IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Изгодно ли е закупуването на имот през 2016?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• С оглед на цикличността на пазара на жилищни имоти в БГ, а именно, 2-3 години иху-аху. после 6-7 години ред сълзи, ред сополи, може вече и да не е изгодно.

Коментар

• Пазарът на недвижими имоти в София: какво, къде и за колко се купува

https://money.bg/property/pazarat-na...se-kupuva.html

Цитат от Публикацията :
      Силен старт за имотния пазар през 2016 г. –

чувствително увеличение на продажбите,
      затвърждаване на тенденцията за ръст в цените и
      огромен интерес към обекти ново строителство –

така могат да се обобщят изминалите първи месеци на годината.

а интересът е Отчетлив : за 40 мин от Публикуването...... : 4343 Прегледи на Публикацията

Чете се със Страх...но Цените Растат.....Става Страшно за Купувачите , много Страшно
      .
      .
      .

Коментар

• Скептик,/лев/стотинка, Лагард говори за растеж на икономиката, а не за растеж на цените на имотите...! Намери някой да ти го обясни, че на мен ми е трудно да го транскриптирам като за теб......в никакъв случай не искам да те обидя.
        Спадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.

Коментар

• Първоначално изпратено от skeptika Разгледай мнение
          Пействай Линкове...това ги Вкарва в Брутален Когнитивен Дисонанс

изгубиха всякаква логика , заяждат се..."а вие биете негрите" и пр "МирчаКришански" рефлекси

тези са "Без температура" , в контекста на подписа ми

поредният пирон в коФФчега им :
          .......
          http://www.investor.bg/drugi/338/a/v...venost-214557/

Високата цена на капана на "новата посредственост"

Според Кристин Лагард постоянно ниският растеж може да има вредни влияния върху социалната
          и политическата структура на много страни
          Демонстрираш безсилна злоба. Това е проява на слабост. Дръж се, дори и да се срине пазара, което ще стане до зимата, животът продължава...... И в Банско не вярваха, но се случи. И в Детройт не вярваха......По морето в момента се продават хубави хотелчета.......Лорда ако продаде, спокойно мое се заима с едно четиризвездно с 22 стайчета/студия......
          Спадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнение
            Е, и звездобройците вече взеха да признават, че поскъпване има а в София пазара е напрегнат. Мисля да продавам след 10-12г., че после може и да има спад предполагам.
            Много си напрегнат....отпусни се. .....Лорде, ако наистина си вързал такъв капитал в тухли, си за убиване!...Ела при мен да видиш със 100К оборотни какво се реализира.

Коментар

• Графе , не ме репликирай мен..Сугестирай ги , Фрустирай ги..те .Пътуват Надолу

Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнение
              Е, и звездобройците вече взеха да признават, че поскъпване има а в София пазара е напрегнат. Мисля да продавам след 10-12г., че после може и да има спад предполагам.
              Пействай Линкове...това ги Вкарва в Брутален Когнитивен Дисонанс

изгубиха всякаква логика , заяждат се..."а вие биете негрите" и пр "МирчаКришански" рефлекси

тези са "Без температура" , в контекста на подписа ми

поредният пирон в коФФчега им :
              .......
              http://www.investor.bg/drugi/338/a/v...venost-214557/

Високата цена на капана на "новата посредственост"

Според Кристин Лагард постоянно ниският растеж може да има вредни влияния върху социалната
              и политическата структура на много страни
              .
              .
              .

Коментар

до Следващия терсенЕ Хабер

докато Звездобройците брояха звездите....дойде Зеленият Крокодил......после..в Дупката , като в клипа...

приятно гледане , уважаеми Звездоборйци ...https://www.youtube.com/watch?v=hT_nvWreIhg

Коментар

• приятно Понижение на цените...

до Следващия терсенЕ Хабер

докато Звездобройците брояха звездите....дойде Зеленият Крокодил......после..в Дупката , като в клипа...

приятно гледане , уважаеми Звездоборйци ...https://www.youtube.com/watch?v=hT_nvWreIhg
                  .
                  .
                  .

Коментар

• защо го репликираш този ??

Първоначално изпратено от музовир Разгледай мнение
                    Нищо не ти се разбира, обеля и бръм, бръм.........по какво точно сравни 2016 с 2008-ма? Ръста до 2008-ма е продължил минимум десетилетие
                    той си знае неговата....малко му трябва за да узрее

http://www.bloombergtv.bg/v-razvitie...oti-ne-e-balon
                    .
                    .
                    .

Коментар

• Първоначално изпратено от bpst Разгледай мнение
                      Нали видя ФОРМУЛАТА:

2016=2008

2017=2009

п.п.: Преговори си урока за "с/със", че се излагаш като първокурсник в ЮзУ-то!
                      Нищо не ти се разбира, обеля и бръм, бръм.........по какво точно сравни 2016 с 2008-ма? Ръста до 2008-ма е продължил минимум десетилетие
                      Имот на 700м. Добре, че не съм Gastarbeiter!

Коментар

• 42....

Първоначално изпратено от skeptika Разгледай мнение
                        и задължително да им припомниш , че Имотите Поскъпват ..
                        Нали видя ФОРМУЛАТА:

2016=2008

2017=2009

п.п.: Преговори си урока за "с/със", че се излагаш като първокурсник в ЮзУ-то!
                        "Инвестирането" в НИ с кредит е "чиста пИчалба" или "отрицателна доходност"!!

Коментар

• Утре си задължен да сложиш Новата Графика

Първоначално изпратено от музовир Разгледай мнение
                          Ако прошляк е равно на понижител, да за бан са щото понижават имотите /поне вербално/, а това е част от националното богатство
                          защото мен не ме харесват , създавам им натрапливи фиксации..http://www.dr-petarnikolov.org/ocd.html...
                          а те - компилирани с дегенеративни промени ги вкарват в Низходяща житейска спирала

и задължително да им припомниш , че Имотите Поскъпват ..

да не се дисхармонизират от липсата на лоши новини
                          .
                          .
                          .

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
                            .....а прошляк причина ли е за БАН
                            Ако прошляк е равно на понижител, да за бан са щото понижават имотите /поне вербално/, а това е част от националното богатство
                            Имот на 700м. Добре, че не съм Gastarbeiter!

Коментар

а Лузър не е обида ..това е от loss ...което освен "загубеняк" означава и ЗАГУБА на пари

употребявам в този контекст думата
                              .....а прошляк причина ли е за БАН

Коментар

• Имотите Действ Поскъпват

Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
                                Модераторе мисля, че вече е време за БАН за рошко,
                                не спира да обижда....
                                а Лузър не е обида ..това е от loss ...което освен "загубеняк" означава и ЗАГУБА на пари

употребявам в този контекст думата
                                .
                                .
                                .

Коментар

Working...
                                X