.
    11 млн лева бяха към 5500 $ когато писах предвар.договор за този панел.
    Коптор искаш да кажеш, абе ти да не си Слатинари под прикритие - той ги купува все такива етернитки?

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
      През 1998г. 11 милиона лева си беше много пари, на фона на заплати по 200 лв и пенсии по 60 лв. На мен стипендията ми за отличен успех беше 32 лв на месец. Тогава бях първи курс и всички много се радвахме, че сме заработили пари с ума си. Помня също, че колегите ми, както и аз хич не разполагахме с пари. А не като сегашните младежи.....

Който е продал жилище по време на хиперинфлацията (1996-1997г) доста се е минал, а който е купил определено е спечелил,

Нека Redcretin вместо да се заяжда, да почне да пише нормално и да разкаже негови реални преживявания и успехи.....както ние разказваме
      Аз съм разказвал бе фантазьорче, като ми стигнеш 15%+ годишна доходност от наеми - ела ми се обади. Да не говорим че по кризисните Виденови години бях платен в $ насред София и бях мелеонер от прости заплати - ама туй не е за фалба щото лева беше смешка. Искам оня Левчо мелеонера да видя - щото му гледам писъците само тук а сделки НЯМА.

Коментар

През 1998г. 11 милиона лева си беше много пари, на фона на заплати по 200 лв и пенсии по 60 лв. На мен стипендията ми за отличен успех беше 32 лв на месец. Тогава бях първи курс и всички много се радвахме, че сме заработили пари с ума си. Помня също, че колегите ми, както и аз хич не разполагахме с пари. А не като сегашните младежи.....

Който е продал жилище по време на хиперинфлацията (1996-1997г) доста се е минал, а който е купил определено е спечелил,

Нека Redcretin вместо да се заяжда, да почне да пише нормално и да разкаже негови реални преживявания и успехи.....както ние разказваме
        Няма да стане. Пролетарчето е неспособно на това. Може да опита да разкаже някои чисто житейски преживявания и успехи. Дано да е имал, би ни било интересно и с радост бихме го подкрепили и свежарски поощрили. Защото с имоти е нямал и затова злорадства. Ако човек има добри попадения, добър избор и добри резултати говори по друг начин. Висшата нервна дейност на Кретена не позволява това. А той не може да надскочи себе си. Нито притежава необходимите качества.
        11 млн лева бяха към 5500 $ когато писах предвар.договор за този панел.
        Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Според мен това апартаментче в центъра на Париж е перспективно за краткосрочни наеми - през букинг, аирбнб и т.н. Колкото и да са умрели резервациите сега, под 100 евро на нощувка няма да падне.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
            когато имотите бяха в милиони, заплатите бяха в хиляди лева.
            През 1998 за известно време се работеше паралелно със стари (неденоминирани) и нови лева.

Тези 11 милиона са стари лева, след деноминациата са 11 хиляди лева.

Коментар

когато имотите бяха в милиони, заплатите бяха в хиляди лева.
              препоръка е

Коментар

Ей, вземи си намери нещо поне да те държи между краката, че то ти че няма да се ожениш няма. Тогава ще мислиш по друг начин.
                Колко в лева е бил един панелен апартамент през 1998 няма да ти смятам, омръзна ми на теб сметки да ти правя. Питай някой по възрастен от теб ще ти каже. Когато аз съм купувал панели ти си дигал на девойките роклите да видиш кво има отдолу.
                Имам представа за висок клас кола. Добре че си ти да ми кажеш, че аз откъде да знам, седя си в Бг на село. Нямах предвид наистина висок клас от 100 хил евро защото се купуват от единици. Имах предвид по-висок който също не се купува от всеки. Може би ти не попадаш в тая категория, ти си СКЪПО ПЛАТЕНО ПРОЛЕТАРЧЕ с доход 200 хилки и нагоре за 5 год. Стига съня който сънуваш да е дълъг.
                Когато се занимаеш с истински сделки с имоти тогава се обаждай, засега може само да гледаш отстрани, ние които купуваме и сме купили ще те държим в течение, чиста ли е била сделката, имали ли сме проблеми, как сме отдали и за колко. Имай търпение, гледай и се учи. И помни че поне казваме реални неща които са се случили и правим. Не като теб да фантазираме до степен сами да си вярваме.
                Сега разбра ли, когато се занимаваш с нещо трябва да си готов. Има подводни камъни, но има и тънкости и крайния резултат се нарича имот, придобит имот. И той може да ти носи нещо, но на теб със сигурност не би ти носил. Качествата които демонстрираш са несъвместими с успех в това начинание. По добре стой настрана - приятелски съвет.

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
                  Аве мелеонера с 11млн в панечеа, ти ли ви на умряло за 300 пари капаро в тоя форум, че не се сещам? А да, баш ти беше Ми сигурно ти е кеф да те кормят като шаран, свикнал си вече. Ти скъпа кола от висок клас знаеш ли колко струва - от 80 хил евро нагоре? Туй не е на дедо ти старата Волга с еленчето Не бой се, никой не е луд да участва в академията ти по горене на пари и реализиране на отрицателна доходност.
                  Ей, вземи си намери нещо поне да те държи между краката, че то ти че няма да се ожениш няма. Тогава ще мислиш по друг начин.
                  Колко в лева е бил един панелен апартамент през 1998 няма да ти смятам, омръзна ми на теб сметки да ти правя. Питай някой по възрастен от теб ще ти каже. Когато аз съм купувал панели ти си дигал на девойките роклите да видиш кво има отдолу.
                  Имам представа за висок клас кола. Добре че си ти да ми кажеш, че аз откъде да знам, седя си в Бг на село. Нямах предвид наистина висок клас от 100 хил евро защото се купуват от единици. Имах предвид по-висок който също не се купува от всеки. Може би ти не попадаш в тая категория, ти си СКЪПО ПЛАТЕНО ПРОЛЕТАРЧЕ с доход 200 хилки и нагоре за 5 год. Стига съня който сънуваш да е дълъг.
                  Когато се занимаеш с истински сделки с имоти тогава се обаждай, засега може само да гледаш отстрани, ние които купуваме и сме купили ще те държим в течение, чиста ли е била сделката, имали ли сме проблеми, как сме отдали и за колко. Имай търпение, гледай и се учи. И помни че поне казваме реални неща които са се случили и правим. Не като теб да фантазираме до степен сами да си вярваме.
                  Сега разбра ли, когато се занимаваш с нещо трябва да си готов. Има подводни камъни, но има и тънкости и крайния резултат се нарича имот, придобит имот. И той може да ти носи нещо, но на теб със сигурност не би ти носил. Качествата които демонстрираш са несъвместими с успех в това начинание. По добре стой настрана - приятелски съвет.

