IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Изгодно ли е закупуването на имот през 2016?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
    Там е по-скъпичко от тук... всичко, живота като цяло.
    Знам за това попитах.Аз понаимвам ама ми трябва разширение.Служебно.Лека
    За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Какво става сега, скочиха ли обезщетенията пак на 30 %? ))

Коментар

• Първоначално изпратено от emos Разгледай мнение
        Нц,точно на другия диагонал.Регенсбург и около
        Там е по-скъпичко от тук... всичко, живота като цяло.

Коментар

49176 Hilter-Wellendorf, регион Osnabrueck, долната част на Северна Германия - на границата на провинции Долна Саксония и Северен Рейн - Вестфалия. Там работя, затова и ще си купя - просто размерът е прекалено голям за мен, но пък е многофамилна къща и може да се дели.

http://www.hoffmann-finanzen.de/immo...xpose/2-477-2/
          Нц,точно на другия диагонал.Регенсбург и около
          За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Първоначално изпратено от emos Разгледай мнение
            Maлко по точно като география
            49176 Hilter-Wellendorf, регион Osnabrueck, долната част на Северна Германия - на границата на провинции Долна Саксония и Северен Рейн - Вестфалия. Там работя, затова и ще си купя - просто размерът е прекалено голям за мен, но пък е многофамилна къща и може да се дели.

http://www.hoffmann-finanzen.de/immo...xpose/2-477-2/

Коментар

Търся ортак за немска къща, цялата е 360м2 за 199 хил евро. Искам половината.
              Офертата е сериозна, къщата НЕ Е в източните провинции
              Maлко по точно като география

Коментар

• Онзи ден ми се наложи да помогна на стар приятел да намери нещо под наем.
                Та по този повод се срещнах с двама познати от 'брокерския' занаят. Споделиха ми , че бизнесът се е променил драстично последните две години. Всичко е на вълна облъчване и психоатаки. Борбата е жестока!. Крадене на клиенти, фалшиви обяви,"Току що го купиха", Единият дори сподели, че обмисля смяна на дейността си, защото хубавите имоти не се продават, лошите той не иска да продава, а не иска да лъже хората, че лошото е хубаво. Сключваните сделки ставали с цената на жестока гавра с клиентите и постоянни психоатаки по телефона с предложение за правене на 'профил' на търсещия, за да му предоставели 'по-добра услига' и по-добър (според тях) имот.

p.s. Преди две години брокерските агенции били открили интернет като средство за облъчване и оттогава не можело да се намери нещо свястно оттам. Дето се вика - да не му се налага на човек да търси да купува, лудницата е пълна.
                Last edited by verimg; 04.04.2016, 22:48.

Коментар

• Първоначално изпратено от музовир Разгледай мнение
                  Лошото е, че понижителите-звездобройци преминаха прага на поскъпване, без да усетят и сега са в невъзможна позиция за покупка. Това ще ги озлобява много с продължаващото поскъпване.
                  Подсеща ме, че е нужна благотворителност. Да се обединим повишителите аз, скептик, левчето, Евго, Д-р Иванов, Бабит, Тото, Жоро и други и да им купим един тристаен като ги настаним около 20-на понижители на квартирка като в София ден и нощ
                  Белким избият наема след 168 години Там ще си се жалват от цените, там ще се оно..т помежду си докато се създадат нови и нови поколения блейчовци
                  колко реални калпака стоят зад тия 8 ника? 3? 4?
                  сериозно те 'апат кучетата
                  препоръка е

Коментар

Търся ортак за немска къща, цялата е 360м2 за 199 хил евро. Искам половината.
                    Към лорда се обърни, продава неговата за 499К евро / май толкова беше цената според него/, делкате си по 100К и 180кв.м и остатъка за една гарсониерка по новите цени....

Коментар

• Имотите Продължават да Поскъпват..."Онези" ..намаляват

Първоначално изпратено от музовир Разгледай мнение
                      Лошото е, че понижителите-звездобройци преминаха прага на поскъпване, без да усетят и сега са в невъзможна позиция за покупка. Това ще ги озлобява много с продължаващото поскъпване.
                      Подсеща ме, че е нужна благотворителност. Да се обединим повишителите аз, скептик, левчето, Евго, Д-р Иванов, Бабит, Тото, Жоро и други и да им купим един тристаен като ги настаним около 20-на понижители на квартирка като в София ден и нощ
                      Белким избият наема след 168 години Там ще си се жалват от цените, там ще се оно..т помежду си докато се създадат нови и нови поколения блейчовци
                      Странно нещо е човекът...Винаги може да приеме , че им Грешка , но Никога - че е по негова Вина

Велиикият Андре Костолани казвал :

" Като млад ходех всеки ден на Борсата...Това е единственото Място в Света ,с най-много глупаци на кв. метър"

ако на Борсата има 95 % глупаци...какво остава Извън Борсата ?!?!

поЗДРАВ за звездоборйците https://www.youtube.com/watch?v=hT_nvWreIhg

Не е истина , Колко прав е бил Карло Чирола с неговият Втори "закон"
                      .
                      .
                      .

Коментар

• Търся ортак за немска къща, цялата е 360м2 за 199 хил евро. Искам половината.

Коментар

• Първоначално изпратено от музовир Разгледай мнение
                          .....
                          Много неприличен термин е „да избиеш“ пари.....от ядене, пиене, енергии пак ли трябва да се избиват? Наема си е разход като всичко останало, стига да имаш добър доход.
                          А на който наема му е „доход“ не знам....не знам.... дебнеш сигурно по ъглите, квартирантът пак ти избяга....утре пак......сигурно е доста тъпо.....
                          Спадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.

Коментар

• Първоначално изпратено от darkside Разгледай мнение
                            Ми продавайте яко! Аз обаче ще чакам......на 300 може и да се замисля......
                            Ееееееееееееее, 300, предаваш понижителската чета дето не прекрачва червените линии 149, дори компромиса 200
                            Лека нощ от мен, щото приказките за деца пресрочиха времето ...........
                            Имот на 700м. Добре, че не съм Gastarbeiter!

Коментар

• Първоначално изпратено от skeptika Разгледай мнение
                              ................

мнооого Купувачи има , но блеехТЕ когато Трябваше да се Купува...бяхте Алчни

сега...Горчи дъвката..няма къде са ходите
                              Ми продавайте яко! Аз обаче ще чакам......на 300 може и да се замисля......
                              Спадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.

Коментар

• Лошото е, че понижителите-звездобройци преминаха прага на поскъпване, без да усетят и сега са в невъзможна позиция за покупка. Това ще ги озлобява много с продължаващото поскъпване.
                                Имот на 700м. Добре, че не съм Gastarbeiter!

Коментар

Working...
                                X