IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Изгодно ли е закупуването на имот през 2016?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
    Момче, какво точно правиш? Добре ли си? Стана ли ти нещо?
    Булгарише леФ, чувстваме се перфектно.
    Само реших да споделя инвестиционните намерения, че вилата да стане луксозна.
    Не може ли?
    Единствената ми препоръка: Консумирайте алкохолни напитки в умерени количества

Коментар

• Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнение
      Стана му, цените на имотите го побъркват и не може нормално да общува. Мисли си, че ще ми се разминат цените дето го скапват дененощно
      Да погледнат цените на наемите, които също леко пълзят нагоре и ще се успокоят.
      Лека от мен!
      Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
        Стана му, цените на имотите го побъркват и не може нормално да общува. Мисли си, че ще ми се разминат цените дето го скапват дененощно

Коментар

• Първоначално изпратено от pumpkin Разгледай мнение
          Чакай и аз да те цитирам, белким повече човеци прочетат и научат нещо.

Аз мисля другата година да инвестирам и кенефУ на вилата. Такъв, външен нужник с дупка. Ще взема да му плясна един фаянс в ирландско зелено.
          Тургам едно такова:
          http://olx.bg/ad/toaletna-chiniya-ID...tml#f5edc103cd
          тъй като няма течаща вода едно такова:
          http://olx.bg/ad/tsinkova-kofa-10-li...tml#b8177720d3
          ароматизатор:
          http://www.hygiene.bg/bg/aromatizato...svejiteli.html
          докато си се усамотил върху важни интелектуални проблеми в комбинация от цвета ирландско зелено да си мислиш, че си на поляната
          и съм в джаза.
          Предвиждана инвестиция 756.47лв
          Прав си, луксът си е лукс. Предвижданата инвестиция вдига като възбуден член цената на имотя с поне 1643.08лв.

Коментар

Някои забравят, че аз вече не плащам за майстори за почти нищо. Половината материали също съм закупил вече. Освен това и двойно да ми излезе, защото винаги има изненади, оскъпяването на имот в лукс изпълнение може да достигне до 100%
            Чакай и аз да те цитирам, белким повече човеци прочетат и научат нещо.

Аз мисля другата година да инвестирам и кенефУ на вилата. Такъв, външен нужник с дупка. Ще взема да му плясна един фаянс в ирландско зелено.
            Тургам едно такова:
            http://olx.bg/ad/toaletna-chiniya-ID...tml#f5edc103cd
            тъй като няма течаща вода едно такова:
            http://olx.bg/ad/tsinkova-kofa-10-li...tml#b8177720d3
            ароматизатор:
            http://www.hygiene.bg/bg/aromatizato...svejiteli.html
            докато си се усамотил върху важни интелектуални проблеми в комбинация от цвета ирландско зелено да си мислиш, че си на поляната
            и съм в джаза.
            Предвиждана инвестиция 756.47лв
            Прав си, луксът си е лукс. Предвижданата инвестиция вдига като възбуден член цената на имотя с поне 1643.08лв.

Коментар

Интересно е защо съм в ти игнора................заради лично отношение към теб, без да те познавам изобщо и дори не се сещам какво си писал или заради факта, че имотите ще поскъпват през цялата 2016г.?
              Лорде, чакай да те цитирам, та да те прочетат, че и на мен ми е много интересно защо по дяволите си игнориран от дамата.

Коментар

• Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнение
                Не го чета често, само понякога, когато някой го е цитирал, понеже ми е в игнора. Нямам големи наблюдения.
                По нещо ми напомня на Черкезов, който громеше СЦИ по метода на антитезата.
                Интересно е защо съм в ти игнора................заради лично отношение към теб, без да те познавам изобщо и дори не се сещам какво си писал или заради факта, че имотите ще поскъпват през цялата 2016г.?

Коментар

• Някои забравят, че аз вече не плащам за майстори за почти нищо. Половината материали също съм закупил вече. Освен това и двойно да ми излезе, защото винаги има изненади, оскъпяването на имот в лукс изпълнение може да достигне до 100%

Коментар

• Не го чета често, само понякога, когато някой го е цитирал, понеже ми е в игнора. Нямам големи наблюдения.
                    По нещо ми напомня на Черкезов, който громеше СЦИ по метода на антитезата.

