IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Изгодно ли е закупуването на имот през 2016?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от г-жа Фирдевс Разгледай мнение
    Температура да нямаш???
    това се дължи на ръста на сделките и цените
    от 1-2 месеца тоя охлюв спами тука с неговите непродаваеми тристайни в студентски....глад майкаа

Коментар

• Първоначално изпратено от Konsultants Разгледай мнение
      Предлагам чудесни 3 стайни в Студентски град, до Г.М.Димитров, цена 920 евро м2, тел/0889/880100
      Температура да нямаш???
      г-жа Фирдевс.2015г.

Коментар

• Поне няма да се притесняват от кражби.
        Значи селото е подходящо за постоянно заселване на пенсионери. С промяната на демографията, като нищо след 10 години може да има поне малко повече жители, отколкото сега

Коментар

• Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнение
          И смесеното население предполагам.
          Ами не.
          В това село няма роми, обаче след 10г дали ще има 10 жители постоянно население? Сега всички са над 70г, има доста над 80г и няколко на 90 г.

Има няколко виладжии, които си ходят и си поддържат имотите, Не съм ги броил, но най-много да са 15-20 души (къщи).В това число слагам и себе си,

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
            .. Това, което сваля цената е, че не е на магистралата и селцето се обезлюдява. ...
            И смесеното население предполагам.

Коментар

• re

Наистина става все по-скъпо закупуването на имот в София.

Пуснах едно търсене на офертите и успях да видя, че все още могат да се намерят нескъпи имоти (макар и малко) в СФ. Все още има време човек да си вложи пари в нещо стабилно и да си го ремонтира по свой вкус.

Между другото, както много пъти беше споменато, селските къщи са почти непродаваеми. Имам информация за скорошна сделка за среднодобра селска къща в малко селце близо до Български извор, беше обявена за 10 000 лв, стоя около 1 година и се продаде за 5 000 лв. В къщата може да се живее, има постройки за животни и гараж. Това, което сваля цената е, че не е на магистралата и селцето се обезлюдява. Но се е намерил мераклия да я купи, заедно с покъщнината вътре.

Коментар

• Четете внимателно:
                http://www.investor.bg/bylgariia/451...otniia-215762/
                Засегнати са повечето от въпросите които ви вълнуват. Може да не приемате фактите, но това са те.
                Кредита е добро решение ако самоучастието е по-голямо. Лихвите ЩЕ продължат плавно да се понижават.
                А скоро ще има данни и от Агенцията по вписванията, да разсее съмненията че сделки няма и всичко са оферти и брътвежи.
                Брътвежи има само в резистентните кратуни на бая народ, но то така е било винаги и не само за конкретния случай за имотите.
                Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от pumpkin
                  И аз се чудих с какво още да вдигна нивото. Отивам да ровя в OLX-a
                  Предлагам чудесни 3 стайни в Студентски град, до Г.М.Димитров, цена 920 евро м2, тел/0889/880100

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
                    объркана работа
                    както и да е
                    писах в темата за некоректните строители, но и тук имайте предвид за турците дето щяха да строят трите "небостъргача" на мястото на деница.
                    Да се обзаложим ли че средния ще е по-висок от другите два? Така де, бетона дето ще стърчи от изкопите ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнение
                      Закупуването на имот през 2016г. става с 20% по-неизгодно от 2013г. Какво чакат още понижителите. Да паднат таваните на селските къщи на дедите им ли?
                      8:1, формулата на Митю Сега като ви глътнат и остатъка от пенсиите, ще вденете

Коментар

• Закупуването на имот през 2016г. става с 20% по-неизгодно от 2013г. Какво чакат още понижителите. Да паднат таваните на селските къщи на дедите им ли?

Коментар

• Жилищата ново строителство в София са най-търсени през първото тримесечие

Жилищата в София поскъпват

http://www.investor.bg/bylgariia/451...sechie-215733/

някои авиокомпании обявиха промоция за еднопосочни билети към дестинации с ЕФтини имоти...но ...Желаещи Липсват ,

сичкото матрял иска да Купува Тук....а Тук е Така , както пише в Инвестор
                          .
                          .
                          .

Коментар

• Първоначално изпратено от darkside Разгледай мнение
                            Това са много сериозни инвестиционни намерения. И ще имат голям ефект, предполагам....къща за гости ли ще бъде?
                            Ами, ами. По-скоро да водя гаджета там
                            Единствената ми препоръка: Консумирайте алкохолни напитки в умерени количества

Коментар

• пичове, мисля да се оттегля на заслужен олинклузив в домашни условия,
                              че много ме натоварихте с тия приказки за имоти и обзавеждания
                              препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от pumpkin Разгледай мнение
                                Чакай и аз да те цитирам, белким повече човеци прочетат и научат нещо.

Аз мисля другата година да инвестирам и кенефУ на вилата. Такъв, външен нужник с дупка. Ще взема да му плясна един фаянс в ирландско зелено.
                                Тургам едно такова:
                                http://olx.bg/ad/toaletna-chiniya-ID...tml#f5edc103cd
                                тъй като няма течаща вода едно такова:
                                http://olx.bg/ad/tsinkova-kofa-10-li...tml#b8177720d3
                                ароматизатор:
                                http://www.hygiene.bg/bg/aromatizato...svejiteli.html
                                докато си се усамотил върху важни интелектуални проблеми в комбинация от цвета ирландско зелено да си мислиш, че си на поляната
                                и съм в джаза.
                                Предвиждана инвестиция 756.47лв
                                Прав си, луксът си е лукс. Предвижданата инвестиция вдига като възбуден член цената на имотя с поне 1643.08лв.
                                Това са много сериозни инвестиционни намерения. И ще имат голям ефект, предполагам....къща за гости ли ще бъде?
                                Спадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.

Коментар

Working...
                                X