IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Изгодно ли е закупуването на имот през 2016?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от skeptika Разгледай мнение
    онази нощ , прибирайки се към 1: 20 през нощта погледнах скришом

всичките Лузъри /Еффтинители бяха онлайн ..но нямаше с кого да се заяждат и пасуваха..

през 2016 да вади аргументи от 2011...фрустрацията му е Брутална и ще става Още по-зле

а от понеделник...Още по-нова Графика...http://www.imoti.net/prices и валидол , диазепам или шльокавица....

а имотите Поскъпват постоянно текуща цена..840.19 Евро / кв за София
    Модераторе мисля, че вече е време за БАН за рошко,
    не спира да обижда....

Коментар

• трудно му е..не го действай

Първоначално изпратено от музовир Разгледай мнение
      И колко успя да понижиш цените в последните 4 години като цитираш тези факти, че не мога да се сетя2

Ти запознат ли си със средата в БГ и че 80 % от ПЧИ са реално изпрани пари на булгареНо шефа /бате Бойко/ успя да ги намали в пъти.
      онази нощ , прибирайки се към 1: 20 през нощта погледнах скришом

всичките Лузъри /Еффтинители бяха онлайн ..но нямаше с кого да се заяждат и пасуваха..

през 2016 да вади аргументи от 2011...фрустрацията му е Брутална и ще става Още по-зле

а от понеделник...Още по-нова Графика...http://www.imoti.net/prices и валидол , диазепам или шльокавица....

а имотите Поскъпват постоянно текуща цена..840.19 Евро / кв за София
      .
      .
      .

Коментар

• Първоначално изпратено от innergy Разгледай мнение
        Понеже се чете без да се разбира и помни.. нека припомним:
        И колко успя да понижиш цените в последните 4 години като цитираш тези факти, че не мога да се сетя2

Ти запознат ли си със средата в БГ и че 80 % от ПЧИ са реално изпрани пари на булгареНо шефа /бате Бойко/ успя да ги намали в пъти.
        Имот на 700м. Добре, че не съм Gastarbeiter!

Коментар

• И понеже инвеститорЪт иска да работи с факти, да припомним и това:

Първоначално изпратено от innergy Разгледай мнение
          Господин Млад Меринджей.. да погледнем отново официалната статистика, която никога не лъже, за разлика от платените статийки на затънали в нищета брокерици...

Национален Статистически Институт
          Жилища според начина на обитаване, местонамиране и области към 1.02.2011 година
          http://www.nsi.bg/census2011/PDOCS2/...wellings_4.xls

Жилището е необитавано

Благоевград 19332
          Бургас 86593
          Варна 52997
          ..
          Пловдив 46635
          ...
          Русе 19854
          ...
          София 16424
          София (столица) 128745 22.4%
          Стара Загора 25942

!!!
          Бъдете внимателни.. не купувайте нещо, което няма да можете да продадете, когато хиляди други като вас започнат да продават.. парите ви ще се стопят като ланския сняг..

Коментар

• Първоначално изпратено от музовир Разгледай мнение
            Цените има да се изравняват с други европейски столици, за това съм писал многократно. Прекалено са подценени, а ако си мислите, че заради временен ? демографски фактор цените ще падат , това едва ли е така. Такава природа без население няма как да стои. Само руснаците които са купили имоти в БГ гонят половин милион.
            Понеже се чете без да се разбира и помни.. нека припомним:

Първоначално изпратено от innergy Разгледай мнение
            Да обобщим.. чуждестранните инвестици в български недвижимости са намалели 25 пъти спрямо 2008-ма, 10 пъти спрямо 2009-та, 4 пъти спрямо 2013-та и 3 пъти спрямо 2014-та година !!!

Обяснението? Чуждите капитали си плюят на петите когато чуят за корупция, липса на перспектива, липса на възвръщаемост, липса на печалба, липса на промишленост, демографски ръст, икономическо развитие, потребление и т.н, и т.н.. все липси, на които България е пребогата...

Да очакваш, че вътрешния пазар ще генерира някакъв фундаментален ръст е все едно да очакваш, че барон Мюнхаузен ще се измъкне сам от блатото, дърпайки се за косата си. Някои го наричат фантастика, други сатира, трети - приказка за наивници..

Коментар

• Първоначално изпратено от darkside Разгледай мнение
              Лошото е, че и със 1000лв. социална помощ/заплата не може.....И кой ще купува? Всъщност кой купува в момента? И докога?
              Дарки на който му трябва купува.Има и такива на които купуват въпреки че не им трябва.

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
                На всички е ясно че със социални помощи няма как да се купи жилище в София.Мое си мечтаеш колко си искаш жилище няма.нямаааааа
                Лошото е, че и със 1000лв. социална помощ/заплата не може.....И кой ще купува? Всъщност кой купува в момента? И докога?
                Спадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.

Коментар

• 42!!

Първоначално изпратено от skeptika Разгледай мнение
                  лошото е ,че Кризите са Двупосочни..Краят на Първата е в Паралел със Началото на Втората ....
                  Нали видя ФОРМУЛАТА:

2016=2008

2017=2009
                  "Инвестирането" в НИ с кредит е "чиста пИчалба" или "отрицателна доходност"!!

