IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Изгодно ли е закупуването на имот през 2016?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ето ти порединят Разочарован Мушмул..вече е Омекнал и си Признава

Първоначално изпратено от pumpkin Разгледай мнение
    Ма нЕма кой да купува. Следователно нЕма комисион за поемане.
    ................

Първоначално изпратено от darkside
    И аз съм набълбукан, достатъчно честен съм да си кажа, освен това ще доставя радост на музовирчо .... загубих сериозни пари.

Но като станат реални цените, може и пак да купя и то само ако опасността от война отпадне.
    Първоначално изпратено от darkside
    .

ето ти го Тариката с бели чорапи..и ти си същия

мнооого Купувачи има , но блеехТЕ когато Трябваше да се Купува...бяхте Алчни

сега...Горчи дъвката..няма къде са ходите
    .
    .
    .

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
      става изгодно за продаване 2016-та и 2017-та
      Ма нЕма кой да купува. Следователно нЕма комисион за поемане.
      Единствената ми препоръка: Консумирайте алкохолни напитки в умерени количества

Коментар

• става изгодно за продаване 2016-та и 2017-та
        препоръка е

Коментар

• Наемите се покачват

http://www.expert.bg/leadingnews/Nae...t--532523.html

Наемите се покачват , КЕШ-ът се Страхува...Резултатът е Ясен..Увеличение на Цените за Покупва

Мечтите УгаснАха............http://www.imoti.net/prices

Спекулантите Въздействаха за Внушението 200 Евро/кв....Излъгаха ги

после им обещаха 300 Евро/себестойност....Пак ги излъгаха
          ........

Сега вече Никой нищо не им Обещава...Вече се говори Друго ..Сериозен Ръст на Цените
          .
          .
          .

Коментар

• Първоначално изпратено от музовир Разгледай мнение
            Закупуването на имоти през всяка свледваща година, води до по-голяма набутвация на понижителите. Те го знаят и реват като хималайски мечки, но не предприемат покупка защото кредитите които им отпускат са със слабо обезпечение и затова скъпи и прескъпи
            През 2004 и аз исках кредит, гледаха ми дохода, колко е на член от семейството, казаха ми колко мога да взема. Добре че не ми трябваше много. Така е, има го и този момент. Но тогава аз не съм ревал. Колкото толкова.
            Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Закупуването на имоти през всяка свледваща година, води до по-голяма набутвация на понижителите. Те го знаят и реват като хималайски мечки, но не предприемат покупка защото кредитите които им отпускат са със слабо обезпечение и затова скъпи и прескъпи
              Имот на 700м. Добре, че не съм Gastarbeiter!

Коментар

• Първоначално изпратено от skeptika Разгледай мнение
                те знаят ,че всичко което пишеш е Вярно....проблемът им е , че не Харесват Истината , защото не ги Устройва
                все още не са разбрали , че печелившият влак завина....идва товарния..с Цена на билети като за Първа класа...
                е , ще се возят на него , по Принуда
                Има млади от тях, ще разберат неизбежното, имат време, при следващото викане ще са всичко коз.

Коментар

• в Провинцията винаги е така

Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнение
                  Не намерих темата за провинцията, затова пускам тук.
                  Провинциални имоти се предлагат без наем, само срещу обитаване и поддръжка - https://www.facebook.com/groups/1606318809652167/

Това във връзка с хм... поскъпването.
                  но в София , Пловдив....еФтиното избегА

виж как е по Европата ...http://www.globalpropertyguide.com/E...ice-rent-ratio

за това "Мушмулите" емигранти злобеят в този форум...и Тук не Купиха , за Там...изключено

следващо "раздаване на картите" - 2029 год....който е жив
                  .
                  .
                  .

Коментар

• защо си правиш труда

Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
                    Да, копторче си беше, няма две думи. Но го продадох през 2004. Мдааа. Ти вече бръснеше ли се тогава? Аз не съм хвалипръцкало като тебе. Говоря едно към едно както си е. Тогава купих второто си жилище. С мааалко кредитче доплатих. 15000 левчета. Което точно 2009 година изчистих.
                    В Сф вече отдадох, дано си запомнило. А има още две - или ще ги продам или ще ги отдам. Ще ти пиша. Купени, не на дъното през 2012, малко по-късно. Но твойта теза я познавам като миризмата на чесън, това не са активи, а пасиви. Нека така да е, както кажеш.
                    А има едно съсобствено - купено отдавна. Дали няма да го продам за колкото е средната цена, а? Вече е обявено. Аха, ти се изказа веднъж, че нямало кой да го купи. Ако си ти и за 100 лв квадтата няма да купиш, защото просто си такъв. Смяташ че даряваш пари на някого.
                    Колко сделки искаш още. Аз работя друго, младежо, все пак живота ми не минава само в сделки.
                    Та ако някой с трезвен разсъдък ми сметне активите и кеша в банка (не от Република България) и то по най-ниски възможни цени е почти милион. Както виждаш скромен съм, не съм като теб с 200 бона юро и нагоре за 5 години.
                    Но само лаеш, ни купуваш, ок, в Булгаристан смяташ че е загубена кауза. Съгласихме се. Но и не продаваш ако смяташ че цените ще падат. Тогава или си не вярваш, или няма какво да продаваш. Досещам се кое е по-вероятно, но хайде, да не се засегнеш.
                    Иди, пробвай се и изчукай некоя девойка и не се нерви. Освободи тестостерона и ще ти се развидели.
                    те знаят ,че всичко което пишеш е Вярно....проблемът им е , че не Харесват Истината , защото не ги Устройва
                    все още не са разбрали , че печелившият влак завина....идва товарния..с Цена на билети като за Първа класа...
                    е , ще се возят на него , по Принуда
                    .
                    .
                    .

