If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ма моля ти се
виждам, че за теб най-големия разкош е домашнярка с лук и чесън Не се напъвай, моля те
Поредния понижител, който дума не обелва за имотите и дали е изгодно да се купуват през настоящата година!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Хайде кажете дами и господа лицето дето стои зад подобен ник какво смислено е написал по темата според вас от да кажем един месец
.....а за лорда, музовира, бедният лорд и лорд 31 какво ще кажеш?
Понеже целта на понижителите е да се отклонява темата от имотите, ще разясня за кратко за да не се спекулира по темата и после ще продължа да пиша единствено за инвестицията имот.
Полаксов, всички никове които си посочил са на едно лице и това е единствено заради банани и модерация. Дори опонент преди години, а сега много голям съмишленик е Бате Пешо който смени няколко ника по същите причини-модератори.Ландлорд 31 е баннат завинаги, можеш да си спокоен.
Дарксайд, разликата в препинателните знаци е, че някои ги използват, други не.
Да помислим върху нещо друго, което мисля е важно. Никовете emos или psihiatura да сте видяли някога да са написали едно смислено изречение свързани с имоти в темите за имоти?
Абе кой се вълнува от средносрочен план? Банките имат едни имоти за развързване и цялата идея на помпането е дотам. Кой мислиш спонсорира писането на глупости по форумите 24/7?
Абе кой се вълнува от средносрочен план? Банките имат едни имоти за развързване и цялата идея на помпането е дотам. Кой мислиш спонсорира писането на глупости по форумите 24/7?
+111111
В момента ЧСИ са хит с привидно евтини имоти.
Аз честно казано не мисля че е спонсорирано, Слатинари и компания просто ни предлагат безплатно забавление
Пететажна сграда се срути в центъра на Истанбул
БНР - 08 Април 18:42
5-етажна сграда се срути в центъра на Истанбул. Инцидентът е станал близо до площад „Таксим“ - популярно място за туристи и жители на града. Във видео от инцидента се вижда как падащата сграда се удря в срещуположна постройка, разпръсквайки намиращите се наблизо минувачи.
Неколко инвеститора пили по една студена вода.
Бъдете внимателни какво и от кого купувате!
На първо време се сещам за причина за хейта - същата както ако си опитал да се доближиш до жена, а тя не ти е отвърнала и махнеш с ръка: Абе мани я тая к...а, прави се на велика и недостъпна.
Интересно мислене имаш, присъщо на определен вид... жени Дали не е поради липса на други качества, А?
Mожеш ли да посочиш поне една причина ,човек с повечко имоти да обявява имането си тук за да се доказва на някой който има явно раздвоение на личноста?Това ,че ползва десетина ника му е най малкия проблем.Аз лично познавам човек влизащ доста рядко тук който живее в къща която струва колкото всички виртуални имоти на някои. А той притежава и други
На първо време се сещам за причина за хейта - същата както ако си опитал да се доближиш до жена, а тя не ти е отвърнала и махнеш с ръка: Абе мани я тая к...а, прави се на велика и недостъпна.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Навсякъде по селата няма майстори, а дори да има, не винаги работят добре.
Трябва да се наемат фирми от големи градове наблизо. Вие като сте до Варна не е проблем. Има фирми за всичко.
Относно поста на Redcretin, мога да бачкам физически труд, не ме мързи и разбирам от строителство донякъде. Което не разбирам, ще си платя на фирми.
Отделно, че като е на село къщата, не е нужно да е перфектно, важното е да е в автентичен стил, чисто и подредено с вкус. С хубави черги, с възглавници, предмети от бита (стомни, котли) , дърво, боядисано и свежо.
Явно пропускаш дребния детайл колко бачкане има по 200м2 къща примерно. За разлика от апартамент - и отвън. На кои фирми си щял да платиш, с кои пари? Даваш ли си сметка за какви суми става дума
Кой ти говори за перфектно, ти боядисвал ли си дърво, циклил ли си, изобщо освен да гледаш отстрани - имаш ли бегла идея какво те чака? Аз имам такава къща в България в отлично състояние с битов кът в нея за 50 човека, дядо ми лека му пръст постоянно се занимаваше с подобрения и ремонти. Пенсионер, с много свободно време - че ходехме и да помагаме. Това не е дреболия, не се прави между другото.
Конкретно тази къща е поддържана, напр. покривът е нов, има някакви подобрения, но си иска присъствие и грижа. А не върви през лятото човек вместо да почива, да си прекара времето само в ремонти - напр. миналата година беше оградата (на ъгъл сме) и накрая да чака с нетърпение края на отпуската.
Не знам как е по вашите села, но при нас трудно се намират хора за физически труд.
Навсякъде по селата няма майстори, а дори да има, не винаги работят добре.
Трябва да се наемат фирми от големи градове наблизо. Вие като сте до Варна не е проблем. Има фирми за всичко.
Относно поста на Redcretin, мога да бачкам физически труд, не ме мързи и разбирам от строителство донякъде. Което не разбирам, ще си платя на фирми.
Отделно, че като е на село къщата, не е нужно да е перфектно, важното е да е в автентичен стил, чисто и подредено с вкус. С хубави черги, с възглавници, предмети от бита (стомни, котли) , дърво, боядисано и свежо.
Конкретно тази къща е поддържана, напр. покривът е нов, има някакви подобрения, но си иска присъствие и грижа. А не върви през лятото човек вместо да почива, да си прекара времето само в ремонти - напр. миналата година беше оградата (на ъгъл сме) и накрая да чака с нетърпение края на отпуската.
Не знам как е по вашите села, но при нас трудно се намират хора за физически труд.
Ти ще бачкаш, не някой друг. Като искаш мляко, трябва крава
Инак като те чета, май излиза че по-скоро искаш селски туризъм отколкото да имаш къща. Нищо лично.
Коментар