Коментар

• всичките БъПъСъТъ-та и Кретени да се съберат....ефектът ще е "Пикала гарга в морето"

Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
                    На всички е ясно че със социални помощи няма как да се купи жилище в София.Мое си мечтаеш колко си искаш жилище няма.нямаааааа
                    те не могат да разберат ,че бяха Използвани за производството на Криза....

лошото е ,че Кризите са Двупосочни..Краят на Първата е в Паралел със Началото на Втората .... Депозитната Криза

т.е. Грешните пари от лихви.....се събират Обратно на Правилното място..от където са Излезли...

а "Цветанвасилевата" технология е един от инструменитте за въвеждане на Финансова справедливост....има и доста други....

http://www.investor.bg/analizi/9/a/z...-kesha-211583/

това обаче е Необоримо....

нагласите на Купувачите : http://www.investor.bg/polls/view/606/

Статистиката потвърдава тези нагласи ....http://www.imoti.net/prices

.......

а ти приятелю...мини и им раздай "Горчива дъФФка"..ще им трябва
                    .
                    .
                    .

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
                      Ми да де, като ги подрежем софийските двойно - ще си дойдат в нормата. Точно като атинските, европейска столица та дрънка

ПП: природа в София? Най-мръсната европейска столица - наскоро спечели наградата. Майтапиш се
                      ППП: А рушняците почнаха да напускат.

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
                        не знам защо тези никове имат бан, но предполагам е заради обиди, често повишителите ползвате обиди когато пийнете (това без да се засягате, шега ) Лорде кажи си доводите защо ще поскъпват имотите до 2029, но сериозните.....
                        след обяд ще постна снимки на ново строитлство във Варна, скъп квартал цената минаваше 1200 евро преди 2009, сега не знам как са цените
                        С малко закъснение снимките от вчера...

Правени са в мазе на нова кооперация виждат се стърчащи арматури, което мисля е недопустимо, би трябвало да са в плочата....
                        Имах и други от състоянието на междуетажните площи, но съм ги затрил,
                        НО може да се досетите, че е мухлясало и олющено на всеки етаж.
                        Предполагам строителството с малки изключения е същото на всякъде в БГ.
                        Лорде, наистина ли смяташ, че цените ще растат щото трябва да стигнат европейски нива
                        Ми нали за да може да се купува трябват доходи, как очакваш кв.м да е европейски а заплатата 1000лв и то само в София, макар, че и при Вас чувам от различни места, че има забавяне в заплащането, как да стане.
                        Не ми се пише много, но не става да ловите маймуни с трици.........
                        Успех в отдаването на каквото отдаваш....
                        Attached Files
                        Last edited by polax; 10.04.2016, 12:11.

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
                          Ми да де, като ги подрежем софийските двойно - ще си дойдат в нормата. Точно като атинските, европейска столица та дрънка

ПП: природа в София? Най-мръсната европейска столица - наскоро спечели наградата. Майтапиш се
                          Вярвай си, по-скоро там където си отишъл почва да става "голямата кочина" на Европа. Ще се гъзиш в джамията в Хановер и ще се молиш да няма голям ръст в Софето, че трябва да се връщаш на аварийки.

Коментар

Цените има да се изравняват с други европейски столици, за това съм писал многократно. Прекалено са подценени, а ако си мислите, че заради временен демографски фактор цените ще падат , това едва ли е така. Такава природа без население няма как да стои. Само руснаците които са купили имоти в БГ гонят половин милион.

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
                              не знам защо тези никове имат бан, но предполагам е заради обиди, често повишителите ползвате обиди когато пийнете (това без да се засягате, шега ) Лорде кажи си доводите защо ще поскъпват имотите до 2029, но сериозните.....
                              след обяд ще постна снимки на ново строитлство във Варна, скъп квартал цената минаваше 1200 евро преди 2009, сега не знам как са цените
                              Цените има да се изравняват с други европейски столици, за това съм писал многократно. Прекалено са подценени, а ако си мислите, че заради временен демографски фактор цените ще падат , това едва ли е така. Такава природа без население няма как да стои. Само руснаците които са купили имоти в БГ гонят половин милион.

Коментар

Понеже целта на понижителите е да се отклонява темата от имотите, ще разясня за кратко за да не се спекулира по темата и после ще продължа да пиша единствено за инвестицията имот.
                                Полаксов, всички никове които си посочил са на едно лице и това е единствено заради банани и модерация. Дори опонент преди години, а сега много голям съмишленик е Бате Пешо който смени няколко ника по същите причини-модератори.Ландлорд 31 е баннат завинаги, можеш да си спокоен.
                                Дарксайд, разликата в препинателните знаци е, че някои ги използват, други не.
                                Да помислим върху нещо друго, което мисля е важно. Никовете emos или psihiatura да сте видяли някога да са написали едно смислено изречение свързани с имоти в темите за имоти?

Коментар

Working...
                                X