Първоначално изпратено от redcretin
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Изгодно ли е закупуването на имот през 2016?
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от emos Разгледай мнениеНц,точно на другия диагонал.Регенсбург и около
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение49176 Hilter-Wellendorf, регион Osnabrueck, долната част на Северна Германия - на границата на провинции Долна Саксония и Северен Рейн - Вестфалия. Там работя, затова и ще си купя - просто размерът е прекалено голям за мен, но пък е многофамилна къща и може да се дели.
http://www.hoffmann-finanzen.de/immo...xpose/2-477-2/За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Коментар
-
Първоначално изпратено от emos Разгледай мнениеMaлко по точно като география
http://www.hoffmann-finanzen.de/immo...xpose/2-477-2/
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнениеТърся ортак за немска къща, цялата е 360м2 за 199 хил евро. Искам половината.
Офертата е сериозна, къщата НЕ Е в източните провинцииЗа българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Коментар
-
Онзи ден ми се наложи да помогна на стар приятел да намери нещо под наем.
Та по този повод се срещнах с двама познати от 'брокерския' занаят. Споделиха ми , че бизнесът се е променил драстично последните две години. Всичко е на вълна облъчване и психоатаки. Борбата е жестока!. Крадене на клиенти, фалшиви обяви,"Току що го купиха", Единият дори сподели, че обмисля смяна на дейността си, защото хубавите имоти не се продават, лошите той не иска да продава, а не иска да лъже хората, че лошото е хубаво. Сключваните сделки ставали с цената на жестока гавра с клиентите и постоянни психоатаки по телефона с предложение за правене на 'профил' на търсещия, за да му предоставели 'по-добра услига' и по-добър (според тях) имот.
p.s. Преди две години брокерските агенции били открили интернет като средство за облъчване и оттогава не можело да се намери нещо свястно оттам. Дето се вика - да не му се налага на човек да търси да купува, лудницата е пълна.Last edited by verimg; 04.04.2016, 22:48.
Коментар
-
Първоначално изпратено от музовир Разгледай мнениеЛошото е, че понижителите-звездобройци преминаха прага на поскъпване, без да усетят и сега са в невъзможна позиция за покупка. Това ще ги озлобява много с продължаващото поскъпване.
Подсеща ме, че е нужна благотворителност. Да се обединим повишителите аз, скептик, левчето, Евго, Д-р Иванов, Бабит, Тото, Жоро и други и да им купим един тристаен като ги настаним около 20-на понижители на квартирка като в София ден и нощ
Белким избият наема след 168 години Там ще си се жалват от цените, там ще се оно..т помежду си докато се създадат нови и нови поколения блейчовци
сериозно те 'апат кучетатапрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнениеТърся ортак за немска къща, цялата е 360м2 за 199 хил евро. Искам половината.
Офертата е сериозна, къщата НЕ Е в източните провинции
Коментар
-
Имотите Продължават да Поскъпват..."Онези" ..намаляват
Първоначално изпратено от музовир Разгледай мнениеЛошото е, че понижителите-звездобройци преминаха прага на поскъпване, без да усетят и сега са в невъзможна позиция за покупка. Това ще ги озлобява много с продължаващото поскъпване.
Подсеща ме, че е нужна благотворителност. Да се обединим повишителите аз, скептик, левчето, Евго, Д-р Иванов, Бабит, Тото, Жоро и други и да им купим един тристаен като ги настаним около 20-на понижители на квартирка като в София ден и нощ
Белким избият наема след 168 години Там ще си се жалват от цените, там ще се оно..т помежду си докато се създадат нови и нови поколения блейчовци
Велиикият Андре Костолани казвал :
" Като млад ходех всеки ден на Борсата...Това е единственото Място в Света ,с най-много глупаци на кв. метър"
ако на Борсата има 95 % глупаци...какво остава Извън Борсата ?!?!
поЗДРАВ за звездоборйците https://www.youtube.com/watch?v=hT_nvWreIhg
Не е истина , Колко прав е бил Карло Чирола с неговият Втори "закон".
.
.
Коментар
-
Много неприличен термин е „да избиеш“ пари.....от ядене, пиене, енергии пак ли трябва да се избиват? Наема си е разход като всичко останало, стига да имаш добър доход.
А на който наема му е „доход“ не знам....не знам.... дебнеш сигурно по ъглите, квартирантът пак ти избяга....утре пак......сигурно е доста тъпо.....Спадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.
Коментар
-
Първоначално изпратено от darkside Разгледай мнениеМи продавайте яко! Аз обаче ще чакам......на 300 може и да се замисля......
Лека нощ от мен, щото приказките за деца пресрочиха времето ...........Имот на 700м. Добре, че не съм Gastarbeiter!
Коментар
-
Първоначално изпратено от skeptika Разгледай мнение................
мнооого Купувачи има , но блеехТЕ когато Трябваше да се Купува...бяхте Алчни
сега...Горчи дъвката..няма къде са ходитеСпадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.
Коментар
-
Лошото е, че понижителите-звездобройци преминаха прага на поскъпване, без да усетят и сега са в невъзможна позиция за покупка. Това ще ги озлобява много с продължаващото поскъпване.
Белким избият наема след 168 години Там ще си се жалват от цените, там ще се оно..т помежду си докато се създадат нови и нови поколения блейчовциИмот на 700м. Добре, че не съм Gastarbeiter!
Коментар
Коментар