IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Изгодно ли е закупуването на имот през 2016?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
    А кой трябва да дава данни? Националната астрономическа обсерватория или БДЖ? Нац. статистически институт и Агенция по вписвания. Те не са дали данни за обратното. Пък и могат писмено да бъдат запитани, може и да отговорят.
    Булгариан лев, съмишленико, според мен трябва да почнем да си пишем в темата свободно за нашите проекти, без да се съобразяваме с понижителите и техните кратки и заядливи безплодни постове. Нека ни четат , нека ни анализират, ние ще ги сложим игнора дали технически или не, но е безплодно да контактуваме с такива, които не инвестират в имоти.
    Да започнем с мен. През месец май за основния ми имот в София съм решил да довърша пътека в двора, една стая от 10м2 със самостоятелен санитарен възел с плочки от патешко жълто и тъмно кафяво като цвят на фаянса, поръчал съм пералня "Миеле", отводнителни шахти, нови алуминиева дограма и врата, както и външна врата.
    За моя вила на 60км. от София съм решил да довърша дограмата, както и да монтирам пистолет BASF на кухнята и да почна парапети на въшната тераса, която е дълга десет метра.
    Планирам да не влагам повече от 5000лв. за целия проект, който трябва да завърша до лятото в двата имота.
    Прогнозно покачване на единия имот като цена - 10 000 лева, на другия 4000лв. само след влагане на тези подобрения.
    Понижителите ще нападнат сериозно, ще пишат за шльокавицата която консумирам или за това, че ти си се прецакал с едно капаро. Нека пишат, лошо няма. Освен ремонтните дейности в които ще вложа хиляди левове, съм решил да отида все пак на концерта на IRON MAIDEN в Букурещ на 30 юли, и на екскурзия в централен Балкан в средата на август.
    Лека от мен приятелю-инвеститор
    Last edited by Бедният landlord; 22.04.2016, 22:48.

Коментар

• или е изчерпан лимита за деня на наливната или са пуснали интернета

сега очаквам и скептичния ник да изригне

Коментар

А кой трябва да дава данни? Националната астрономическа обсерватория или БДЖ? Нац. статистически институт и Агенция по вписвания. Те не са дали данни за обратното. Пък и могат писмено да бъдат запитани, може и да отговорят.
        Според мен данни трябва да дават аналози, мишки, черни страни, фирдеси и цялото останало понижително войнство. Представям си анализ на данни с думите- "представям си, че имотите ТРЯБВА да се понижат с 20 % за един месец.
        Лузърите обаче мълчат, че оня шаман дето играе срещу пазарЯ, Багрянов ли беше Дряновец ли не беше Делирадев ли беше предсказа подобно нещо и му се смя не само цялата гилдия, а и всички клиенти Явно дряновска тояга му трябва на този

Коментар

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
          Нали имаше условие да няма цитати от статии писани от брокери?
          Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
            Това условие твое бълнуване ли е, чио ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнение
              Най-логичното обяснение е, че търсенето превишава предлагането.
              https://money.bg/property/kak-se-pro...-godinata.html

Коментар

• Първоначално изпратено от darkside Разгледай мнение
                Добре, дай логично обяснение на ръста, опитай. Но без цитати от статии, писани от брокери и блумбъг, това го знаем.....застъпи думи като „стандарт, иконом. растеж,
                демография“ и т.н.
                Най-логичното обяснение е, че търсенето превишава предлагането.
                https://money.bg/property/kak-se-pro...-godinata.html

Коментар

Дарки те взе за поддръжник на поскъпването. Изпообъркахте се.
                  +1
                  Спадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.

Коментар

• Първоначално изпратено от MarginCall Разгледай мнение
                    Ти сериозно ли? Четене с разбиране очаквах от твоя страна. Аз пиша още от имоти.нет, фимоти.ком, а сега и тук. С различни никове, обаче. И винаги съм изразявал мнението, че имотите в България са изумително надценени, а това не прави впечатление никому. И да ми говориш за статии и брокери? Все тая.
                    Днес съм разсеян....извинявай! Имотите поскъпват по-бързо, отколкото мозъка ми мое да го асимилира.......пия от сутринта.....от мъка!.... Фрустриран съм....неадекватно ми е едно такова.......скептично.......ако така продължават да поскъпват, 2050-та ше имам пари само за външен нужник.......
                    Спадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.

Коментар

• Истински ръст!

.............В периода януари-март в Естония са били издадени 1347 разрешителни за строеж. Това е ръст от 60.2% в сравнение със същия период на 2015 г. От тях 572 са за нежилищни обекти. Сравнявайки данните на месечна база то през април са били издадени с 11% повече разрешителни за строеж з сравнение с февруари, сочат данните на Националния статистически институт на страната............

Нали схващате ТЪНКАТА разлика между Булгаристан и Естония??

За стандарт, икономочески растеж, демография и др. подобни....
                      "Инвестирането" в НИ с кредит е "чиста пИчалба" или "отрицателна доходност"!!

Коментар

Ти сериозно ли? Четене с разбиране очаквах от твоя страна. Аз пиша още от имоти.нет, фимоти.ком, а сега и тук. С различни никове, обаче. И винаги съм изразявал мнението, че имотите в България са изумително надценени, а това не прави впечатление никому. И да ми говориш за статии и брокери? Все тая.
                        Дарки те взе за поддръжник на поскъпването. Изпообъркахте се.
                        Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от darkside Разгледай мнение
                          Добре, дай логично обяснение на ръста, опитай. Но без цитати от статии, писани от брокери и блумбъг, това го знаем.....застъпи думи като „стандарт, иконом. растеж,
                          демография“ и т.н.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
                            знаете ли се с човека?
                            Задочно. Сега ми е смешно като се сетя за обявите му, на него сигурно му се реве хахахаха!

Коментар

Предполагам, че в тази тема става дума за намиране на тренд, а не за кой какви измислени цени си е лепнал в имот.бг. Няма никаква нужда да си съобщаваме какви са цените в момента, защото всеки може да отвори сайтовете и да си провери сам.

Това, от което има нужда, е някой да анализира тренда. Да каже дали тези цени имат фундамент. Дали ще растат или не. Дали има смисъл да се купува тук или не.
                              демография“ и т.н.

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
                                Ай честита първа сделка от 2008а насам
                                Ко стана с немските имотки в запустели части на бившата Източна Германия? Дето ги предлагахте с комисиона колкото цената на имота?
                                знаете ли се с човека?

Коментар

Working...
                                X