IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Изгодно ли е закупуването на имот през 2016?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• re

А пък аз си мисля.....след няколко години да постегна дядовата къща в провинцията.
    Тя е голяма, но има нужда от осъвременяване.

Има един канал за туризъм в България (Travel Channel), в който дават филмчета за цяла България.

Колко е красива родината ни за стари крепости, за древни племена, за възрожденски градчета и колко било хубаво да отмаряш на чист въздух "под стряхата на 100-годишна къща".

Щеше да е хубаво, ако повече българи ценяха корените си и родния край!

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
      На финала с обзавеждане съм, става по-бавно защото успоредно се занимавам и с друго жилище. Бих ти написал повече, но ще се въздържа - тука се превърна на плювалник, стига съм хранил тез рибета. Те пораснаха и станаха хищни, пръста ще ти отхапят.
      ОК.
      Успех!

Коментар

• Първоначално изпратено от музовир Разгледай мнение
        Лев, не пиши така, щото гастарбайтерите много се фрустрират като разберат, че някои хора в БГ печелят от наеми. По-добре им кажи на смешниците, че никой нищо не печели от наеми за да са спокойни
        Ама да се фрустрират, като само следат новините, каво сме им виновни ние. Тук четат и други хора, форума е за всички. Това че две сладкопойни чучулиги са свили гнездо тук с едничката цел да хейтват е проблем на администраторите. Щом ги търпят значи и те са полезни. Дават и друг ъгъл на нещата. Който чете и е разумен ще си направи изводите.
        Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

Именно за да запазим форумната хигиена трябва да се покаже на лузърите че тук не е място да отвръщат с лични нападки. А не е лесно да балансираш с добрия тон когато отсреща ти стои неизчерпаем извор на просташка духовитост от хора които един път не написаха нещо за техните имоти - добри или лоши. Били те в провинцията или столицата. Просто драскане и хейтване ей така.
          Ами така е щото нямат такива , само искат да купуват, но без пари във време на ръст
          Имот на 700м. Добре, че не съм Gastarbeiter!

Коментар

• това е "мисия невъзможна" ..те нямат разбирането за Истина

Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Именно за да запазим форумната хигиена трябва
            да се покаже на лузърите че тук не е място да отвръщат с лични нападки.

А не е лесно да балансираш с добрия тон когато отсреща ти стои неизчерпаем извор на просташка духовитост от хора които един път не написаха нещо за техните имоти - добри или лоши. Били те в провинцията или столицата. Просто драскане и хейтване ей така.
            НЕ можеш да го Направиш....има обективни причини:

Когнитивен дисонанс , Обсесия , Фрустрация , Злоба , Алчност..Агресия...

такива се лекуват с мълчание.......от моя страна - пълен Игнор
            Last edited by skeptika; 08.04.2016, 12:26.
            .
            .
            .

Коментар

• Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнение
              Вместо да спорим, по-добре кажи какво стана с апартамента на Шипка - пусна ли го под наем? И мислил ли си да го пуснеш напр. през аирбнб? На това място ще върви доста добре.
              На финала с обзавеждане съм, става по-бавно защото успоредно се занимавам и с друго жилище. Бих ти написал повече, но ще се въздържа - тука се превърна на плювалник, стига съм хранил тез рибета. Те пораснаха и станаха хищни, пръста ще ти отхапят.

Коментар

• Първоначално изпратено от skeptika Разгледай мнение
                дава на лузърите матрЯл за празнодумие , нарушават форумната хигиена.без да го осъзнават...

и това е 24 часа в денонощието , седем дни в седмицата

а Имотите в София Поскъпват....не се интересуват от страстите лузърски http://www.imoti.net/prices
                Именно за да запазим форумната хигиена трябва да се покаже на лузърите че тук не е място да отвръщат с лични нападки. А не е лесно да балансираш с добрия тон когато отсреща ти стои неизчерпаем извор на просташка духовитост от хора които един път не написаха нещо за техните имоти - добри или лоши. Били те в провинцията или столицата. Просто драскане и хейтване ей така.

