IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Изгодно ли е закупуването на имот през 2016?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Бонвиван Разгледай мнение
    Търсим да закупим двустаен апартамент в София, Младост 4, тухла ЗАДЪЛЖИТЕЛНО С АКТ 16 в периода 2005-2016.

Без партерен и 1 ви етаж, Изложение югоизток, юг, югозапад. Задължително с тераса, за предпочитане над 10м2

Фактори, които биха улеснили продажбата са: имота да е среден, да не е съседен до асансьор, непреходен, с френски прозорци към терасата.

Имоти в комплексите: Ксения, Флоримонт, Фонтаните са желани от Нас.

Таван за инвестицията 65000 евро
    Собственици и брокери могат да ни пишат на лично съобщение.
    Кеша е наличен:-)
    Ще ти направя услуга - без Флоримонт.......там няма за продан.....там са за подаряване......
    Last edited by darkside; 30.04.2016, 16:03.
    Спадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.

Коментар

• Търсим да закупим двустаен апартамент в София, Младост 4, тухла ЗАДЪЛЖИТЕЛНО С АКТ 16 в периода 2005-2016.

Без партерен и 1 ви етаж, Изложение югоизток, юг, югозапад. Задължително с тераса, за предпочитане над 10м2

Фактори, които биха улеснили продажбата са: имота да е среден, да не е съседен до асансьор, непреходен, с френски прозорци към терасата.

Имоти в комплексите: Ксения, Флоримонт, Фонтаните са желани от Нас.

Таван за инвестицията 65000 евро
      Собственици и брокери могат да ни пишат на лично съобщение.
      Кеша е наличен:-)
      Ако една книга не си заслужава да я прочетеш втори път, не си е заслувавало и първия прочит.

Коментар

• Тамплиерът – Ортопед

Крайният резултат от това отлагане на кризата ще е много прост - високи цени и нулева ликвидност, празни сгради ново строителство+онези от 2008-ма, които мухлясват и сега. Растежът е нещо, което става бавно, а в България още по-бавно......
        Спадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.

Коментар

• за Разумните - Фактите...за "останалите"..мераците

.
          .
          старите хора казват , че Мераклиите са повече от китайците

и аз така мисля.....

за Разумните - това са Фактите:...http://www.globalpropertyguide.com/E...e-meter-prices

за "Останалите"..ето Намалението :..http://www.dnevnik.bg/static/kradecat/
          .
          .
          .

Коментар

• Аз съм си купил!!

Първоначално изпратено от Babbitt Разгледай мнение
            На този принцип, ти никога нищо няма да купиш
            Тук става дума за икономически закони и интереси, Бибит /той/тя/то/!!

Всеки може да си купи, когато намери за добре!

Заклинанията на брокериците са без значение....
            "Инвестирането" в НИ с кредит е "чиста пИчалба" или "отрицателна доходност"!!

Коментар

• какво може да купи човек с Днешна регистрация ?!?!

Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнение
              И да не се върне за постоянно, цените на билетите Лондон-Варна са горе-долу колкото София-Варна, така че може да си идва когато има време.

Разкажи какво купи, да става приказка по темата, че напоследък само спамим.
              регистрирал се е , за да се из*****каже по темата.....но допуска Грешки....

1- Признава ,че в чужбина Трудно се купува имот ..на Мечтана цена

2- Предполага , че Емигретата Зреят и ще Купуват пак Тук....за Там...немат Пари

3 - Цяла година е Търсил във Варна.....т.е. Евтино и Хубаво Няма

не ти ли е ясно , че е от четата на Мечтателите
              .
              .
              .

Коментар

• И да не се върне за постоянно, цените на билетите Лондон-Варна са горе-долу колкото София-Варна, така че може да си идва когато има време.

Разкажи какво купи, да става приказка по темата, че напоследък само спамим.

