IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Изгодно ли е закупуването на имот през 2016?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
    Ай честита първа сделка от 2008а насам
    Ко стана с немските имотки в запустели части на бившата Източна Германия? Дето ги предлагахте с комисиона колкото цената на имота?
    Благодаря, в тая сграда верно ми е първа сделка от 2008 насам.
    Имотките в ГДР-то от три години не са вече интересни. Имаше убаво и ефтино тогава, сега ги продават поотделно. По-скоро цената на някои беше колкото комисионната, че и по-долу.
    Сега интересното е тука.

Коментар

• Първоначално изпратено от winner Разгледай мнение
      Св. Константин и Елена - обзаведен тристаен, реализация на 800 евро/кв.м за 10 дни от обявяването за продажба.
      През 2008 в същата сграда офертните цени бяха 1500 евро/кв.м. Сега останалите непродадени апартаменти се предлагат за 700-900 евро до ключ, без мебели.
      Ай честита първа сделка от 2008а насам
      Ко стана с немските имотки в запустели части на бившата Източна Германия? Дето ги предлагахте с комисиона колкото цената на имота?

Коментар

• Св. Константин и Елена - обзаведен тристаен, реализация на 800 евро/кв.м за 10 дни от обявяването за продажба.
        През 2008 в същата сграда офертните цени бяха 1500 евро/кв.м. Сега останалите непродадени апартаменти се предлагат за 700-900 евро до ключ, без мебели.

Коментар

Неоспорим? Ти колко сделки направи днес?
          Има ли разлика между СДЕЛКА и ОФФФЕРТА???

Скептичната ГРРРРАФИКА е май само за ОФФФФЕРТИТЕ, а??
          "Инвестирането" в НИ с кредит е "чиста пИчалба" или "отрицателна доходност"!!

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
            Поскъпването е факт. Пазара върви нагоре.
            Факта е неоспорим. Упражнявайте се за причините за това, а не дали е фактът е факт. Факт е. Неоспорим.
            Закупуването на имот не е изгодно за някои сега, но ще бъде изгодно спрямо 2017.
            http://m.profit.bg/news.php?id=150092
            Неоспорим? Ти колко сделки направи днес?

Коментар

• Първоначално изпратено от MarginCall Разгледай мнение
              Предполагам, че в тази тема става дума за намиране на тренд, а не за кой какви измислени цени си е лепнал в имот.бг. Няма никаква нужда да си съобщаваме какви са цените в момента, защото всеки може да отвори сайтовете и да си провери сам.

Това, от което има нужда, е някой да анализира тренда. Да каже дали тези цени имат фундамент. Дали ще растат или не. Дали има смисъл да се купува тук или не.
              Да, 100% съгласен, това трябва да се анализира.
              А на каква цена стават сделки всеки който сключва също знае.
              Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Основателните причини за РРРРЪССССТА!!!

..........По данни на НСИ средната продължителност на живота у нас намалява за първи път в последните 15 години. Ако през 2012-2014 г. средната продължителност е била 74.8 г., в края на 2015 г. е 74.5 г. За една година българите са се стопили с още над 48 хил. и вече са 7 153 784 души. Страната са напуснали 29 450 души, което също е най-високото ниво на емигранти за последните няколко години. Смъртността продължава да се увеличава. Новородените са намалели с 1635 спрямо 2014 г. Трудоспособните българи - между 15 г. и 64 г. - намаляват с нови 54 хил. души…

Мисля си, че при добро желание от всичко това могат да се направят доста мрачни социологически заключения. Но пък важното е, че сме стабилни.......
                "Инвестирането" в НИ с кредит е "чиста пИчалба" или "отрицателна доходност"!!

Коментар

И аз предлагам да не обръщаме внимание на липсата на пълен член.
                  Аз не съм експерт-анализатор като теб. Аз съм потребител и съм си купил имот. За да се съглася с това което казваш иди и потърси имот в що-годе добър квартал и сподели на каква цена си постигнал договорка. Иначе ще приема че и ти говориш наизуст и по шаблон.
                  Предполагам, че в тази тема става дума за намиране на тренд, а не за кой какви измислени цени си е лепнал в имот.бг. Няма никаква нужда да си съобщаваме какви са цените в момента, защото всеки може да отвори сайтовете и да си провери сам.