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
                  След необмислените лафове за мелеонери, собственици-рентиери на цели сгради - някакси ми е смешно че го пишеш точно ти дето те разцепиха измамниците баш в сферата на имотите Я по-добре специализирай в продажбите на дребно на паркет и кенефи 2-ра ръка, виж как ти се отдава
                  Кретенчо, ти поде тема за некви милионери след като чу за 11 млн. стари лева. По това време си ходил на детска градина. С голяма вероятност съм ''учил с баща ти'' така че мога да те чета безкрай, но акъл от теб не вземам.
                  Пращаш ми да чета колко милионера имало в страна с 300 млрд дълг. А в статията пише колко от тях са се изнесли от Гърция...ако искат да останат такива.
                  Не схващаш иронията, но...твоя работа. Всяко нещо си има цена, дори втората употреба, желаещи не липсват, идват и изнасят - мебели, всичко. Не виждам защо този факт те превъзбужда.
                  Създаваш впечатление че се интересуваш от фамилни къщи!? Няма да коментирам, знаеш какво мисля.
                  Темата е за имоти, а не кой колко печели и дали е милионер. Ти подсказа че си такъв - добър доход...с имот в Солун. Никой не ти прави сметка...Какво да ти кажа...май добре си направил че си купил там, ако си купил изобщо. Но от избора който си имал си избрал най-непечелившия.
                  Никой с нищо не ме е завлякъл, имаше опит със дребна сума. Не мога да ти пиша повече в публичен форум за тези неща, знаеш толкова колкото съм ти подал.
                  Чети и вярвай повече на официални сайтове и публикации. Ако не вярваш на българските, чети чужди.
                  Собственици на цели сгради няма според теб, така ли? Специално ти е добре че си напуснал страната, но губиш реална представа за това кой какво притежава и какво отдава. И какво се случва изобщо. Не смятам да ти обяснявам, губя си времето, а и не печеля нищо от това.
                  И ти казах, намери си момиче и се отдай на сладострастия. Висиш по цяла нощ във форума, сутрин спиш или работиш не те знам. От следобяд застъпваш, пред компа ли се ....Много вероятно е.
                  Младо си, споко, имаш време и ти ще постигнеш комфорт на реализирал се човек. Верно е, сам се бъхтиш, това е похвално, но не позволявай агресията да те завладее.

Коментар

• Булгарише е виновник , отвсякъде....влиза им в Тона

Първоначално изпратено от музовир Разгледай мнение
                    Лев, не пиши така, щото гастарбайтерите много се фрустрират като разберат, че някои хора в БГ печелят от наеми. По-добре им кажи на смешниците, че никой нищо не печели от наеми за да са спокойни
                    .

и това е 24 часа в денонощието , седем дни в седмицата

а Имотите в София Поскъпват....не се интересуват от страстите лузърски http://www.imoti.net/prices
                    Last edited by X_Y; 08.04.2016, 12:38.
                    .
                    .
                    .

Коментар

Само бих добавил че хората с пари обикновено имат и имоти. И други неща разбира се. Те към кой Хомо принадлежат?
                      По %-то отношение на "активите" в имоти се определят.
                      Всички с много пари и акъл, рядко имат над 10% в недвижими активи.
                      Анализирай който искаш от големите

Коментар

• Май само Левът е в горната категория, другите още мислят как да стрижат бежанци

Коментар

• Отваряй ги сега на далавери

Коментар

Господа, оставям ви и аз да поспорите...
                            Вместо да спорим, по-добре кажи какво стана с апартамента на Шипка - пусна ли го под наем? И мислил ли си да го пуснеш напр. през аирбнб? На това място ще върви доста добре.

Коментар

• Лев, не пиши така, щото гастарбайтерите много се фрустрират като разберат, че някои хора в БГ печелят от наеми. По-добре им кажи на смешниците, че никой нищо не печели от наеми за да са спокойни
                              Имот на 700м. Добре, че не съм Gastarbeiter!

Коментар

Господа, оставям ви и аз да поспорите, пишете, понижавайте имотите. Дано успеете да ги понижите.
                                Не ги повишавам аз, скептика или лорда, нито другите които отбелязват този факт. Повишавате ги вие и не можете да го осъзнаете. Без да го желаете.
                                След необмислените лафове за мелеонери, собственици-рентиери на цели сгради - някакси ми е смешно че го пишеш точно ти дето те разцепиха измамниците баш в сферата на имотите Я по-добре специализирай в продажбите на дребно на паркет и кенефи 2-ра ръка, виж как ти се отдава

Коментар

Working...
                                X