Коментар

• Първоначално изпратено от darkside Разгледай мнение
                  Кой е значим и кой не ще каже тамплиерът-ортопед. А ти обясни на хората, които съветваш да купуват за да „си запазят“ парите и плашиш със статии за война с кеша, как после, като тръгнат да продават, и тоя имот не им е единствен за живеене, или първите 5г. , та обясни им при продажбата какъв данък общ доход ще трябва да платят, какви такси, защото това е идеята.....отделно рискът да загубят от цената. Такава сделка оттук нататък само по банков път, ето ти я истинската война с кеша. Кеша си е кеш и то в трезор!
                  Искрено се забавлявам да Ви чета.Първото ми впечатление е ,че skeptika e някакъв брокер(които да подчертая аз ненавиждам заради неподправеното им нахалство) а darkside просто здраво се е напатил с някой скъп имот.Според мен истината просто е някъде по средата.Имотите са просто вид стока,която страшно много зависи от локацията .Твърденията,че видите ли себестойността е 200 евро/кв. нямат никаква стойност.Просто не вярвам,че тухлите в Лондон са много по-скъпи от България.Някой сравнява имотите в БГ с някакви къщи в южен Тайланд.Тези цени си имат причини и само на пръв поглед са изгодни(имайки предвид бунтовниците в южен Тайланд).Обикалял съм Азия в продължение на 10 години и даже си продадох бизнеса в БГ с цел да се установя там но в крайна сметка се отказах.Местата които си струват и съответно имат лесен достъп до инфраструктура и качествено здравеопазване не са толкова достъпни като цена.Но за цените в БГ.Някой изтъква тук демографския фактор като причина за спадане на цените.Това е задача с много неизвестни.Например в Ирландия бяха преди години също толкова обезпокоени от този проблем.Едно десетилетие по-късно се оказа,че много от емигрантите се връщат обратно.Не съм пророк опазил ме господ но какво мислите,че ще стане с нашите емигранти когато станат на по 65.Аз поне мисля,че много от тях ще се върнат към евтиния стандарт на живот.Да не говорим,че страни като Белгия ,Холандия и Англия заприличват ужасно много на Африка.
                  Аз лично си купих втори апартамент във Варна и трябва да Ви кажа,че ми отне 1 година да намеря нещо свястно.Поне се надявам,че синът ми един ден ще се върне от Лондон да живее тук.

Коментар

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
                    Ти да не бъркаш Скептика с майка Тереза? Човекът си бачка в някакъв boiler room, който постига доста добри резултати. Или си мислиш, че се е загрижил за благосъстоянието на народа, или пък наистина че иска да дискутира нещо?
                    той не, но ти схвана ли ми мисълта?....ХХ% ДОД за този тип сделка, това се обсъжда и ще стане. Това ако продадеш преди 5-та година единствено жилище или ако имаш два и повече имота. Цената на ликвидността, сигурността за парите.....Та „войната с кеша“ е факт ......И други четат ......
                    Last edited by darkside; 30.04.2016, 14:22.

Коментар

• Първоначално изпратено от darkside Разгледай мнение
                      та обясни им при продажбата какъв данък общ доход ще трябва да платят, какви такси, защото това е идеята.....отделно рискът да загубят от цената.
                      Ти да не бъркаш Скептика с майка Тереза? Човекът си бачка в някакъв boiler room, който постига доста добри резултати. Или си мислиш, че се е загрижил за благосъстоянието на народа, или пък наистина че иска да дискутира нещо?

Коментар

• Първоначално изпратено от bpst Разгледай мнение
                        Ако вноската по кредита е НАД 50% от наема на имота - НЕ КУПУВАЙ!!
                        Да. Никой нормален човек не би купил....

Коментар

• Първоначално изпратено от bpst Разгледай мнение
                          На този принцип, ти никога нищо няма да купиш

Коментар

• Така си е!!

Първоначално изпратено от skeptika Разгледай мнение
                            ...има Икономически закони..които не признават съпротивата...
                            Действат без значение дали ти харесва или не...

Коментар

• Кака Ани (Брокер: Цветанка Ганчева)....

.......е пообъркала леееекичко числата май.

Вероятно парцела ще да е 1 387 кв.м.

Ако бъде застроен с 15К квадрата цената на земята е добра,

но обезщетението 30% е от 2008-ма година!

И себестойността на строежа за потенциалния инвеститор няма да излезе.

Първоначално изпратено от Babbitt Разгледай мнение
                              Този парцел е в идеалния център в място за високо застрояване и предвид голямото РЗП, май е изгоден, въпреки, че е много малък!
                              http://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act...nk=27ri3q&f1=4

Коментар

• Първоначално изпратено от skeptika Разгледай мнение
                                трудно е да преглътнете собствената си Незначимост !
                                както писах по-долу...това НЕ зависи от такива като теб...има Икономически закони..които не признават съпротивата...

Действат без значение дали ти харесва или не...

това са законите :

http://www.investor.bg/analizi/9/a/z...-kesha-211583/

http://www.capital.bg/biznes/finansi...mno_zakona_za/

безметежното съществуване от Лихви Завърши....наред е Връщането на Парите в Реалната Икономика....

колкото по-бързо узреете - толкова по-малки ще са Загубите ви....https://www.youtube.com/watch?v=syb5...d60kHA&index=7
                                Кой е значим и кой не ще каже тамплиерът-ортопед. А ти обясни на хората, които съветваш да купуват за да „си запазят“ парите и плашиш със статии за война с кеша, как после, като тръгнат да продават, и тоя имот не им е единствен за живеене, или първите 5г. , та обясни им при продажбата какъв данък общ доход ще трябва да платят, какви такси, защото това е идеята.....отделно рискът да загубят от цената. Такава сделка оттук нататък само по банков път, ето ти я истинската война с кеша. Кеша си е кеш и то в трезор!
                                Last edited by darkside; 30.04.2016, 13:43.

Коментар

Working...
                                X