IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Изгодно ли е закупуването на имот през 2016?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Бонвиван Разгледай мнение
    darkside, ако имаш да казваш нещо негативно за Флоримонт- напиши го. Стига празни приказки. Ако си изгорял с някоя куца инвестиция не е фатално. Отърси се от това:-)

Аз от флоримонта съм доволен, имам инвестиции там и стабилни наематели, Имам имоти изплатени на 25% дотук...а обекта е в началото на живота си.
    Недостатъка вече го написах...няма предлагане на нови имоти с южно или югозападно изложение там.
    Там ли купува на зелено? Опитвам се да намеря нещо позитивно....
    Last edited by darkside; 30.04.2016, 18:21.
    Спадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.

Коментар

• darkside, ако имаш да казваш нещо негативно за Флоримонт- напиши го. Стига празни приказки. Ако си изгорял с някоя куца инвестиция не е фатално. Отърси се от това:-)

Аз от флоримонта съм доволен, имам инвестиции там и стабилни наематели, Имам имоти изплатени на 25% дотук...а обекта е в началото на живота си.
      Недостатъка вече го написах...няма предлагане на нови имоти с южно или югозападно изложение там.
      Ако една книга не си заслужава да я прочетеш втори път, не си е заслувавало и първия прочит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бонвиван Разгледай мнение
        Има за продан само НИ със северно изложение....което е ужасно. Който е запознат с конкретиката знае за какво пиша: север, усойно, автомивка, паркинг, склад, паркинг за строителна техника и т.н.

В това отношение Ксенията с П образното си разположение печели с панормни гледни югоизтоични, южни и югозападни изложения.
        Пиша от първо лице, имам имоти и във Флоримонт и в Ксения...
        Да имаш във Флоримонт и пак да искаш там!.....Паскале, Андоне, откъде ги намирате ве!......Прав е скептика, мамка му!...Като мазохисти сте! Сега купи и един в Лагера Тюлип и щастието ще е пълно!
        Спадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.

Коментар

• Първоначално изпратено от darkside Разгледай мнение
          Ще ти направя услуга - без Флоримонт.......там няма за продан.....там са за подаряване......
          Има за продан само НИ със северно изложение....което е ужасно. Който е запознат с конкретиката знае за какво пиша: север, усойно, автомивка, паркинг, склад, паркинг за строителна техника и т.н.

В това отношение Ксенията с П образното си разположение печели с панормни гледни югоизтоични, южни и югозападни изложения.
          Пиша от първо лице, имам имоти и във Флоримонт и в Ксения...
          Ако една книга не си заслужава да я прочетеш втори път, не си е заслувавало и първия прочит.

Коментар

• Че те в БГ имотите винаги са си били СКЪПИ:

http://www.investor.bg/forum/showthr...post1059980781

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
              С немците си пия бирата - което и ще се случи след малко
              А на български разговарям с конете си - това знам че няма да го разбереш заради липсата на образование ...
              Имотите поскъпват, а ти продължаваш да спамиш глупости.
              Когато ние сме чели за Карл V-ти, ти си ходел прав под масата. А и той е говорил с конете си на немски. Прав е бил човека, отвратителен език. Никога няма да се уча да лая с тези с воднистите очи. Романските езици са в пъти по-красиви и мелодични. А ти си стой в подчинено положение щом те кефи. Ще си останеш гастарбайтеро forever, ако ме разбираш де, английски може и да не си доучил в у-ще.

Коментар

Там където апартаментите са по 100к/150к, средните заплати са по 4к. Бруто. Чисто са между 2600 и 3300, според семейното състояние. При заплати по 1600 апартаментите са по 70к. Говоря за достатъчно големи, не за мишите дупки в София Стандарта е двойка да живее на 70м2 минимум, с 2 деца са на 120м2 и нагоре. Минимума е по 20м2 на човек, под това няма да ви позволят дори И тук няма разлика по 20% между обявената и чистата площ, не се включват мази, тераси, общи части - а само .. стените.
                Тук обаче казаха да не гледаме Германия.....или да си „одиме там“!

Коментар

А на български разговарям с конете си - това знам че няма да го разбереш заради липсата на образование ...
                  das war sehr ungezeugen....... Може пък да знае
                  за краля.......

Коментар

• Първоначално изпратено от Babbitt Разгледай мнение
                    Един гастарбайтер никога не може да е нормален в странство. Издава те писането тук. Ако беше нормален, щеше да си пишеш с немците.

