Първоначално изпратено от bulgarian lev
Разгледай мнение
Да започнем с мен. През месец май за основния ми имот в София съм решил да довърша пътека в двора, една стая от 10м2 със самостоятелен санитарен възел с плочки от патешко жълто и тъмно кафяво като цвят на фаянса, поръчал съм пералня "Миеле", отводнителни шахти, нови алуминиева дограма и врата, както и външна врата.
За моя вила на 60км. от София съм решил да довърша дограмата, както и да монтирам пистолет BASF на кухнята и да почна парапети на въшната тераса, която е дълга десет метра.
Планирам да не влагам повече от 5000лв. за целия проект, който трябва да завърша до лятото в двата имота.
Прогнозно покачване на единия имот като цена - 10 000 лева, на другия 4000лв. само след влагане на тези подобрения.
Понижителите ще нападнат сериозно, ще пишат за шльокавицата която консумирам или за това, че ти си се прецакал с едно капаро. Нека пишат, лошо няма. Освен ремонтните дейности в които ще вложа хиляди левове, съм решил да отида все пак на концерта на IRON MAIDEN в Букурещ на 30 юли, и на екскурзия в централен Балкан в средата на август.
Лека от мен приятелю-инвеститор
Коментар