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
                    Аве мелеонера с 11млн в панелка, ти ли ви на умряло за 300 пари капаро в тоя форум, че не се сещам? А да, баш ти беше Ми сигурно ти е кеф да те кормят като шаран, свикнал си вече. Ти скъпа кола от висок клас знаеш ли колко струва - от 80 хил евро нагоре? Туй не е на дедо ти старата Волга с еленчето Не бой се, никой не е луд да участва в академията ти по горене на пари и реализиране на отрицателна доходност.
                    Ти не казваш как е в кашона между бежанците в немско, а си се огледал в нашенските инвестори. Голям егоист си ей. Даже не пишеш колко скочиха цените на кашоните в DE
                    Имот на 700м. Добре, че не съм Gastarbeiter!

Коментар

Не, не ти противоречах, нито смятам че имаме противоречия, просто предпочетох да се обърна към теб с по-долния пост.
                      Разбирател си, защо не. Пишеш смислени неща.
                      Аlee ако не се лъжа даде пример с жилища в централните зони на Париж. Нека за разнообразие да изчислим колко е доходността на имотче от 25 кв.м с цена 28К на квадрат.
                      Наемите не съм ги гледал, но доколкото знам доходността от ренти е под 2%, което според мен е ужасяващо. Но както и да е, в центъра на Париж, пазаруват основно чужденци, които считат имането на имот в центъра на Париж за изключителен шик. Върви ги разбери.
                      Виена и центъра й, надали се различават много от Париж, а доколкото знам в момента пазара на НИ в Берлин прегрява.

За мен качествените акции са за предпочитане дори в момента.
                      “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

Е, тогава приеми че купувам имоти щото ми е кеф. Кеф ми е да имам имот еди къде си, на еди кое си място. И изобщо не ме интересува колко ще извадя. Като доход. Нали вече вадя, ще извадя още. Колкото - толкова. Парите които съм дал са колкото за 2 скъпи коли. Има и по зле от мен - правят си къщи в провинцията за суми които надминават софийските имоти. Сантимент, кеф. Може би.
                        Хвърлям си парите на вятъра, кеф ми е, правя го. Вие не се учете от мен - пресмятайте хубаво и чакайте да падне процента по кредита и ГПР-то, да се вдигне наема, а имотите да поевтинеят.
                        Като поевтинеят ще ви пиша на лични къде да ви изпратя по един скоч.
                        А като отдам още един - пак ще ви пратя по една кутия шоколадови бонбони.
                        Да сме живи - това е най-важното!
                        Аве мелеонера с 11млн в панелка, ти ли ви на умряло за 300 пари капаро в тоя форум, че не се сещам? А да, баш ти беше Ми сигурно ти е кеф да те кормят като шаран, свикнал си вече. Ти скъпа кола от висок клас знаеш ли колко струва - от 80 хил евро нагоре? Туй не е на дедо ти старата Волга с еленчето Не бой се, никой не е луд да участва в академията ти по горене на пари и реализиране на отрицателна доходност.

Коментар

• Първоначално изпратено от razbiratel Разгледай мнение
                          Нямаме противоречия с теб бре...ясно ми е.. Явно хващам последните коментари, че и аз да кажа нещо пробвам.. "разбирател" съм се кръстил на ужким, нямам никакви претенции за покритие...Майтап да става... Тука всеки нещо споделя, другите си го цедят както могат..
                          Лека...
                          Не, не ти противоречах, нито смятам че имаме противоречия, просто предпочетох да се обърна към теб с по-долния пост.
                          Разбирател си, защо не. Пишеш смислени неща.
                          Аlee ако не се лъжа даде пример с жилища в централните зони на Париж. Нека за разнообразие да изчислим колко е доходността на имотче от 25 кв.м с цена 28К на квадрат.

Коментар

• Първоначално изпратено от innergy Разгледай мнение
                            Ето една интересна темичка, за тези на които им е скучно..
                            Строи се масово, грозно, безразсъдно и безразборно.. такива подробности като "свръхпредлагане" на безпокоят никого.

http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=1880070
                            нормално, тия ще пълнят статистиката на празните имоти
                            но, тия безрасъдни постройки не бъркат цените на нормалните имоти.
                            препоръка е

Коментар

• Ето една интересна темичка, за тези на които им е скучно..
                              Строи се масово, грозно, безразсъдно и безразборно.. такива подробности като "свръхпредлагане" на безпокоят никого.

http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=1880070

Коментар

• Като гледам цените в другите европейски сполици, в София на цените не им остава нищо друго освен да растат!
                                Имот на 700м. Добре, че не съм Gastarbeiter!

Коментар

Working...
                                X