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
                      Не, Alee го постна и после изчисли ориенторовъчно доходността. 2% и надолу. Просто за сравнение. Скъпи квадрати, скъп наем, но доходността е ниска. Но така е. И все пак се купува.
                      Ок... Изтрих вече..явно се заблудих..моя грешка

Коментар

• Първоначално изпратено от razbiratel Разгледай мнение
                        Всичко хубаво ама,.... явно ме бъркаш с друг, нямам никакви претенции за познания от парижкия пазар... Местно момче съм аз, за тука си изказвам мнението..
                        и си сверявам часовника както мога.. Май тука всички това правим...без значение, кой колко ще си го признае...
                        Лека и Късмет желая!
                        Не, Alee го постна и после изчисли ориенторовъчно доходността. 2% и надолу. Просто за сравнение. Скъпи квадрати, скъп наем, но доходността е ниска. Но така е. И все пак се купува.

Коментар

• ...
                          Last edited by razbiratel; 30.03.2016, 21:15.

Коментар

• Първоначално изпратено от bpst Разгледай мнение
                            [ATTACH]6739[/ATTACH]

Ексела го сметнА - 100% истина!!

Окъоло 10 000 км за година съм пътувал....
                            Добра ти е сметката,... автомобила е консуматив, няма нужда от кой знае какво вторачване когато го държиш в таз плоскост... Ма ти явно там го слагаш и си го сметнал за всеки случай... същото правя и аз, макЪр и не чак през Ексела...
                            Впечатлих се от фокуса ти в детайлите... Затова те попитах,.. Без никакво заяждане...

Коментар

• Първоначално изпратено от музовир Разгледай мнение
                              Ти си разбирател, но кажи на неразбирателите за разделението на имот. Как от разделение на имот може да се спечели изключително много. В мой парцел със стара къща в процес на търпимост дето трябваше багера да я бутне, аз спечелих 12000лв. за 5 години. В момента целия имот е на офертна Е500 000, при положение, че съм го купил на $34 000 . Хайде смешните да смятат колко ми е капиталовата и колко възвръщаемостта от наеми, при положение, че новата само съм ремонтирал , без да давам дори кенефа от нея
                              Явно ти вървят нещата приятелю, какво да кажа връз споменатите цифри... Нямам какво!

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
                                Коптор искаш да кажеш, абе ти да не си Слатинари под прикритие - той ги купува все такива етернитки?
                                Да, копторче си беше, няма две думи. Но го продадох през 2004. Мдааа. Ти вече бръснеше ли се тогава? Аз не съм хвалипръцкало като тебе. Говоря едно към едно както си е. Тогава купих второто си жилище. С мааалко кредитче доплатих. 15000 левчета. Което точно 2009 година изчистих.
                                В Сф вече отдадох, дано си запомнило. А има още две - или ще ги продам или ще ги отдам. Ще ти пиша. Купени, не на дъното през 2012, малко по-късно. Но твойта теза я познавам като миризмата на чесън, това не са активи, а пасиви. Нека така да е, както кажеш.
                                А има едно съсобствено - купено отдавна. Дали няма да го продам за колкото е средната цена, а? Вече е обявено. Аха, ти се изказа веднъж, че нямало кой да го купи. Ако си ти и за 100 лв квадтата няма да купиш, защото просто си такъв. Смяташ че даряваш пари на някого.
                                Колко сделки искаш още. Аз работя друго, младежо, все пак живота ми не минава само в сделки.
                                Та ако някой с трезвен разсъдък ми сметне активите и кеша в банка (не от Република България) и то по най-ниски възможни цени е почти милион. Както виждаш скромен съм, не съм като теб с 200 бона юро и нагоре за 5 години.
                                Но само лаеш, ни купуваш, ок, в Булгаристан смяташ че е загубена кауза. Съгласихме се. Но и не продаваш ако смяташ че цените ще падат. Тогава или си не вярваш, или няма какво да продаваш. Досещам се кое е по-вероятно, но хайде, да не се засегнеш.
                                Иди, пробвай се и изчукай некоя девойка и не се нерви. Освободи тестостерона и ще ти се развидели.
                                Last edited by bulgarian lev; 30.03.2016, 22:38.

Коментар

Working...
                                X