Коментар

• Първоначално изпратено от travelboy Разгледай мнение
                      Искрено се забавлявам да Ви чета.Първото ми впечатление е ,че skeptika e някакъв брокер(които да подчертая аз ненавиждам заради неподправеното им нахалство) а darkside просто здраво се е напатил с някой скъп имот.Според мен истината просто е някъде по средата.Имотите са просто вид стока,която страшно много зависи от локацията .Твърденията,че видите ли себестойността е 200 евро/кв. нямат никаква стойност.Просто не вярвам,че тухлите в Лондон са много по-скъпи от България.Някой сравнява имотите в БГ с някакви къщи в южен Тайланд.Тези цени си имат причини и само на пръв поглед са изгодни(имайки предвид бунтовниците в южен Тайланд).Обикалял съм Азия в продължение на 10 години и даже си продадох бизнеса в БГ с цел да се установя там но в крайна сметка се отказах.Местата които си струват и съответно имат лесен достъп до инфраструктура и качествено здравеопазване не са толкова достъпни като цена.Но за цените в БГ.Някой изтъква тук демографския фактор като причина за спадане на цените.Това е задача с много неизвестни.Например в Ирландия бяха преди години също толкова обезпокоени от този проблем.Едно десетилетие по-късно се оказа,че много от емигрантите се връщат обратно.Не съм пророк опазил ме господ но какво мислите,че ще стане с нашите емигранти когато станат на по 65.Аз поне мисля,че много от тях ще се върнат към евтиния стандарт на живот.Да не говорим,че страни като Белгия ,Холандия и Англия заприличват ужасно много на Африка.
                      Аз лично си купих втори апартамент във Варна и трябва да Ви кажа,че ми отне 1 година да намеря нещо свястно.Поне се надявам,че синът ми един ден ще се върне от Лондон да живее тук.

Задачка с малко неизвестни - защо някой ще се върне от високи стандарти на здраве и доходи в място без никаква сигурност, слабо здравеопазване и прилагане на нормални закони? Евтин стандарт? Че къде го, стоките в БГ са по-скъпи от тия в Германия. Какво по-точно би накарало някой след 10-20-30 години в чужбина да се набута обратно в купчината проблеми и неуредици, от които се е изнесъл?

ПП: надявай се, синът ти сигурно никога повече няма да види България освен за кратка визита на родителите си.

Коментар

Този парцел е в идеалния център в място за високо застрояване и предвид голямото РЗП, май е изгоден, въпреки, че е много малък!
                        http://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act...nk=27ri3q&f1=4
                        Изгоден е. За продавача. Ама само насън
                        Освен за построяване на кула - за друго не става.

Коментар

Нормални ставаме, Бабич Ти си стой при Ганьо ... ракийката, салатката и безплатните мечти
                          Един гастарбайтер никога не може да е нормален в странство. Издава те писането тук. Ако беше нормален, щеше да си пишеш с немците.

Коментар

• Първоначално изпратено от skeptika Разгледай мнение
                            .
                            .
                            старите хора казват , че Мераклиите са повече от китайците

и аз така мисля.....

за Разумните - това са Фактите:...http://www.globalpropertyguide.com/E...e-meter-prices

за "Останалите"..ето Намалението :..http://www.dnevnik.bg/static/kradecat/
                            Тука вече ги застреля. Като се види таблицата на GPG, повече от ясно е, че освен ръст няма какво друго да се случи.

Коментар

Хахахахахха, тука всички гледат чужди пазари, ама в БГ им скъпо.Еххххххх, ганьовци, ганьовцииииии!!!
                              Нормални ставаме, Бабич Ти си стой при Ганьо ... ракийката, салатката и безплатните мечти

Коментар

• Първоначално изпратено от darkside Разгледай мнение
                                Кое е смешно? Че в Германия има апартаменти по 100 000/150 000 при средна заплата1600евро? А в Берлин има и по 35000 от ЧСИ?....Вярно е прав скептика! Плащайте тогава........прав е и за стадото, така излиза. Но най-смешно ще стане след приемането на еврото. Имотите по твоята логика ще станат недостъпни. Обясни си го сам. Ако не можеш, тогава питай някой.....
                                Там където апартаментите са по 100к/150к, средните заплати са по 4к. Бруто. Чисто са между 2600 и 3300, според семейното състояние. При заплати по 1600 апартаментите са по 70к. Говоря за достатъчно големи, не за мишите дупки в София Стандарта е двойка да живее на 70м2 минимум, с 2 деца са на 120м2 и нагоре. Минимума е по 20м2 на човек, под това няма да ви позволят дори И тук няма разлика по 20% между обявената и чистата площ, не се включват мази, тераси, общи части - а само .. стените.

Коментар

Working...
                                X