Коментар

• Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнение
                      Според мен това е някакъв особен вид хумор, едва ли пише сериозно.
                      От първия до последния пост или само в последния?
                      За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Според мен това е някакъв особен вид хумор, едва ли пише сериозно.

Коментар

• Сигурно миелето е от OLX-а, че да влезеш в бюджета.

Коментар

Булгариан лев, съмишленико, според мен трябва да почнем да си пишем в темата свободно за нашите проекти, без да се съобразяваме с понижителите и техните кратки и заядливи безплодни постове. Нека ни четат , нека ни анализират, ние ще ги сложим игнора дали технически или не, но е безплодно да контактуваме с такива, които не инвестират в имоти.
                            Да започнем с мен. През месец май за основния ми имот в София съм решил да довърша пътека в двора, една стая от 10м2 със самостоятелен санитарен възел с плочки от патешко жълто и тъмно кафяво като цвят на фаянса, поръчал съм пералня "Миеле", отводнителни шахти, нови алуминиева дограма и врата, както и външна врата.
                            За моя вила на 60км. от София съм решил да довърша дограмата, както и да монтирам пистолет BASF на кухнята и да почна парапети на въшната тераса, която е дълга десет метра.
                            Планирам да не влагам повече от 5000лв. за целия проект, който трябва да завърша до лятото в двата имота.
                            Прогнозно покачване на единия имот като цена - 10 000 лева, на другия 4000лв. само след влагане на тези подобрения.
                            Понижителите ще нападнат сериозно, ще пишат за шльокавицата която консумирам или за това, че ти си се прецакал с едно капаро. Нека пишат, лошо няма. Освен ремонтните дейности в които ще вложа хиляди левове, съм решил да отида все пак на концерта на IRON MAIDEN в Букурещ на 30 юли, и на екскурзия в централен Балкан в средата на август.
                            Лека от мен приятелю-инвеститор
                            На едното жилище направих цялостен луксозен ремонт. Особено баня, отделно тоалетна и кухнята. Само уредите в кухнята ми са 6800 лв. Мебелите в спалня, хол и коридор са поръчка след взети размери, качеството е добро и излиза по-тънко от мебелните магазини и къщи. Остава малко и ще е завършено, но аз сега и не бързам, остават осветителни тела, пердета, килими и някои други неща.
                            Успоредно довършвам и второто жилище. Добре е че имам човек и не съм търчал почти за нищо. Там го карам по-тънко, а и човека за второ жилище ме таксува доста по-тънко. Но бих могъл и да спестя от нещо свършвайки квото мога сам и ходейки за това онова, но обстоятелствата не го позволяват. Ще ти пиша повече.
                            Аз не се засягам, нека всеки си пише квото иска. Те всички умеят да ходят по вода...На мен ми дреме на хубавеца. Пишем тук с очакването всеки да сподели нещо по темата. Ти видял ли си комплексар да си е признал че е загубил.
                            Единствен Дарки спомена нещо такова, не съм го и запомнил.
                            Та нормално е човек да напише своята гледна точка, какво е предприел, какво е направил.
                            Last edited by bulgarian lev; 22.04.2016, 23:50.

Коментар

Според мен данни трябва да дават аналози, мишки, черни страни, фирдеси и цялото останало понижително войнство. Представям си анализ на данни с думите- "представям си, че имотите ТРЯБВА да се понижат с 20 % за един месец.
                              Лузърите обаче мълчат, че оня шаман дето играе срещу пазарЯ, Багрянов ли беше Дряновец ли не беше Делирадев ли беше предсказа подобно нещо и му се смя не само цялата гилдия, а и всички клиенти Явно дряновска тояга му трябва на този
                              Причините този да се изкаже така са други - най-вече популистки и целят личен интерес. Нека се изкажат и други, да видим ще има ли. Нека се изкаже човека, съвсем скоро ще се разбере че е плямпал наизуст.

Коментар

...някакъв объркан монолог...
                                притесняваш ме

Коментар

Working...
                                X