Това, от което има нужда, е някой да анализира тренда. Да каже дали тези цени имат фундамент. Дали ще растат или не. Дали има смисъл да се купува тук или не.

Коментар

• Първоначално изпратено от MarginCall Разгледай мнение
                    Ето как езикът издава човека.
                    Точно такива хора се подлъгват по теченията и купуват имот, когато е неизгодно, или продават в началото на бум-а. Хора, които следват чуждите мнения, а не мислят с главата си.

без да обръщаме внимание на липсата на пълен член, веднага се набива на очи тавтологията. "дървено дърво", желязно желязо" "безплатен подарък" ... неоспорим факт.
                    Ако се замисли човек, бързо ще достигне до извода, че няма оспорим факт. И че ако е оспорим, то няма да е факт. А горното се получава, когато пишеш шаблони без мисъл и повтаряш заучени фрази без да вникнеш в тях.
                    И аз предлагам да не обръщаме внимание на липсата на пълен член.
                    Аз не съм експерт-анализатор като теб. Аз съм потребител и съм си купил имот. За да се съглася с това което казваш иди и потърси имот в що-годе добър квартал и сподели на каква цена си постигнал договорка. Иначе ще приема че и ти говориш наизуст и по шаблон.

Коментар

Поскъпването е факт. Пазара върви нагоре.
                      Факта е неоспорим. Упражнявайте се за причините за това, а не дали е фактът е факт. Факт е. Неоспорим.
                      Закупуването на имот не е изгодно за някои сега, но ще бъде изгодно спрямо 2017.
                      Ето как езикът издава човека.
                      Точно такива хора се подлъгват по теченията и купуват имот, когато е неизгодно, или продават в началото на бум-а. Хора, които следват чуждите мнения, а не мислят с главата си.

Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
                      Факта е неоспорим.
                      Дори и без да обръщаме внимание на липсата на пълен член, веднага се набива на очи тавтологията. "дървено дърво", желязно желязо" "безплатен подарък" ... неоспорим факт.
                      Ако се замисли човек, бързо ще достигне до извода, че няма оспорим факт. И че ако е оспорим, то няма да е факт. А горното се получава, когато пишеш шаблони без мисъл и повтаряш заучени фрази без да вникнеш в тях.

Коментар

• Първоначално изпратено от skeptika Разгледай мнение
                        що за лексика..у този и тези които му припяват ?
                        дайте им "почивка" поне за месец " .........да понаучат правилата за добро общуване !
                        Мишокът ако се беше образовал с ЧУК ЧУК сигурно щеше да напише сношавал с жена му
                        Единствената ми препоръка: Консумирайте алкохолни напитки в умерени количества

Коментар

• Админите , я ги отрежете тези ......

Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
                          Като го гледам как почна да се обяснява за личния ти живот, кой знае кой ебе жена му докато си пълни блога за да върти рекламките там за някой цент
                          що за лексика..у този и тези които му припяват ?
                          дайте им "почивка" поне за месец " .........да понаучат правилата за добро общуване !
                          .
                          .
                          .

Коментар

Като го гледам как почна да се обяснява за личния ти живот, кой знае кой ебе жена му докато си пълни блога за да върти рекламките там за някой цент
                            объркана работа
                            както и да е
                            писах в темата за некоректните строители, но и тук имайте предвид за турците дето щяха да строят трите "небостъргача" на мястото на деница.

Коментар

• Поскъпването е факт. Пазара върви нагоре.

Коментар

• Имотите Поскъпват , а Ентусиастите Пак са се упражнвали по темата

http://www.imoti.net/prices не е истина..

да не различаваш желаното от възможното...това го могат само българи
                                да не разбираш , че нищо не е вечно и да препускаш към хоризонта ..не е истина..

да хейваш срещу Вестинк..е като да лаеш като куче срещу месечина..а някой от тези хора вероятно са ходили "за Вишу"..
                                завишената им претениця за значимост помага за поредното завъртане на колелото в правилна посока

Толкова ли не ви влиза в кутийките ,че всичко е масова психология........и имената ви нямат значение...важни са само парите.
                                и Ще Купувате , независимо дали искате или не:
                                .
                                .
                                .

Коментар

Working...
                                X