IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Изгодно ли е закупуването на имот през 2016?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
    Не просто поддръжка, а работа до счупване. Това им е кофтито на къщите, инак е гот нашироко...
    Конкретно тази къща е поддържана, напр. покривът е нов, има някакви подобрения, но си иска присъствие и грижа. А не върви през лятото човек вместо да почива, да си прекара времето само в ремонти - напр. миналата година беше оградата (на ъгъл сме) и накрая да чака с нетърпение края на отпуската.
    Не знам как е по вашите села, но при нас трудно се намират хора за физически труд.

Коментар

• Пиша, за да кажа, че чак сега виждам лични съобщения от миналия месец.
      Не знам как е станало това, но ако не съм отговорила на някого, да знае, че имам някакви проблеми с кутията.

Коментар

• Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнение
        Жена съм.
        На 12 км от Варна. Проблемът е, че след баба ми, няма да има кой да живее целогодишно в къщата. Там няма (много) кражби, няма роми, но една къща си иска поддръжка.
        Не просто поддръжка, а работа до счупване. Това им е кофтито на къщите, инак е гот нашироко...

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
          Понеже пише провокативно, се чудех дали е готин.....

Просто любопитство!
          Пиша сураво и кураво - като живота наоколо. Компа ме издържа, останалото са хобита и малко бъдеще за децата.
          А ти спри да мечтаеш, за да почне да ти се сбъдва. Казах вече - огледай колко пари трябват и тогава изобщо го мисли, щото инак ще станеш като един по-малък Лефчо - само да лалаш тук с години и да се точиш на неща дето няма да станат.

Коментар

• Българските мъже са четвърти в Европа по продължително живеене с родителите си

https://money.bg/personal-finance/ba...telite-si.html

ЖОРКО , спиш ли мама , да ви завия с булката , ..https://www.youtube.com/watch?v=292bkMiIrQY

Банк ДСК , Я !!...https://www.youtube.com/watch?v=LMIi...&nohtml5=False

БГ мъжлето ИзпуснА питомното , сега хейтва...но Неуспешно...

Цените на имотите Растат :http://www.imoti.net/prices
            .
            .
            .

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
              Именно за да запазим форумната хигиена трябва да се покаже на лузърите че тук не е място да отвръщат с лични нападки. А не е лесно да балансираш с добрия тон когато отсреща ти стои неизчерпаем извор на просташка духовитост от хора които един път не написаха нещо за техните имоти - добри или лоши. Били те в провинцията или столицата. Просто драскане и хейтване ей така.
              Mожеш ли да посочиш поне една причина ,човек с повечко имоти да обявява имането си тук за да се доказва на някой който има явно раздвоение на личноста?Това ,че ползва десетина ника му е най малкия проблем.Аз лично познавам човек влизащ доста рядко тук който живее в къща която струва колкото всички виртуални имоти на някои. А той притежава и други

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Да не търсиш донор на генетичен материал....?

От толкова .......в чувала, точно за Кретена ли се хвана...
                Понеже пише провокативно, се чудех дали е готин.....

Просто любопитство!

Коментар

Ами, много добре,

В кой край се намира къщата.От ника ти не мога да разбера, но трябва да си мъж и ти.

При мен хубавото е, че стаите са в битов стил, който мисля да запазя.

Искам да е автентично, както баба ми го поддържаше като бях малък.
                  Жена съм.
                  На 12 км от Варна. Проблемът е, че след баба ми, няма да има кой да живее целогодишно в къщата. Там няма (много) кражби, няма роми, но една къща си иска поддръжка.

Коментар

• Изгодно ли е закупуването на имот през 2016?

Закупуването на имот през 2016 НЕ Е изгодно!!!

Имоти не се купуват при небивал РРРРЪССССТ в imoti.net!!

След 2008-ма следва 2009-та...
                    "Инвестирането" в НИ с кредит е "чиста пИчалба" или "отрицателна доходност"!!

Коментар

Напротив,

Не е гарсионерка и е обзаведена.

Кажи сега за теб......колко си годишен, пред компа ли се ......както те попита колегата?

Готин пич ли си?

Да не търсиш донор на генетичен материал....?

От толкова .......в чувала, точно за Кретена ли се хвана...

Коментар

• Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнение

И аз мисля същото. И тъй като дворът е голям мисля да вдигна и нещо като къща за гости, мои гости, не туристи.
                        Ами, много добре,

В кой край се намира къщата.От ника ти не мога да разбера, но трябва да си мъж и ти.

При мен хубавото е, че стаите са в битов стил, който мисля да запазя.

Искам да е автентично, както баба ми го поддържаше като бях малък.

Коментар

А пък аз си мисля.....след няколко години да постегна дядовата къща в провинцията.
                          Тя е голяма, но има нужда от осъвременяване.
                          ...

И аз мисля същото. И тъй като дворът е голям мисля да вдигна и нещо като къща за гости, мои гости, не туристи.

Коментар

• Бум в продажбите на жилища на зелено

http://www.imoti.net/smartbrokers-bg...--nno9214.html

Хората оцениха Риска за Парите си и Инвестират Успешно

а хейтърите ......................................Приказват Неуспешно

София ...Поскъпва и ще поскъпва Още
                            .
                            .
                            .

Коментар

• ре

Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
                              Ами иди си на село вместо да апелираш. С какви пари ще я стягаш тази къща, особено както е голяма? Ако не греша - софийската гарсониерка искаше да я обзавеждаш с мебели от битака за по-тънко...
                              Напротив,

Не е гарсионерка и е обзаведена.

Кажи сега за теб......колко си годишен, пред компа ли се ......както те попита колегата?

Готин пич ли си?

Коментар

А пък аз си мисля.....след няколко години да постегна дядовата къща в провинцията.
                                Тя е голяма, но има нужда от осъвременяване.

Има един канал за туризъм в България (Travel Channel), в който дават филмчета за цяла България.

Колко е красива родината ни за стари крепости, за древни племена, за възрожденски градчета и колко било хубаво да отмаряш на чист въздух "под стряхата на 100-годишна къща".

Щеше да е хубаво, ако повече българи ценяха корените си и родния край!
                                Ами иди си на село вместо да апелираш. С какви пари ще я стягаш тази къща, особено както е голяма? Ако не греша - софийската гарсониерка искаше да я обзавеждаш с мебели от битака за по-тънко...

Коментар

Working...
                                X